Eşim de yüzbaşının habercisi olduğundan onun mesai saatlerinde rahat içemiyormuş .Ama yüzbaşı eve gittiğinde maşallah onun odasına bi yerleşiyo benim ki sigara,çay,kahve .Ardı ardına yakıyor bide telefonda konuşuyo benimle deli oluyorum üfff diye bi ses geliyo
aaa ben dedim ki bırakırsan daha çok severdim seni.Söz gelince bırakıcam dedi bakalımm
Benim de eşim rahat aslında elektrikhanede klimalı yerde ama her şeyi rahat rahat yapamıyor, çünkü komutanı çok paronayakmış, kamera falan taktırmış, yanında bile çakmaklı kalemli kameralar ses dinleme cihazları varmış,ilginç bir adam, sigara içmeyi bir tarafa bırak adamın arkasından bile konuşamıyoruz korkudan diyorAdam bir de çekip gidiyormuş çünkü telefondan emir yağdırıyormuş, arayıp yok damacanalarla ilgili haber var gidin izleyin diyormuş Gitmesek şimdi kameradan görüp kızacak diyor eşim çok gülmüştüm yaa
Hakikatten çok ilginç bir adammış
Niyeyse bu komutanların genelinde var bu paranoyak haller.
Güvende ve morali düzgün olsun başka birşey istemiyorum açıkcası.
Ama yine de 1 gün bile aramasa meraktan çatlıyorum.Allahtan 1 günden fazla aramamazlık yapmadı.
Bu şekilde yürütmek ve hasrete katlanmak da zordur gerçekten, Allah size bol bol sabır ve dayanma gücü versin. En azından evlendikten sonra bir daha ayrılık yaşamazsınız canım inşallah...
Offf sorma para işini, sözde askerlik demek ihtiyaçların devlet tarafından karşılanması demek nerdeee ben karşılıyorum hepsiniEşime ayda 600-700 tl falan gidiyor, ev kirası, faturalar, ihtiyaçlar falan derken, para biriktirmem gerçekten çok zor. Bir de şu an tatilde olduğumuz için ek derslerin parası da gelmiyor. Nasıl para biriktirsin nasıl gitsin Hesna eşinin yanına
Teşekkür ederim canım benim, çok güzel geçti mehtabımız, her şey mükemmeldi, ikinci balayımızı yaşadık diyebilirim ama ayrılık olmasa iyi olurdu
Tayinim de çıktı canım evet sizlerin de dualarıyla, 15 dakikalık yolum var artık, çok sevinçliyim o yüzden...
askerim şimdi teslim oldu diyarbakır merkeze bakalım bizi neler bekliyor
inşallah canım zaten ondan ayrı yaşamak düşüncesi bile korkutuyor. harıl harıl iş bakınıyorum kendime artık öğretmenlik dışında işlere de bakıyorum en azından mehmet gelene kadar. param olsa her ay atlayıp gitcem yanına ama... hoş onun hastane işleri sayesinde 2 haftada bir görüşür olduk.
Rica ederim ablacım Ne güzel çok sevindimm işte evli olmanın en güzel yanıda bu izine geldiğinde hep yanındaa oluyorr..
Tamamen kavuşmak için gitti ablacım sıkma canını.
Allahım gönlüne göre versin artık yeni bebelerinle güzel günler geçirirsin inşallah
askerim şimdi teslim oldu diyarbakır merkeze bakalım bizi neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?