özlediğinde görebilmek, dokunabilmek, öpebilmek ne güzel bişeymiş yabiliyorum ki akşam onu görücem ... biliyorum ki canım sıkıldığında elimi tutabilicek.. Allah herkese nasip etsin
ÇOOOOOK SEVİYORUM SENİ BİTANEM ÇOOOOKay aşkım kabardı gene yarın özlem gideriyim
Piyade olarak mi yapiyor askerligini sevglin canim :)) coook guzel yazmis ve sevdigiguvendigi nsilda belli :))
Hesnaa
Gelsin artık ama ya son günler geçmez diye boşuna dememişler gerçekten bir hafta bir asır gibi..
Tabi bunun görüşebilme kısmı da var al sana 2 hafta[/I]
Gözün aydın canım, Allah bir daha ayırmasın, sabrın sonu selamettir derler, bu mutluluk hakkınız, değerini bilin
askerim şimdi teslim oldu diyarbakır merkeze bakalım bizi neler bekliyor
İyi geceler kızlar ben geldim.. bi acayip oldum duygulandım buraya gelince..
Bizim askerlik bitti. sanki hiç askerlik yaşanmamış gibi oluyor acayip bişi oluyo ama askerlk olmadan hayat süperr..
Bitiyor kızlar gerçekten geçiyor günler.. askerlk bittkten sonra daha iyi farkına varacaksınız.
Gözün aydın tekrardan canım hoşgeldın..
İnşallah bıtıcek henuz 2,5 ayımız bıttı ama kalanı da bıtıcek İnşallah.. Nasıl gıdıyo sivil hayat yanlış hatırlamıyosam senın düğün tarıhın bellıydı galıba ?
saol canım hoşbulduk.. sivil hayat güzel valla. onun rahat oldugunu bilmek benide rahatlatıyor.
Evet dügün tarihimiz belli oldu 30 eylülde inşallahşimdi onun şafagını sayayım diyorum ama şafak kelimesini duymak dahi istemiyorumm
Çok guzelmış ne guzel askerlık sonrası cok beklemıyıceksınız hemencecık kavusuyosunuz .. Benım nişanlım da bıletını aldı bugun izine gelıyo Allah izin verırse arefe gunu 3 eylule kadar burada İnşallah.. İkimiz de öyle mutluyuz kı sankı tezkereye gelıyomus gıbıyız ama kendımızı kandırıyoruz döndüğünde yıne hasretın kucağına atıcaz kendımızı ..
askerlik öncesi 6 yıl kadar bekledigimiz için askerlik sonrası çok beklemicez inşallah
ahh o izinler sanki teskere almıs heyecanı gibi yaşanıyr ama canım emin ol bitecek sen bile nasıl geçtigine inanamıcaksın.
300ler nasıl geçiyor anlamıyo insan. sonra yarılamanın heyecanı derken gelsinn 100lervee plakalarda geldimi artık kimse tutamaz senii.
Hayaller çogalır şafaklar azaldıkça ve bir bakmışsın şafak mafak yok bitmiş askerlik
Hahahha Ağzından bal damlıyo motıvasyon süper ıyıkı varsınız
benim şafagım 300lerdeyken büşra diye bi arkadasımız vardı o bana 300ler çabuk geçiyo bişi anlamıyorsun demişti bende kendimi ona şartladım hakkatende çabuk geçtii.bu işler sırayla. gün gelecek sen yeni yarenlere moral vericeksin.. Bi kaç sonra alt tertibiniz gelicek ve siz üst devre ohhh
Bekle bekle gelemediler bi türlü bi gelsinler neler yapıcam onlara.. bı tek askerde mı burada da devrecılık olusturucamŞaka bı yana moral gercekten cok onemlı bı devre geldı ıkı devre geldı derken benım devreler yanmadan alsak teskereyı ıyı olcak :)
moral çok önemli. herzaman moralini yüksek tut ve askerinede yansıt. moralini bozacak şeyler söyleme . hep güzel şeylerden bahset ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?