Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim de eşim rahat aslında elektrikhanede klimalı yerde ama her şeyi rahat rahat yapamıyor, çünkü komutanı çok paronayakmış, kamera falan taktırmış, yanında bile çakmaklı kalemli kameralar ses dinleme cihazları varmış,ilginç bir adam, sigara içmeyi bir tarafa bırak adamın arkasından bile konuşamıyoruz korkudan diyor Adam bir de çekip gidiyormuş çünkü telefondan emir yağdırıyormuş, arayıp yok damacanalarla ilgili haber var gidin izleyin diyormuş Gitmesek şimdi kameradan görüp kızacak diyor eşim çok gülmüştüm yaa

Hakikatten çok ilginç bir adammış
Niyeyse bu komutanların genelinde var bu paranoyak haller.

Güvende ve morali düzgün olsun başka birşey istemiyorum açıkcası.
Ama yine de 1 gün bile aramasa meraktan çatlıyorum.Allahtan 1 günden fazla aramamazlık yapmadı.

Canım ben çıkıyorum sahurumu yapıp yatıcam.
İyi sahurlar ,iyi geceler sana.Sohbette güzeldi

Evet canım ehli keyif adam oluyor hepsi, akvaryumun sularını değiştiriyormuş, borsa ne durumda ona bakın diyormuş, garip garip şeyler, Allahtan rahatı iyi ona şükrediyorum, önemli bir sıkıntısı yok, telefon olayımız da iyi zaten cep kullanıyor, muhakkak her gün arıyor, en fazla senin de dediğin gibi bir gün aramamazlık yaptı daha, o iyi olunca ben de iyi oluyorum bilirsin sen de.... Yerlerinde iyi olsunlar sağ salim gelsinler başka ne isteriz ki değil mi?

Sana da iyi geceler bu arada canım ben vedalaşamadan gittim sahura kusura bakma canım, görüşürüz....

inşallah canım zaten ondan ayrı yaşamak düşüncesi bile korkutuyor. harıl harıl iş bakınıyorum kendime artık öğretmenlik dışında işlere de bakıyorum en azından mehmet gelene kadar. param olsa her ay atlayıp gitcem yanına ama... hoş onun hastane işleri sayesinde 2 haftada bir görüşür olduk.

Heyecandan uyku muyku yok
Gel artık Mehmedim

Rica ederim ablacım Ne güzel çok sevindimm işte evli olmanın en güzel yanıda bu izine geldiğinde hep yanındaa oluyorr..
Tamamen kavuşmak için gitti ablacım sıkma canını.
Allahım gönlüne göre versin artık yeni bebelerinle güzel günler geçirirsin inşallah

Neler olmus burda cok sey mi kacirdim acep su gecmisi okumak zulum geliyor

Şafak 116

Plakara son 35

İki hanelilere son 17

Elbet bi gün kavuşacağız

GÜNEŞİ HEDEFLEDİK, ISKALASAK DA YILDIZLARLA BERABERİZ :)

İnşallah gönlüne gçre iş bulursun canım, çok zor oldu artık bu iş olayları, geçmiş olsun bu arada, önemli bir şeyi yoktur umarım askerinin? :44:

Evli olmanın güzel yanı evet kesinlikle, mesela bu izinde Ankaraya uğramadı bile eşim, anne babasını görmedi, kafamıza göre gittik bir yerlere kendi kendimize takıldık, ama sevgili ya da nişanlı olunca tabii daha zor sizin işiniz, teşekkür ederim canım benim

askerim şimdi teslim oldu diyarbakır merkeze bakalım bizi neler bekliyor

İ
yi düşün iyi şeyler olsun canım, bol bol dua et sevdiceğine... Allah ne yazdıysa o olur, dert etme

Aman da aman, yerim seni ben Sevgi pıtırcığım, geliyor hadi kavuşacaksın sevdiğine

özlediğinde görebilmek, dokunabilmek, öpebilmek ne güzel bişeymiş ya biliyorum ki akşam onu görücem ... biliyorum ki canım sıkıldığında elimi tutabilicek.. Allah herkese nasip etsin

ÇOOOOOK SEVİYORUM SENİ BİTANEM ÇOOOOK ay aşkım kabardı gene yarın özlem gideriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…