Bu olaylar, stres, sinir, hasret ve sıkıntı.. Aslında tamamen bırakasım vardıda üst üste gelince bırakamadım
aferin bizesende bırak ama kampanya yapalım bak ben uzun süredir içmiyorum aramıyorumda demekki bırakılıyormuş. 2 hafta içmeden durabildiysen durabilirsin ki neden duramadın :26:
hadi dumansız hava sahası bizi çağrıyorno smoke
mylovetuiz kullanıcısından alıntı
benim aşkım bıraktı sigarayı ... ben zaten kullanmıyorum ...dedim ki çocuklarımın sigara içen bi babası olmayacak ... o da içersem adam değilim dedi
aferin sana yaaaabenim aşkım bıraktı sigarayı ... ben zaten kullanmıyorum ...dedim ki çocuklarımın sigara içen bi babası olmayacak ... o da içersem adam değilim dedi
Haydi bakalım bırakırız belkide
Benimkide bıraktım diyor iftardan sonra çat yakıyor onunda nato kafa nato mermer yani
Ha bu arada kızlar 92/1 diye bir topic gördüm.. 92/1 Ne demek:26:
aferin sana yaaaabende bıraktım bide bana aferinnnn hemde en kocamanından sana da banada alkışş
ama doğru söyliyceksin bıraktığında hiç içtin mi günde 1 tane bile olsa naptın ? doğruyu söyliycezsöz mü ?
Ha bu arada kızlar 92/1 diye bir topic gördüm.. 92/1 Ne demek:26:
bu devre devre gidiyor askerler mesela ilk devre 92/1 sonra ki devre 3 ay sonra gidiyor 92/2 soronraki devre yine 3 ay aralarla gidiyor 91/3 - 91/4 devreye kadar gidiyor
benim askerim 91/3 devre gitti eylülde gittianlatabildim mi bilemem
ben 24 temmuzda bıraktım daha 2 gün öncesine kadar 1 tane bile içmiyordum.. Ama 2 gün önce paket aldım içtim... ama bıraktığım süre zarfında 1 tane bile içmedim..Bu sefer bırakırsam içmem.. Ama Uğur askere giderse hasretten içebilitem var.. Ama o giderken kesin bana içme der bende o öyle derse içmem
içmeyelim ozaman canım takip edelim birbirimizi adın nebu arada ? sormuş muydum daha önce ? :44:
peki 92 neyin nesi oluyor?? 92 ne demek??:26:
Sormamıştın tatlım adım Deniz.. Sevgilimin adı Uğur... senin adın ne?
Sormamıştın tatlım adım Deniz.. Sevgilimin adı Uğur... senin adın ne?
1992 doğumluların devresi demek oluyor bundan sonraki devrede 1993 doğumlular gidicek ama daha çok var geride 2 devre 1991 var onlar gelsin artık bitsin ya
ben tahmin ediyim ali nin al-ı yaseminin yasıalya
Büşra bende canımcımmmm sevdiğimde mert
ben de tuğba aşkyoldaşım da uğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?