Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaa evli misin ayy ne kadar güzell 21 yaşındasın yani Allah mesut etsin

Evet canım 4 yıllık evliyim.22 yaşındayım .Sağol tatlım.

hoşbuldum yeşimcim, ben de iyiyim sağol. Oooo maşallah 200den düşmüssün gözün aydın
benim saymaca da fena değil, su gibi geçiyo, sanırım 37 gün fln var
Düştük düştük canım ama yine de çoook varr
Çok az kalmış maşallah yaa

Kızııım ne işin var burda gitt takıl sevgilinle .Askerliği düşünme gidince bol bol gircen buralara ağlanıp sızlanmayaa

Eveettt maalesefff

sevgilim bu gece Denizliden yanıma Antalyaya gelcek 5 gün duracak sonra yine Denizliye dönecek.. Eylüle kadar gelmeyecek... Uzağız yani

yaavvv seni niye unutym bitanemmmmmm sen faceni kapadın sanırım ulaşamadım sana ya nerelerdesin dedikodunun dibine vurduk kızlarla sen yoktun sana anlatamadım tabi haliyle :)
hayırrrrrrr ben facemi kapatmadım ki, betül die ya benim facem, unutmuşsun işte daha az önce senin durumunu beğendim yaa
anlatmadın bana bişi, ben fransız kaldım, sayende dejavu fln oldum, bi an kendimden şüphe ettim :26::44:

Kızııım ne işin var burda gitt takıl sevgilinle .Askerliği düşünme gidince bol bol gircen buralara ağlanıp sızlanmayaa

Eveettt maalesefff
şişirdik dominalleri denizle askere gitmesini bekliyoruz uğurun
Aaaa evli misin ayy ne kadar güzell 21 yaşındasın yani Allah mesut etsin

kızz deli ne 21i o erkek yaşına deniyor 91/4 devre döneminde gidenler için geçerli üniversite okuyup tecilli olanlar için değil Allah seni emi çok güldüm sevdim kız ben seni yerim seniii yer

ayyynııı ben aynı ben bizde evli olsak öyle olurdu sanırım

aynısını diyecektim ağzımdan almışsın lafı

Kızııım alıştırma şimdideennSen al iplerii o senden izin alsıınn

Benimki bana karışır ama kendisi de benden habersiz hareket etmez aslaa

hemde 4 yıllık.. 18 yaşında evlenmişsin.. sorması ayıptır ama neden o kadar erken evlendiniz? :26:

ayyynııı ben aynı ben bizde evli olsak öyle olurdu sanırım

aynısını diyecektim ağzımdan almışsın lafı

aynen aynen ben biraz duygusalım ve biraz fazla aşığım ondan dolayı çok ağlıyom
hepimiz vaktiyle çok ağladık canım ya, ama şimdiden ağlayıp sızlama da, sevdiceğinle bol bol vakit geçir... sonra çook özlersin
benimkinin gideceği belli olduğunda, yüzüne bakıp bakıp ağlıodum

bundan sonra daha kolay geçer canım
ewet yaa walla az kaldı sanırsam
ama hala inanamıyorum:26:
Merhaba kızlar ..
selam canımmm

Ayyy bende seni çok sevdim kızzz ben bu konulara aşina olmadığımdan çakamıyom köfteyi jeton geç düşüyo yi beni yi

abooww kız seni çok merak ettim ben simdi 22 yaşında evlisn 4 yıllık facen var mı
bunda bi yanlışlık olmalı ekilisin evet neyse ben ilk okul aşkımla karşılaştım yaklaşık 4 ay önce fb'ta konuştuk 2 ay kadar telden askerdeymiş askerden geldi görüştük falan derken yaklaşık 4 aydır neredeyse buralardayız çok daha mutluyum asker yolu beklemem demiştim büyük konuşmuşum Allah başıma verdi sanki
Merhaba kızlar ..

hoşgeldinnnncanımcımmmm ,

Gitcek sonrada o dominalleri yeniden şişirip dönmesini beklicezzz

Ayyy bende seni çok sevdim kızzz ben bu konulara aşina olmadığımdan çakamıyom köfteyi jeton geç düşüyo yi beni yi

kız sende var fb ekleşsek konuşsak valla merak ettim seni bide yeşimi sanki gördüm ben hafızayı zorlarsam hatırlıyorum fb 'umda ekliydi sildi beni yada dondurdu :26::26: bilemedim şimdi

sevgilim bu gece Denizliden yanıma Antalyaya gelcek 5 gün duracak sonra yine Denizliye dönecek.. Eylüle kadar gelmeyecek... Uzağız yani

Anladım canım sizde uzaktan sevenlerdensiniz yanii.

Merhaba kızlar ..
Merhaba canıım.
hemde 4 yıllık.. 18 yaşında evlenmişsin.. sorması ayıptır ama neden o kadar erken evlendiniz? :26:

Evet canım erken diyorlarEşim benden 3 yaş büyük.
Çok sevdik ondan sanırım, eşim çok ısrarcıydı evlilik konusunda.Benimde hiç tereddütlerim yoktu onunla ilgili.Beklemenin anlamsız olacağını düşündük.2 yıllık flörtün ardından nikah masasına oturttu beni aşkım

Ahhh gelsin eğleniriz gülerizde yahu 5 gün kalacak böhöyttt

ahahahaha büyük lokma ye, büyük söz konuşmaaaa
neyse hayırlısı olsun canım ya, sevindim hayatında güzel gelişmeler olmasına, ama sadece seni burda görünce önceleri sen de ben gibi eski alışkanlık die geliosun sandım, ama baktım baya baya şafak sayıyosun sen şok oldum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…