benim sevgilimin askere gitmesine 3 ay var
benim alt devremsin yani
ayyynııı ben aynı ben bizde evli olsak öyle olurdu sanırımKızz yalnız ya da arkadaşlarımla gitsem hayatta izin vermez de.Kendi ailesiyle gittiğim için no problem
şimdiden alıştırma mı yapıosun
şimdiden alıştırma mı yapıosun
Aaaa evli misinayy ne kadar güzell 21 yaşındasın yani Allah mesut etsin
Düştük düştük canım ama yine de çoook varrhoşbuldum yeşimcim, ben de iyiyim sağol. Oooo maşallah200den düşmüssün gözün aydın
benim saymaca da fena değil, su gibi geçiyo, sanırım 37 gün fln var
Kızııım ne işin var burda gitt takıl sevgilinle .Askerliği düşünme gidince bol bol gircen buralara ağlanıp sızlanmayaa
Eveettt maalesefff
hayırrrrrrr ben facemi kapatmadım ki, betül die ya benim facem, unutmuşsun işteyaavvv seni niye unutym bitanemmmmmm sen faceni kapadın sanırım ulaşamadım sana ya nerelerdesin dedikodunun dibine vurduk kızlarla sen yoktun sana anlatamadım tabi haliyle :)
şişirdik dominalleri denizle askere gitmesini bekliyoruz uğurun
Kızııım ne işin var burda gitt takıl sevgilinle .Askerliği düşünme gidince bol bol gircen buralara ağlanıp sızlanmayaa
Eveettt maalesefff
Aaaa evli misinayy ne kadar güzell 21 yaşındasın yani Allah mesut etsin
ayyynııı ben aynı ben bizde evli olsak öyle olurdu sanırım
aynısını diyecektim ağzımdan almışsın lafı
Evet canım 4 yıllık evliyim.22 yaşındayım .Sağol tatlım.
Düştük düştük canım ama yine de çoook varr
Çok az kalmış maşallah yaa
ayyynııı ben aynı ben bizde evli olsak öyle olurdu sanırım
aynısını diyecektim ağzımdan almışsın lafı
hepimiz vaktiyle çok ağladık canım ya, ama şimdiden ağlayıp sızlama da, sevdiceğinle bol bol vakit geçir... sonra çook özlersinaynen aynenben biraz duygusalım ve biraz fazla aşığım ondan dolayı çok ağlıyom
bundan sonra daha kolay geçer canım
selam canımmmMerhaba kızlar ..
kızz deli ne 21io erkek yaşına deniyor 91/4 devre döneminde gidenler için geçerli üniversite okuyup tecilli olanlar için değil Allah seni emi çok güldüm sevdim kız ben seni yerim seniii yer
abooww kız seni çok merak ettim ben simdi 22 yaşında evlisn 4 yıllık facen var mı
bunda bi yanlışlık olmalı ekilisin evet neyse ben ilk okul aşkımla karşılaştım yaklaşık 4 ay önce fb'ta konuştuk 2 ay kadar telden askerdeymiş askerden geldi görüştük falan derken yaklaşık 4 aydır neredeyse buralardayız çok daha mutluyum asker yolu beklemem demiştim büyük konuşmuşum Allah başıma verdi sankihayırrrrrrr ben facemi kapatmadım ki, betül die ya benim facem, unutmuşsun iştedaha az önce senin durumunu beğendim yaa
anlatmadın bana bişi, ben fransız kaldım, sayende dejavu fln oldum, bi an kendimden şüphe ettim :26::44:
Merhaba kızlar ..
kızz deli ne 21io erkek yaşına deniyor 91/4 devre döneminde gidenler için geçerli üniversite okuyup tecilli olanlar için değil Allah seni emi çok güldüm sevdim kız ben seni yerim seniii yer
Ayyy bende seni çok sevdim kızzzben bu konulara aşina olmadığımdan çakamıyom köfteyi jeton geç düşüyo yi beni yi
sevgilim bu gece Denizliden yanıma Antalyaya gelcek 5 gün duracak sonra yine Denizliye dönecek.. Eylüle kadar gelmeyecek... Uzağız yani
Merhaba canıım.Merhaba kızlar ..
hemde 4 yıllık.. 18 yaşında evlenmişsin.. sorması ayıptır ama neden o kadar erken evlendiniz? :26:
hepimiz vaktiyle çok ağladık canım ya, ama şimdiden ağlayıp sızlama da, sevdiceğinle bol bol vakit geçir... sonra çook özlersin
benimkinin gideceği belli olduğunda, yüzüne bakıp bakıp ağlıodum
bundan sonra daha kolay geçer canım
ewet yaa walla az kaldı sanırsam
ama hala inanamıyorum:26:
selam canımmm
ahahahaha büyük lokma ye, büyük söz konuşmaaaaabooww kız seni çok merak ettim ben simdi 22 yaşında evlisn 4 yıllık facen var mı
bunda bi yanlışlık olmalı ekilisin evet neyse ben ilk okul aşkımla karşılaştım yaklaşık 4 ay önce fb'ta konuştuk 2 ay kadar telden askerdeymiş askerden geldi görüştük falan derken yaklaşık 4 aydır neredeyse buralardayız çok daha mutluyum asker yolu beklemem demiştim büyük konuşmuşum Allah başıma verdi sanki
hoşgeldinnnncanımcımmmm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?