Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Hastaneyi aradım insanlarımız akın etmiş gerçekten.. Kan ihtiyaçları karşılanmış.. Sadece 0 rh - kabul ediyorlar.. Oda çok zor bulunuyor malesef..
Yapmamız gereken tek şey dua etmek..

İzmirliler duyarlı insanlardır zaten.. Akın etmelerine hiç şaşırmadım.. Kutlarım tüm izmirlileri.. O RH(-) de inşallah acilen bulunur:26:

Yine kanlı bir sabaha uyandık... Allah bunların hepsinin belasını versin. Analar, eşler ne umutlarla o cocukları büyütüp besleyip asker ocagına gönderiyorlar.. Buna dur diyen hiç kimse yok.. Bu dökülen kanların hesabını soran yok Allah onlarında belasını versin... Bu çocuklar 20 li yaslarında gencecik pırıl pırıl çocuklar.. Kiminin sakalı bile cıkmamıs.. Bu acıya yürek dayanmıyor. Ben nişanlısı askerlik yapan bir eş olarak isyan ediyorum tüm bu haberlere.. Herkes ne benim ne nişanlım kadar şanslı olamıyor.. Kısa dönem yapıyor son 38 günümüz Allah'ın izniyle..

izmirin halkı çok duyarlıdır gidip hastahaneye akın etmişler çok duygulandım insanlığmız ölmemiş sahipleniyoruz askerimizi allah onların belalarını versin pislikler mahfettiler bizi hergün kara haber alıyoruz yeter artık bir yol bulsunlar taş taş üstünde kalamsın gerekirse bu vatanı biz kimlerden aldık bunlaramı bırakıcaz

Tekrar aradım 0 rh - te karşılanmış,
hatta fazlası karşılandı dedi oradakiler..

Çok doğru söyledin.. Hele altını çizdiğim sözünü yürekten kutladımBencede taş taş üstü kalmasın canımıza tak etti ne olacaksa olsun yeterrrr

Bugün Nefes filmini izlerken ve izledikten sonra Şehitler için çok ağladım demek bir sebebi varmış =(

Son düzenleme:
Bu ne yaaa lanet olsun yasadiklari strrs korku yetmiyormus gibi yasananlara bak.pkknin alevi plani diyorlar alevileri kendilerone destek vermesi icin bu onlara bir gozdag olmus.n zamn bitick hic bu seneki kadar kudurmamislardi al sirnakra yine bor asker sehit sehit diyorz ya yani INSAN biri onu onbesi bunun sayisinon ne onemi var. Karakolu kaleye ceviriyorlarmis nedn bu kdr gecikiyr neden canlar yaniyor.

nasıl yani daha acemi mi usta bile değilmi allahım kafayı yicem bu ne yhaa bu nee
acemi değilmiş ustaymış sanırım canımmm
aynen öyle sonuna kladar katılıyorum sana
yaa sorma gidsene kadar öyle izne geliyorlar emin olun dötünüzün dibinden ayrılmıyorlar

kızz deme öyle ya benim askerim mardinde direk gözlerimi pörtlettim görünce

Canım ben seni üzmek için öyle demedim oraların olaylı olduğunu bilirdik, dağlar falan da İzmirde dağda yok ona şaşırdım:26: Vallahi Doğuda askeri olanları üzmek için demedim

Canım ben seni üzmek için öyle demedim oraların olaylı olduğunu bilirdik, dağlar falan da İzmirde dağda yok ona şaşırdım:26: Vallahi Doğuda askeri olanları üzmek için demedim

kız takılıyorum biliyorumm bizimkilerin orda var baya bu olaylardan dağın tepesindeler az duymadığımız şey değil haklısın valla bende düşündüm hatta askerim dediki inzibata çıkan askerler olabilirmiş onlar ustaya geçerken tanıdıklar varmış komando oldu ya bu gel seni izmir foçada inzibata görevlendirelim demiş yüzbaşıda merte demiş ki kaderinle oynama mert kaderine razı gel deyince mertte timiyle mardine uçmuş belkide şuanda orda yatan o olcaktı hayırlısı işte herşeyin Allahtan...

Ya Allah belalarını versin.. Aileleri İzmire çıktığında kim bilir ne kadar sevinmişlerdi... Şimdi şok,üzüntü, can acısına boğulmuşlardır.. Bende bu topice yazdığımdan beri Doğu çıkmasın benim bitaneme diye yazıp duruyordum.. Doğusu mu kalmış bu işin Allah hepsinin belasını versin Allahtan senin askerin izmire gitmekte israr etmemiş dua et tatlım bol bol dua et işimiz Allaha kaldı başımızdakiler birşey yapmıyor sen bol bol dua et Allah askerlerimizi korusun Allah bize sabır ihsan eylesin valla yeniden sigaraya vurdum kendimi

kızım sen bana niye hep kötü şeyleri hatırlatıyorsun ben sigarayı bıraktım sevgilim öyle istedi no smoke şaka yapıyorum ha yine alınma

kızım sen bana niye hep kötü şeyleri hatırlatıyorsun ben sigarayı bıraktım sevgilim öyle istedi no smoke şaka yapıyorum ha yine alınma

benimde sevgilim bırakmama istiyor 2 hafta bırakmıştım sinir stres mi dayanır yine başladım:18: Sen ama sevgilinin sözünü tut ok Yok bu sefer alınmadım

benimde sevgilim bırakmama istiyor 2 hafta bırakmıştım sinir stres mi dayanır yine başladım:18: Sen ama sevgilinin sözünü tut ok Yok bu sefer alınmadım

aferin bize sende bırak ama kampanya yapalım bak ben uzun süredir içmiyorum aramıyorumda demekki bırakılıyormuş. 2 hafta içmeden durabildiysen durabilirsin ki neden duramadın :26:

Hepimizin başı sağolsun, şehitlerimizin ailelerine Allah sabır versin

aferin bize sende bırak ama kampanya yapalım bak ben uzun süredir içmiyorum aramıyorumda demekki bırakılıyormuş. 2 hafta içmeden durabildiysen durabilirsin ki neden duramadın :26:

Bu olaylar, stres, sinir, hasret ve sıkıntı.. Aslında tamamen bırakasım vardıda üst üste gelince bırakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…