Teşekkür ederim canım, yok dağıtım değildi normal izindi, şubata kadar izin kullanamayacağız ama ben gideceğim yanına....
Bugün ayrıldık canım İstanbul a gitti eşim...Ben de Ankara ya dönüş yaptım....
Şafak 8
Muaynemiz olundu, biletimiz alındı.. 2-3 gün sonra da KTM'ye katılacak askerim..
Bitiyor
kızlarr napıyosunuz şafak 195 oldu be yaaaa
Allah'ım bizi askerlerimize sağ salim kavuştursun inşalahhhhh
Şafak 8
Muaynemiz olundu, biletimiz alındı.. 2-3 gün sonra da KTM'ye katılacak askerim..
Bitiyor
gözün aydın canım ktm olucakmı yakında tatvanda benimki iptal oldu gibi bişeyler söyledi izne gelcektide gelemiyo
Siz gidinde artık tezkereci devre biz olalımmmmm
2 hafta sonra bizden kimse kalmayacka, sizde tezkereci devre olacaksınız canım
Mecbur KTM olacak canım, direk bırakmıyorlar.. 2-3 güne alırlar diye bekliyoruz.
Neden öyle oldu ki
inş.... inş...... kız sesin soluğun çıkmıyor bizde iyiiz Allahtan Fb varda orda görüyoruz seni benimde şafak 117
Siz gidinde artık tezkereci devre biz olalımmmmm
çok yakınsınız ya istediğin zaman gidebilirsin ne güzel
gözün aydın canım ktm olucakmı yakında tatvanda benimki iptal oldu gibi bişeyler söyledi izne gelcektide gelemiyo
2 hafta sonra bizden kimse kalmayacka, sizde tezkereci devre olacaksınız canım
Evet yakın olmamız çok iyi, gidebilirim ama eşim maddi olarak zorluk çekmemem için çok gelme dediSonuçta yol masrafı kalacak yer masrafı, vs. falan... :44:
Çok güzel canım yaa... Biz de eskiyeceğiz sizler gittikçe... Çok seviniyorum sizin adınıza... İnşallah teskereden sonra her şey gönlünüzce olur, o kadar sabredip beklediniz mükafatınız da güzel olur umarım....
Evet yakın olmamız çok iyi, gidebilirim ama eşim maddi olarak zorluk çekmemem için çok gelme dediSonuçta yol masrafı kalacak yer masrafı, vs. falan... :44:
Çok güzel canım yaa... Biz de eskiyeceğiz sizler gittikçe... Çok seviniyorum sizin adınıza... İnşallah teskereden sonra her şey gönlünüzce olur, o kadar sabredip beklediniz mükafatınız da güzel olur umarım....
Hoşgeldin ablacımm.. Özledik senii yaaNasılsınn? nasıl geçti izin günleriniz
Allahım tekrarlarını nasib etsinn inşallah.. Bu arada tayininde çıkmışş senin Senin adına çok sevindim ablacım artık kurtuldun 4 saatlikk yoldann
haklı tabi eşin zaten aklı sende bide maddi yönden sıkıntıya düşmeni istemez inş herşey gönlünüzce olur
Teşekkür ederim canım benim, çok güzel geçti mehtabımız, her şey mükemmeldi, ikinci balayımızı yaşadık diyebilirim ama ayrılık olmasa iyi olurdu
Tayinim de çıktı canım evet sizlerin de dualarıyla, 15 dakikalık yolum var artık, çok sevinçliyim o yüzden...
Evet haklı bu sene idare edeceğiz artık, zaten bana yük olduğunu düşünüyor, canı sıkılıyor, ben pek problem etmiyorum, diyorum kuru ekmek yerim yine gelirim yanına diye ama yapacak bir şey yok....
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...194 _CeyDa_...
Teşekkürler Hesnacım
teşekür ederim canım
Kızlar sizce bu ayakkabı nasıl ?
Burnu bi tuhaf geliyor mu sizede :44:
Düz sade bi ayakkabı lazımda bana
Eki Görüntüle 486074 Eki Görüntüle 486075 Eki Görüntüle 486076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?