Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aferin bize sende bırak ama kampanya yapalım bak ben uzun süredir içmiyorum aramıyorumda demekki bırakılıyormuş. 2 hafta içmeden durabildiysen durabilirsin ki neden duramadın :26:

benim aşkım bıraktı sigarayı ... ben zaten kullanmıyorum ...dedim ki çocuklarımın sigara içen bi babası olmayacak ... o da içersem adam değilim dedi

hadi dumansız hava sahası bizi çağrıyor no smoke

Haydi bakalım bırakırız belkide

mylovetuiz kullanıcısından alıntı
benim aşkım bıraktı sigarayı ... ben zaten kullanmıyorum ...dedim ki çocuklarımın sigara içen bi babası olmayacak ... o da içersem adam değilim dedi

Benimkide bıraktım diyor iftardan sonra çat yakıyor onunda nato kafa nato mermer yani

Ha bu arada kızlar 92/1 diye bir topic gördüm.. 92/1 Ne demek:26:

aferin sana yaaaa bende bıraktım bide bana aferinnnn hemde en kocamanından sana da banada alkışş
Haydi bakalım bırakırız belkide

Benimkide bıraktım diyor iftardan sonra çat yakıyor onunda nato kafa nato mermer yani

ama doğru söyliyceksin bıraktığında hiç içtin mi günde 1 tane bile olsa naptın ? doğruyu söyliycez söz mü ?

ben 24 temmuzda bıraktım daha 2 gün öncesine kadar 1 tane bile içmiyordum.. Ama 2 gün önce paket aldım içtim... ama bıraktığım süre zarfında 1 tane bile içmedim..Bu sefer bırakırsam içmem.. Ama Uğur askere giderse hasretten içebilitem var.. Ama o giderken kesin bana içme der bende o öyle derse içmem

bu devre devre gidiyor askerler mesela ilk devre 92/1 sonra ki devre 3 ay sonra gidiyor 92/2 soronraki devre yine 3 ay aralarla gidiyor 91/3 - 91/4 devreye kadar gidiyor

benim askerim 91/3 devre gitti eylülde gitti anlatabildim mi bilemem

bu devre devre gidiyor askerler mesela ilk devre 92/1 sonra ki devre 3 ay sonra gidiyor 92/2 soronraki devre yine 3 ay aralarla gidiyor 91/3 - 91/4 devreye kadar gidiyor

benim askerim 91/3 devre gitti eylülde gitti anlatabildim mi bilemem

peki 92 neyin nesi oluyor?? 92 ne demek??:26:

içmeyelim ozaman canım takip edelim birbirimizi adın nebu arada ? sormuş muydum daha önce ? :44:

1992 doğumluların devresi demek oluyor bundan sonraki devrede 1993 doğumlular gidicek ama daha çok var geride 2 devre 1991 var onlar gelsin artık bitsin ya

Benim sevgilim 88'li Aralık doğumlu üniden dolayı geçe kaldı bende 93 Şubat doğumluyum Biliyor musun Kasım sonu Aralık başı gibi gidecek ve doğum günü 10 Aralıkta.. Acemi birliğine ziyaret yapılamıyormuş Hem benim doğum günümde hemde onun doğum gününde görüşemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…