Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzuuuuun upuuuuzuuuun zamanlardan sonra ben geldiiiiiiiiim
büşüüüüm sen burdasın vee ben şoklardayım anlat bakiim ben yokken neler karıştırdın sen?
deryacııım senin de az kalmış
napıosunuz bakiim özlediniz mi beniiii

Evet canım aynen öyle oldu.

Kız büşş koydumm hatırlaa bakem

Valla tatlım ben fransızca öğretmenliğini kazandım bıraktım bu sene yine girdim İngilizce öğretmenliği tercihi yaptım dua etin kazanıyım kızlar

özledik burcucummmmm özlemezmiyiz çocukluk aşkımı buldummmm diğeriyle askerden geldi 1 ay sürdü sürmedi bitti yine bitmiş bi ilişkiye başlamak zaten bi saçmalıktı ama şans çocukluk aşkımı buldum yaklaşık 4 aydır konuşuyoruz

Evet canım aynen öyle oldu.

Kız büşş koydumm hatırlaa bakem

evet hatırladım şimdi

Son düzenleme:
birbirimizi dövekte bence gerek kalmaz bunlar son çünkü Allahın izniyle

hafıza gitmiş bende yada resim çok küçük :26: uzaktan çekilivermiş sen benm yüzümü göüzmü hatırlıyor musun ?

Valla hepsi uzak fotoların en yakını buu nasıll

Valla tatlım ben fransızca öğretmenliğini kazandım bıraktım bu sene yine girdim İngilizce öğretmenliği tercihi yaptım dua etin kazanıyım kızlar
​İnşallah kazanırsın canım

Şuan memleketinde Denizlide... Ben Antalyadayım ama 27 Ağustosta ankaraya okula döncem
hımmm anladımm, Allah kavuştursun o zaman canım. Okuldan mı tanışıyorsunuz?

İçini ferah tut canım vardır bi yerde nasibi..
Gönlünüzce olsun herşey, ne güzel telaş bunlar
şimdi aradı iyi geçmiş görüşme, ama daha iyi biyer var, şimdi de oraya gidiyor görüşmeye, inşallah birinden biri olur canım ya, işsizlik çok zor, hele ki düğün üstü masraflar bu kadar çokken:26:

deliyim ben sanki
akıllanmadın mı hiç kızım, bari askerden döneydi de öyle başlayaydınız
hee ama asker beklemek en büyük hobim diosan bilemem

heehh sonundaaa:2:

ben özledim bucumm yaa
nerelerdeydin ki sen bu kadar?

Tabi canım kolay mı yuva kurmak.. Çok masraf her ayrıntısı.. İnşallah olur canım

artık böyle kızlar asker beklemek hoşuma gitti uzaktan sevmeyi öğreniyor gelince bi arafları kalkıyor bırakıyorsun adam gibisini bulana kadar böyle

Ay ben Uğuru beni boğazdan atsan yine bırakmam kız çok aşığım Allahın izniyle beklicez sonuna kadar beklicez

bende sizleri çooook özlediiiim
hayırlısı tatlım
ama yine asker yolu bekliosun bakıyorum

heehh sonundaaa:2:
aferin bnaaaaaa
tatlım benim msj sayım 100ü geçince özel mesaj atabiliyormuşum henüz 100 mesaja ulaşamamışım =/
kuzum ben sana atıyorum özelden sen beni dürtersn beni eklemelre kapalı açıksa sana eklersin olur mu ?
Ay ben Uğuru beni boğazdan atsan yine bırakmam kız çok aşığım Allahın izniyle beklicez sonuna kadar beklicez
inş. kuzummmmm
bende sizleri çooook özlediiiim
hayırlısı tatlım
ama yine asker yolu bekliosun bakıyorum

bu kez çok mutluyum ama iyiki bekliyorum pişman değilim Allah şaşırtmasın

Tabi canım kolay mı yuva kurmak.. Çok masraf her ayrıntısı.. İnşallah olur canım
inşallah canım yaa, sen nasılsın neler yapıyorsun? şafağın bitti mi?

artık böyle kızlar asker beklemek hoşuma gitti uzaktan sevmeyi öğreniyor gelince bi arafları kalkıyor bırakıyorsun adam gibisini bulana kadar böyle
ahahah aman aman bu sefer iyi olsun herşey inşallah.. benim bikaç arkadaşım var, yıllarca yanlış adamlar peşindeydiler, ama dönüp dolaşıp çocukluk aşklarıyla evlendiler :123:
belli mi olur, teskereden sonra bi düğün haberi de senden gelir he

Kızlar hadi iyi muhabbetler size ben çıkıyorumm hoşçakalın
güle güle canım

ben özledim bucumm yaa
nerelerdeydin ki sen bu kadar?

ayy hayat gailesi denen bişey var ya benimkiyle onun içine gömülüp kaldık
arada geldim baktım kimseyi göremedim bugün sizi görünce atladım hemen

aman aman allah pişman etmesin kuzum
mutluluğunuz bir ömüüüür sürsün

Yok canım iş yerinden olay şu.. Eski sevgilim Konyada okuyordu.. Ailesi Ankaradaydı.. Antalyaya yanıma 9günlük tatile geldiğinde burada iş buldu ama kendisi bütlere(bütünleme) kalınca geri konyaya döndü iş yerinde ben şuanki sevgilimle çalışıyordum ve ondan hoşlanmaya başladım.. eski sevgilimle 6 aylık bir ilişkim vardı ama sorunlarımız vardı ve ben yılmıştım.. ailesi beni istemiyordu.. Annesi sürekli benim mezhebime bana okuduğum bölüme aileme laf ediyordu.. e bende Uğurdan hoşlanınca ve en son beni babam öldüresiye dövüp babamla biz karakola düştüğümüzde annesi annemi arayıp Anneme benim hakkımda yalanlar söyleyince bitirdim ilişkimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…