şafak 193
Veee Allah izin verirse Mehtap 7
$AFAK 115
16 gun sonra iki haneliler Şukurler olsun
Tortoo çok sevindim ya, gözün aydıınn[/CENTER]
Been varııımm yaa
sağol canım tortomm bakalım olacakmı yaa görmeden inanmamm
varsında yazmıyonkii kezban yengenapıyonn kuşummm tortocumm
Neden olmasın kız sende iyice paranoyak oldun hee
yazdım kız sorunlarımı paylaştıımm
Napayım işte aşkım ankesörlüden aramış görmemişim ,telefonu da kapalı.
Yarın arar herhalde artıkın
Sen nasılsın?KTM olcak mıymış?
kız ne bilim her an vazgecicek gibiyiz benim yanıma gelmiyo karasuda bulusucaz orda kalıcaz bayramdaay inşallah hayallerimdeki gibi olur ya
ktm olcakmış haber gelmiş çok şükürr inşallah olmazsa zaten benimki orda kafayı yer
yarın araşırsınız canım bizde sadece mesajlasıyoruz hiç sesini duyamıyorum biliyomusun
Bende varim telden giriyorm biraz yavas gidin
Bende varim telden giriyorm biraz yavas gidin
bebegim napıyon eve geldim tulumu denedim yakıştırdı herkes ay çok ilginç yaa görmen lazım ama güzelmiş değiştirmiyorum
ahhaaahahaa bende bayramın 3.günü Karasuda olcaaamm
Eşimin halasına ordanda merkezdeki teyzesinde gidip kalcaz.
Olur tortocum ya hak ettin valla o kadar sıkıntıdan sonra bi nefes alın,ihtiyacınız var.
İnşallah araşırız, bizde telefonu yakalattığından beri mesajlaşamıyoruz.Arıcağı zaman açıyo,tekrar kapatıp saklıyo sonra
Orda havalarr nasııll?
Ben demisum guzel olur diye bitnmmmmm ben biliyorum bu isitulumun aği yandan dimi tahmin ettigm.gibi
aaa ben bayramın 3. günü dönmüş olurum heralde 2 gün düşünüyoruz sonra memleketine gitcek yetermi o kadarcık yaa neyse bunada şükürrr dimi tortoobi apart falan ayarlıcaktım bugun benımkının arkadaslarından oralı olan varmıs heralde yarın bakcaz
kız bizde sadece msjlasıyoruz konusamıyoruz sen yıne sesını duyuyosun bosver msjı
Valla cok sicak serinleri bekliyoruz isimize pyle geliyor cunku askerim gelcek hava soguk olunca biliyon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?