Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sende var fb ekleşsek konuşsak valla merak ettim seni bide yeşimi sanki gördüm ben hafızayı zorlarsam hatırlıyorum fb 'umda ekliydi sildi beni yada dondurdu :26::26: bilemedim şimdi

Tamam tatlım ekleşelim sana pm atıyom message kutusuna bakıver

aferim iyi plan yapmış kereta hiç yakıştıramadım 16 yaşında çıkmaya başla aşık et 18de kandır evlen sonra bıraıp git hiç yakışıtramadım hemde askere gitmiş göz gözere göre ellerinle göndermişsin hiç yakıştıramadım. Erkeğini elinde tutmasını bileceksin

ee peki okul işleri nooldu?? halledebildiniz mi??

İnşallah canım,hele bi plakalara geleliim.
İnan inaan ne kalmış şurdaa
Gördün ya sen beniii.Albüme koymuştuum te sen öbür askerini beklerkenee

kız sende var fb ekleşsek konuşsak valla merak ettim seni bide yeşimi sanki gördüm ben hafızayı zorlarsam hatırlıyorum fb 'umda ekliydi sildi beni yada dondurdu :26::26: bilemedim şimdi
uydurma uydurmaa benim hiç facebokum olmaddııı

herkezde aynı etkiyi yaratıyım tek değilsin mutlu olabilirsin bazen bakıyorum 300 küsürlerde olanlar şimdi sevdiklerine kavuşuyor devir döndü diyorum ben şimdi 118 sayıyorum
Tamam tatlım ekleşelim sana pm atıyom message kutusuna bakıver
tmam canım sen bana gönder bekliyorum :)))
İnşallah canım,hele bi plakalara geleliim.
İnan inaan ne kalmış şurdaa

Gördün ya sen beniii.Albüme koymuştuum te sen öbür askerini beklerkenee

uydurma uydurmaa benim hiç facebokum olmaddııı

uydurdum galiba görmedim evet tekrar resmini koysana hatırlamıyorum sanki ya :26:

aynen aynen =( kader olmuş benimki eski sevgilimde uzaktaydı=(

ayneen işte benim akıllı kociş kurdu yuvayı aradan çıkardı gelince kaldığı yerden devam ediceekk

ee peki okul işleri nooldu?? halledebildiniz mi??
İkimizde öğretmen lisesi mezunuyuz.Eşim ingilizce öğretmenliğini kazandı ama gitmedi kendi işyerleri vardı zaten okusada orda çalışcaktı.Ticarete yönelik hedefleri vardı onun.Açıktan okumaya başladı kısa dönem yapmak için onu da bırakıp gidip geleyim biran önce dedi ve gitti.
Bende aöf işletme 1.sınıfım.

pm attım canım

Derya çok az kalmış canım, telaşlar ne durumda
evet tatlım ya hakkaten az kalmış da ben daha durumu pek idrak edemedim
telaşeler arttı tabi, hergün bişey için koşturuyoruz.. bide daha aşkım işe giremedi, bi yandan da iş görüşmelerine gidio fln. hatta tam şuanda da bi görüşmede kendisi, bi yandan tlfna bakıorum bi yandan size yazıorum :18:

walla şaka gibi büşüm yaa

İng. tuttu ama o bıraktı ha?!? Amaaninboawwww

İçini ferah tut canım vardır bi yerde nasibi..
Gönlünüzce olsun herşey, ne güzel telaş bunlar

ehehe Aynen ya bak 2. sevgilimde uzaklarda dayak atcam ha kendime
birbirimizi dövekte bence gerek kalmaz bunlar son çünkü Allahın izniyle

Evet canım aynen öyle oldu.

Kız büşş koydumm hatırlaa bakem

hafıza gitmiş bende yada resim çok küçük :26: uzaktan çekilivermiş sen benm yüzümü göüzmü hatırlıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…