harikasınız canım, hep böyle yan yana durun sımsıkı sarılın birbirinize inşallahama yine de hüzün var gibi tekrar ayrılacak olmanın hüznü
öyle tabbii canım bitip gelsinler bi ab önce diye gönderiyoruz zaten değilse gönderilmezki yani, sen ne yaptın senin nasıl geçti günlerin askerinle
çok sağol canım allah sevenlerin yanında olsun inşallah, aslında orada içimde fırtınalar kopuyordu canım birazda güneş geliyordu buruşturmusum yüzüme(ama insanın içindekiler resme yansıyor
Evet yapıp gelsinler, sonra da hiç ayrılmayalım...
Biz de 7 gün boyunca tatildeydik canım, çok güzel geçti mehtap, eşimle her dakika birlikteydik hemen hemen, çok mutluyduk...Artık bir dahaki mehtaba
Evet yapıp gelsinler, sonra da hiç ayrılmayalım...
Biz de 7 gün boyunca tatildeydik canım, çok güzel geçti mehtap, eşimle her dakika birlikteydik hemen hemen, çok mutluyduk...Artık bir dahaki mehtaba
aynı şeyleri yaşıyoruz canım ondan anlayabiliyorum. asker beklemesem anlamazdım sanırım. çok özel bir durum. yaşamayan bilemez. ben görüştüğümüz ilk dakika başlıyorum saatleri saymaya o da yapma bu anın tadını çıkar diyor ama...
utanma utanmaevli olmayınca her dakika yanında olamıyorsun evliyken göndermenin faydaları da var en azından geldiğinde tamamen sana ait oluyor. ama en iyisi hiç tanışmadan aradan çıkması askerliğin
ohh ohh iyi yapmıssınz canım, birdahaki mehtap ne zamana peki ??
Eki Görüntüle 486104 Eki Görüntüle 486104
aşkımla izinde güzel bir tatil yaptıkk ((
resmimizide sizlerle payleşmek istedim
benim mehtap artık altı ay sonra )):
Utandım amaEvli olmanın avantajı var tabii ama evliyken ayrılık daha zor oluyor bee, en iyisi hiç tanışmadan gitmiş olmaları bence de...
Aslında 6 ay sonra şubatta 5 gün daha kullanmayı düşünüyoruz, sonra izin pek kullanmak istemiyoruz erken gelsin diye ama bizim evci izni hakkımız olduğu için ekim gibi gideceğim yanına 2 günlüğüne
Canım maşallahÇok güzel vakit geçirmişsiniz.
Allah kavuştursun yeniden​Çabucak geçsin zamann
sağol canım çok güzel geçti vakitlerimiz vede çok çabuk geçti dedikki keşke askerdeykende böyle geçse dedik ahh nerdee.... bu resimdede çok domuşuk mutsuz çıkmısım ya güneş yüzüme geldiği için (
sen şanslısın zaten canım istanbulda askerin gitme gibi bi imkanın var öyle bir yerde olsa bnde giderdim ama bnmkisi diyarbakır olduğu için gitmem imkansız gibi birşey yani, altı ayda çok uzun bir süre ne olacak bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım)):
bnde saatler saniyeler sayıyorum canım hiç bitmesin gitmesin istiyorum ama olmuyor işte çok çokk zor ayrıldık zaten onu hiç öyle görmemiştim bn yaa 3 yıldır hasretiz bir çok veda anı atlattık ama bu çok zordu
Utandım amaEvli olmanın avantajı var tabii ama evliyken ayrılık daha zor oluyor bee, en iyisi hiç tanışmadan gitmiş olmaları bence de...
evli değiliz, farklı şehirlerdeyiz, benim ailem bilmiyor, işim yok, param yok bu halde görüşmeye çalışıyoruz maalesef
Evet yakın olmamız şans gerçekten... Çok dua ettim, Allahım uzak yer vermesin dayanamam diye dualarım kabul oldu, Allahıma şükürEğer maddi anlamda çökmezsem gideceğim elbet, şaka maka askere de epey para gidiyor
Ya canım maalesef öyle.Birlikteyken zaman inadına su gibi akıp geçiyorr.Nerdee ayrıykende öyle geçse keşke.
Fark ettim canım yine de aşk dolu oluşu güzel.
bu arada Diyarbakır merkezde mi sevgilin?
evet canım allah izin verirse yarın akşam teslim olacak diyarbakır merkeze tek duamız merkezde kalması
Evet yakın olmamız şans gerçekten... Çok dua ettim, Allahım uzak yer vermesin dayanamam diye dualarım kabul oldu, Allahıma şükürEğer maddi anlamda çökmezsem gideceğim elbet, şaka maka askere de epey para gidiyor
evli değiliz, farklı şehirlerdeyiz, benim ailem bilmiyor, işim yok, param yok bu halde görüşmeye çalışıyoruz maalesef
Ah Hesnacım bende bi gidemedim.Ama Eylül-Ekim gibi gitmek istiyorum.Ablam İstanbulda işe başlıcak Tekirdağa da 1buçuk saat onun yanına gidip kalıcam.Gİde gele yolları aşındırıcamm.Çook para biriktirmem lazıım çookk
İnşallah merkezde kalır canım.Babamın arkadaşı da çermikte uzman jandarma ondan sordum merkezde mi diye eğer oraya gitme ihtimali olrusa söyleriz yardımcı olurlar canım
Bu şekilde yürütmek ve hasrete katlanmak da zordur gerçekten, Allah size bol bol sabır ve dayanma gücü versin. En azından evlendikten sonra bir daha ayrılık yaşamazsınız canım inşallah...
Offf sorma para işini, sözde askerlik demek ihtiyaçların devlet tarafından karşılanması demek nerdeee ben karşılıyorum hepsiniEşime ayda 600-700 tl falan gidiyor, ev kirası, faturalar, ihtiyaçlar falan derken, para biriktirmem gerçekten çok zor. Bir de şu an tatilde olduğumuz için ek derslerin parası da gelmiyor. Nasıl para biriktirsin nasıl gitsin Hesna eşinin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?