Ben geldiiiimmmmm
Çok güzel bir mehtaptan sonra ayrılmak çok koysa da o kadar güzel günler geçirdik ki kocişimle bu bana en az bir hafta gider herhalde, çok mutluyum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlar....
senin adına çok sevindimm canım gözün aydın ve Allah kavuştursun diyoruz bu durumda :))
nereye gitti seninkii izne gelmişti demi dağıtım değil bugunmu ayrıldınızz
Hesna hoş geldin, bol bol moral dopalamışsındır
selam kızlarr..artık evde oldugum için giremiyorum ama bugün kardeşimdeyim giriyim dedim..ya moralim bozuk..kociş dün sabahtan beri aramadı umarım test sonuçlarında bişy yoktur(
kızlaaar napıosunus bakiiim
Merhaba kızlar,, Hesna hoşgeldin
Kesinlikle canım...Çok mutlu oldum, eşim beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yaptı, canım benim yaaa kurban olurum ona ben....
Bir de 4 yıldır çıkmayan tayinim eşimle kavuştuğumuz gün belli oldu.... Atanmışım yeni okuluma, o yüzden çifte mutluluk oldu bana
Çok güzel ya maşallahhh..Allah nazarlardan korusun sizi, mutluluğunuzu..
Merhaba kızlar,, Hesna hoşgeldin
Çok güzel ya maşallahhh..Allah nazarlardan korusun sizi, mutluluğunuzu..
Ben geldiiiimmmmm
Çok güzel bir mehtaptan sonra ayrılmak çok koysa da o kadar güzel günler geçirdik ki kocişimle bu bana en az bir hafta gider herhalde, çok mutluyum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlar....
kımler gelmış kımler gelmiş :)canım hoşgeldın ne kadar guzel darısı basımıza İnşallah.. Valla yoklugun baya hıssedıldı his'cim :)
Teşekkür ederim canım hepimizi korusun inşallah....
Sen nasılsın bakalım? Heyecan var mı? Çok az kaldı kavuşmanıza
Var gibi, yok gibi.. Bazen bitmeyecek gibi.. Garip bir his..
Güneş doğar doğmaz görebilme şansım olsaydı evet şuan çok heyecanlı olurdum ama malesef bayramdan sonra göreceğim belki ondan..
şafak _________377__________
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?