Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mektup yazıyorum paşaya ama yazasım da yok... pff

bu sorum aslında herkese Acemi birliğinde ziyaret oluyor mu? acemi birliğinde telefonla görüşülebiliyor mu? acemi birliğine mektup yazabiliyor muyuz? o mektup onun eline geçmeden komutanlar tarafından okunuyor mu? acemi birliğinden sonra cep telefonu sokubiliyor mu?

selammm

tabi beni kimseler tanımıyordurr
ben 10 ay önce asker bekliyordum sizler gibi 5 aylıkta evliyim zaman kelimesi size çok uzak ama inanın geçiyor bana derlerdiiii geçio diye ne kızardım sizde bana kızacaksın belki ama onlar bır gelsin bakın nasıl geçior en son bu gruptan deryaw ve seda nın geldi askerleri onların bile üstünden kaç ay geçti beni tanıyan tanımayan herkezee kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın askerlerinize de

acemi döneminde ben yoktum hiç bilmiyorum ama şuanda yolladığım mektup ya da paket farketmez herhangi bi şekilde okunmuyor bakılmılyor yalnız şöyle bi durum var bu yerine göre değişir...cep telefonu kullanmıyoruz mesela ankesörlüden hergün defalarca arar konuşuruz ama dediğim gibi gideceği yerle alakalı

Selam kızlar.Acayip başım ağrıyor, şehit haberi görmek istemiyorum artık
Nasıl cüret ederler bu kadarınaaSavunmasız insanlara yapılacak şey mi bu
Umarım sessiz kalınmaz bunaa

anladım canım ahh keşke cep telefonu sokabilse.. Ben biraz tuhafımdır telefonda diyemeyeceğim şeyi msjda derim.. Okunmasın mektuplar yaa

canım benim ya ben 91 liyim sevdğimde 91li hatta sevgilimden 11 ayda büyüğüm ama çocukluk aşkıyız
ben de tuğba aşkyoldaşım da uğur
uğurlar çoğalıyor
Memnun oldum tatlım Nazar değmesin size hiç ayrılmayın
teşekkür ederimcanım hiç birimizin aşkına nazar değmesin

ben tanıyorum ki seniiiiiiiiiiiii sedayı ve deryaw yide tanıyorum bende senin kadar eskiyim bu topikte hoş geldin mervecim nasılsın

Ahh ne kadar güzel... Sevgili misiniz? sözlü mü? nişanlı mı? biz o askere gitmeden sözlenicez İnşallah.. kimsenin aşkına nazar değmesin aynen

Cevaplıyım canım.Acemide bol bol heryerde ankesörlü vardır .Bölükte,nizamiyede hatta bizim eğitim alanında bile vardı.Yani sıra olmadğı sürece rahatça konuşulabilir.Ziyaret de oluyor.Mektup bilmiyorum ben okunuyor diye biliyyorum üzerinde görüldü damgası vuruluyor çünkü.Hiç göndermedim ama ben.usta birliğinde gittikten sonra üst devreleri terhis olmaya, kendi de üst devre olmaya başlayınca kullanabilir ,yerine göre tabi.

Saol canım cevapların çok makbule geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…