kız sende var fbekleşsek konuşsak valla merak ettim seni bide yeşimi sanki gördüm ben hafızayı zorlarsam hatırlıyorum fb 'umda ekliydi sildi beni yada dondurdu :26::26: bilemedim şimdi
Anladım canım sizde uzaktan sevenlerdensiniz yanii.
Merhaba canıım.
Evet canım erken diyorlarEşim benden 3 yaş büyük.
Çok sevdik ondan sanırım, eşim çok ısrarcıydı evlilik konusunda.Benimde hiç tereddütlerim yoktu onunla ilgili.Beklemenin anlamsız olacağını düşündük.2 yıllık flörtün ardından nikah masasına oturttu beni aşkım
Merhaba canıım.
Çok sevdik ondan sanırım, eşim çok ısrarcıydı evlilik konusunda.Benimde hiç tereddütlerim yoktu onunla ilgili.Beklemenin anlamsız olacağını düşündük.2 yıllık flörtün ardından nikah masasına oturttu beni aşkım
İnşallah canım,hele bi plakalara geleliim.
hepimiz vaktiyle çok ağladık canım ya, ama şimdiden ağlayıp sızlama da, sevdiceğinle bol bol vakit geçir... sonra çook özlersin
benimkinin gideceği belli olduğunda, yüzüne bakıp bakıp ağlıodum
bundan sonra daha kolay geçer canım
ewet yaa walla az kaldı sanırsam
ama hala inanamıyorum:26:
selam canımmm
Gördün ya sen beniii.Albüme koymuştuum te sen öbür askerini beklerkeneeabooww kız seni çok merak ettim ben simdi 22 yaşında evlisn 4 yıllık facen var mı
bunda bi yanlışlık olmalı ekilisin evet neyse ben ilk okul aşkımla karşılaştım yaklaşık 4 ay önce fb'ta konuştuk 2 ay kadar telden askerdeymiş askerden geldi görüştük falan derken yaklaşık 4 aydır neredeyse buralardayız çok daha mutluyum asker yolu beklemem demiştim büyük konuşmuşum Allah başıma verdi sanki
hoşgeldinnnncanımcımmmm ,
uydurma uydurmaa benim hiç facebokum olmaddıııkız sende var fbekleşsek konuşsak valla merak ettim seni bide yeşimi sanki gördüm ben hafızayı zorlarsam hatırlıyorum fb 'umda ekliydi sildi beni yada dondurdu :26::26: bilemedim şimdi
nerde ki sevdiğin?Ahhh gelsin eğleniriz gülerizde yahu 5 gün kalacak böhöyttt
herkezde aynı etkiyi yaratıyım tek değilsin mutlu olabilirsin bazen bakıyorum 300 küsürlerde olanlar şimdi sevdiklerine kavuşuyor devir döndü diyorum ben şimdi 118 sayıyorumahahahaha büyük lokma ye, büyük söz konuşmaaaa
neyse hayırlısı olsun canım ya, sevindim hayatında güzel gelişmeler olmasına, ama sadece seni burda görünce önceleri sen de ben gibi eski alışkanlık die geliosun sandım, ama baktım baya baya şafak sayıyosun senşok oldum bi an
tmam canım sen bana gönder bekliyorum :)))Tamam tatlım ekleşelimsana pm atıyom message kutusuna bakıver
İnşallah canım,hele bi plakalara geleliim.
İnan inaan ne kalmış şurdaa
Gördün ya sen beniii.Albüme koymuştuum te sen öbür askerini beklerkenee
uydurma uydurmaa benim hiç facebokum olmaddııı
Merhaba canıım.
nerde ki sevdiğin?
aferim iyi plan yapmış keretahiç yakıştıramadım 16 yaşında çıkmaya başla aşık et 18de kandır evlen sonra bıraıp git hiç yakışıtramadım hemde askere gitmiş göz gözere göre ellerinle göndermişsin hiç yakıştıramadım. Erkeğini elinde tutmasını bileceksin
İkimizde öğretmen lisesi mezunuyuz.Eşim ingilizce öğretmenliğini kazandı ama gitmedi kendi işyerleri vardı zaten okusada orda çalışcaktı.Ticarete yönelik hedefleri vardı onun.Açıktan okumaya başladı kısa dönem yapmak için onu da bırakıp gidip geleyim biran önce dedi ve gitti.ee peki okul işleri nooldu?? halledebildiniz mi??
aynen aynen =( kader olmuş benimki eski sevgilimde uzaktaydı=(
herkezde aynı etkiyi yaratıyım tek değilsin mutlu olabilirsin bazen bakıyorum 300 küsürlerde olanlar şimdi sevdiklerine kavuşuyor devir döndü diyorum ben şimdi 118 sayıyorum
tmam canım sen bana gönder bekliyorum :)))
uydurdum galiba görmedim evet tekrar resmini koysana hatırlamıyorum sanki ya :26:
evet tatlım ya hakkaten az kalmış da ben daha durumu pek idrak edemedimDerya çok az kalmış canım, telaşlar ne durumda
walla şaka gibi büşüm yaaherkezde aynı etkiyi yaratıyım tek değilsin mutlu olabilirsin bazen bakıyorum 300 küsürlerde olanlar şimdi sevdiklerine kavuşuyor devir döndü diyorum ben şimdi 118 sayıyorum
tmam canım sen bana gönder bekliyorum :)))
uydurdum galiba görmedim evet tekrar resmini koysana hatırlamıyorum sanki ya :26:
ayneen işte benim akıllı kociş kurdu yuvayı aradan çıkardı gelince kaldığı yerden devam ediceekk
İkimizde öğretmen lisesi mezunuyuz.Eşim ingilizce öğretmenliğini kazandı ama gitmedi kendi işyerleri vardı zaten okusada orda çalışcaktı.Ticarete yönelik hedefleri vardı onun.Açıktan okumaya başladı kısa dönem yapmak için onu da bırakıp gidip geleyim biran önce dedi ve gitti.
Bende aöf işletme 1.sınıfım.
evet tatlım ya hakkaten az kalmış da ben daha durumu pek idrak edemedim
telaşeler arttı tabi, hergün bişey için koşturuyoruz.. bide daha aşkım işe giremedi, bi yandan da iş görüşmelerine gidio fln. hatta tam şuanda da bi görüşmede kendisi, bi yandan tlfna bakıorum bi yandan size yazıorum :18:
ben nasıl sürekli asker bekliyosam kısmet işte sende uzaktan uzağa sviyosun
İng. tuttu ama o bıraktı ha?!?Amaaninboawwww
o ne ya PM atmak kızım cahilim bende bu konudapm attım canım
walla şaka gibi büşüm yaa
o ne ya PM atmak kızım cahilim bende bu konudaaçıkla nerden bakıcam oraya
deliyim ben sanki
birbirimizi dövekte bence gerek kalmaz bunlar son çünküeheheAynen ya bak 2. sevgilimde uzaklarda dayak atcam ha kendime
Evet canım aynen öyle oldu.
Kız büşş koydumm hatırlaa bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?