Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gözün aydın canım, Allah bir daha ayırmasın, sabrın sonu selamettir derler, bu mutluluk hakkınız, değerini bilin

Piyade olarak mi yapiyor askerligini sevglin canim :)) coook guzel yazmis ve sevdigiguvendigi nsilda belli :))

Evet canım.. Bizim çocukluk aşkı zaten 2006'dan beri birlikteyiz güven sevgi bu konuları aştığımızı düşünüyorum

Aman da aman, yerim seni ben Sevgi pıtırcığım, geliyor hadi kavuşacaksın sevdiğine
[/QUOTE]

Hesnaa
Gelsin artık ama ya son günler geçmez diye boşuna dememişler gerçekten bir hafta bir asır gibi..
Tabi bunun görüşebilme kısmı da var al sana 2 hafta

Hesnaa
Gelsin artık ama ya son günler geçmez diye boşuna dememişler gerçekten bir hafta bir asır gibi..
Tabi bunun görüşebilme kısmı da var al sana 2 hafta [/I]

Gelsin sağ salim şu esaret yerinden de görüşürsünüz canım Allahın izniyle... En önemli sorundan kurtuluyorsunuz

Bu gece 10 diyeceğim ya yuppppiiiiiiii
Allahım sana binlerce şükürler olsun 450 günü geride bırakıyoruz..

Ve sevgilim sana binlerce teşekkürler 450 gün her gün ama her gün mutlaka aradın sesini duyurdun bana kimi zaman 5 dk kimi zaman 10 dk kimi zaman saatlerce,, acemilikte onca sıkıntı çekmene rağmen..Ustalık ise şansımızdı bizim Telefon sıkıntımız olmadı geceleri sabahladımız onca günümüz oldu şükür bu zor günleri geride bırakıyoruz ..
Beni taaaa oralardan mutlu ettiğin için sana çok teşekkür ederim benim güzel bal adamım :98:Kocaman yürekli adamım :98:

Seni Seviyorum Delicesine

İyi geceler kızlar ben geldim.. bi acayip oldum duygulandım buraya gelince..
Bizim askerlik bitti. sanki hiç askerlik yaşanmamış gibi oluyor acayip bişi oluyo ama askerlk olmadan hayat süperr..
Bitiyor kızlar gerçekten geçiyor günler.. askerlk bittkten sonra daha iyi farkına varacaksınız.

Gözün aydın tekrardan canım hoşgeldın..
İnşallah bıtıcek henuz 2,5 ayımız bıttı ama kalanı da bıtıcek İnşallah.. Nasıl gıdıyo sivil hayat yanlış hatırlamıyosam senın düğün tarıhın bellıydı galıba ?

saol canım hoşbulduk.. sivil hayat güzel valla. onun rahat oldugunu bilmek benide rahatlatıyor.
Evet dügün tarihimiz belli oldu 30 eylülde inşallah şimdi onun şafagını sayayım diyorum ama şafak kelimesini duymak dahi istemiyorumm

Çok guzelmış ne guzel askerlık sonrası cok beklemıyıceksınız hemencecık kavusuyosunuz .. Benım nişanlım da bıletını aldı bugun izine gelıyo Allah izin verırse arefe gunu 3 eylule kadar burada İnşallah.. İkimiz de öyle mutluyuz kı sankı tezkereye gelıyomus gıbıyız ama kendımızı kandırıyoruz döndüğünde yıne hasretın kucağına atıcaz kendımızı ..

askerlik öncesi 6 yıl kadar bekledigimiz için askerlik sonrası çok beklemicez inşallah
ahh o izinler sanki teskere almıs heyecanı gibi yaşanıyr ama canım emin ol bitecek sen bile nasıl geçtigine inanamıcaksın.
300ler nasıl geçiyor anlamıyo insan. sonra yarılamanın heyecanı derken gelsinn 100ler vee plakalarda geldimi artık kimse tutamaz senii.
Hayaller çogalır şafaklar azaldıkça ve bir bakmışsın şafak mafak yok bitmiş askerlik

Hahahha Ağzından bal damlıyo motıvasyon süper ıyıkı varsınız

Hahahha Ağzından bal damlıyo motıvasyon süper ıyıkı varsınız

benim şafagım 300lerdeyken büşra diye bi arkadasımız vardı o bana 300ler çabuk geçiyo bişi anlamıyorsun demişti bende kendimi ona şartladım hakkatende çabuk geçtii. bu işler sırayla. gün gelecek sen yeni yarenlere moral vericeksin.. Bi kaç sonra alt tertibiniz gelicek ve siz üst devre ohhh

Son düzenleme:

Bekle bekle gelemediler bi türlü bi gelsinler neler yapıcam onlara.. bı tek askerde mı burada da devrecılık olusturucam Şaka bı yana moral gercekten cok onemlı bı devre geldı ıkı devre geldı derken benım devreler yanmadan alsak teskereyı ıyı olcak :)

moral çok önemli. herzaman moralini yüksek tut ve askerinede yansıt. moralini bozacak şeyler söyleme . hep güzel şeylerden bahset ona

Atsın Şafaklar Kızlar
:92: 12.08.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

… 92 iwran…

...97 eti_cin...

...105 EmrEsra…

…110 seker…

...111 esraburak...

...123 celinees...

...115 romromela...

...116 gizem4191...

...118 acbn...

...165 okyanus1...

… 169 denizgzr…

...193 _CeyDa_...

…193 cerenbayram…

…193 cituhanba…

...195 alya32...

...195 yesim. ...

...195 p_i_n_a_r...

...197 flores…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…233 eliif59…

…238 cnmsın64…

…280 fatihatice03…

…280 duygum…

…281 superisiii…

…281 bOniTO…

…282 DerinSu…

…282 kubra17…

…282 aalis…

… 284 omerabia…

…284 yener_tugba…

…287 goqce…

…288 ErreS…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…305 SeNLeYM…

…361 H_İ_S…

…373 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…375 Brrk…

...375 OZGEGURUR

...375 esraa42

…377 Kayra95...

…377 buket1811…

…377 iboebru….

...382 kelebekd ...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

195
Of ya aşkım aramış duymamışım,çok üzüldüm ankesörlüden aramış.
cepi kapalı belli ki kıl bi komutan nöbetçi.
İnşallah nöbetten sonra yine arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…