private message yani özel mesaj kutuna bakcanİngilizce okuduğumdan deforme olmuşum
Evet canım aynen öyle oldu.
Kız büşş koydumm hatırlaa bakem
özledik burcucummmmm özlemezmiyiz çocukluk aşkımı buldummmm diğeriyle askerden geldi 1 ay sürdü sürmedi bitti yine bitmiş bi ilişkiye başlamak zaten bi saçmalıktıuzuuuuun upuuuuzuuuun zamanlardan sonra ben geldiiiiiiiiim
büşüüüüm sen burdasınvee ben şoklardayım anlat bakiim ben yokken neler karıştırdın sen?
deryacııım senin de az kalmış
napıosunuz bakiim özlediniz mi beniiii
Evet canım aynen öyle oldu.
Kız büşş koydumm hatırlaa bakem
birbirimizi dövekte bence gerek kalmaz bunlar son çünküAllahın izniyle
hafıza gitmiş bende yada resim çok küçük :26: uzaktan çekilivermiş sen benm yüzümü göüzmü hatırlıyor musun ?
​İnşallah kazanırsın canımValla tatlım ben fransızca öğretmenliğini kazandım bıraktım bu sene yine girdim İngilizce öğretmenliği tercihi yaptım dua etin kazanıyım kızlar
hımmm anladımm, Allah kavuştursun o zaman canım. Okuldan mı tanışıyorsunuz?Şuan memleketinde Denizlide... Ben Antalyadayım ama 27 Ağustosta ankaraya okula döncem
şimdi aradı iyi geçmiş görüşme, ama daha iyi biyer var, şimdi de oraya gidiyor görüşmeye, inşallah birinden biri olur canım ya, işsizlik çok zor, hele ki düğün üstü masraflar bu kadar çokken:26:İçini ferah tut canım vardır bi yerde nasibi..
Gönlünüzce olsun herşey, ne güzel telaş bunlar
akıllanmadın mı hiç kızım, bari askerden döneydi de öyle başlayaydınızdeliyim ben sanki
özledik burcucummmmm özlemezmiyiz çocukluk aşkımı buldummmm diğeriyle askerden geldi 1 ay sürdü sürmedi bitti yine bitmiş bi ilişkiye başlamak zaten bi saçmalıktıama şans çocukluk aşkımı buldum yaklaşık 4 aydır konuşuyoruz
evet hatırladım şimdi
kız bana özel msj falan gelmedi :26:
ben özledim bucumm yaauzuuuuun upuuuuzuuuun zamanlardan sonra ben geldiiiiiiiiim
büşüüüüm sen burdasınvee ben şoklardayım anlat bakiim ben yokken neler karıştırdın sen?
deryacııım senin de az kalmış
napıosunuz bakiim özlediniz mi beniiii
şimdi aradı iyi geçmiş görüşme, ama daha iyi biyer var, şimdi de oraya gidiyor görüşmeye, inşallah birinden biri olur canım ya, işsizlik çok zor, hele ki düğün üstü masraflar bu kadar çokken:26:
hımmm anladımm, Allah kavuştursun o zaman canım. Okuldan mı tanışıyorsunuz?
şimdi aradı iyi geçmiş görüşme, ama daha iyi biyer var, şimdi de oraya gidiyor görüşmeye, inşallah birinden biri olur canım ya, işsizlik çok zor, hele ki düğün üstü masraflar bu kadar çokken:26:
akıllanmadın mı hiç kızım, bari askerden döneydi de öyle başlayaydınız
hee ama asker beklemek en büyük hobim diosan bilemem
birbirimizi dövekte bence gerek kalmaz bunlar son çünküAllahın izniyle
hafıza gitmiş bende yada resim çok küçük :26: uzaktan çekilivermiş sen benm yüzümü göüzmü hatırlıyor musun ?
özledik burcucummmmm özlemezmiyiz çocukluk aşkımı buldummmm diğeriyle askerden geldi 1 ay sürdü sürmedi bitti yine bitmiş bi ilişkiye başlamak zaten bi saçmalıktıama şans çocukluk aşkımı buldum yaklaşık 4 aydır konuşuyoruz
evet hatırladım şimdi
aferin bnaaaaaaheehh sonundaaa:2:
kuzum ben sana atıyorum özelden sen beni dürtersn beni eklemelre kapalı açıksa sana eklersin olur mu ?tatlım benim msj sayım 100ü geçince özel mesaj atabiliyormuşum henüz 100 mesaja ulaşamamışım =/
inş. kuzummmmmAy ben Uğuru beni boğazdan atsan yine bırakmam kız çok aşığımAllahın izniyle beklicez sonuna kadar beklicez
bende sizleri çooook özlediiiim
hayırlısı tatlım
ama yine asker yolu bekliosun bakıyorum
Valla hepsi uzak fotoların en yakını buu nasıll
​İnşallah kazanırsın canım
inşallah canım yaa, sen nasılsın neler yapıyorsun? şafağın bitti mi?Tabi canım kolay mı yuva kurmak.. Çok masraf her ayrıntısı.. İnşallah olur canım
ahahahartık böyle kızlar asker beklemek hoşuma gitti uzaktan sevmeyi öğreniyor gelince bi arafları kalkıyor bırakıyorsun adam gibisini bulana kadar böyle
güle güle canımKızlar hadi iyi muhabbetler size ben çıkıyorumm hoşçakalın
inşallah canım yaa, sen nasılsın neler yapıyorsun? şafağın bitti mi?
ben özledim bucumm yaa
nerelerdeydin ki sen bu kadar?
aferin bnaaaaaa
kuzum ben sana atıyorum özelden sen beni dürtersn beni eklemelre kapalı açıksa sana eklersin olur mu ?
inş. kuzummmmm
bu kez çok mutluyum ama iyiki bekliyorum pişman değilim Allah şaşırtmasın
hımmm anladımm, Allah kavuştursun o zaman canım. Okuldan mı tanışıyorsunuz?
akıllanmadın mı hiç kızım, bari askerden döneydi de öyle başlayaydınız
hee ama asker beklemek en büyük hobim diosan bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?