sizde ne güzel çarşı izni var bizde o bile yokNaparım dolanırım kk da sabah olsa bi diye söylenirim bugün çarşımız vardı yarında var askerlik bitiyor çarşı bolluğu var bıraksalar sevgilimi yollasalar ya
Kameradan görünce insan doyamıyor ki şu 10 gün şıp diye geçsin
Canlarım ben çıkıyorum askerimi arayacağım.. Öptüm sizleri
İyi geceler olsunnn..
Yasemin ayakkabıyı alırsan yarın haber et kuzum merak ederim
Canlarım ben çıkıyorum askerimi arayacağım.. Öptüm sizleri
İyi geceler olsunnn..
Yasemin ayakkabıyı alırsan yarın haber et kuzum merak ederim
tutkulu bi öpücük bi kerem sen bilmiyorsun en tutkulsundan içten candan all benden sana aynısı gelsinnn ummuaahhhhAboooow o ne güzel öpücük modeli kızŞehvetli şehvetli
bu çok güzel (benim askerimde şafağım sana kavuştuğum gündür esram yazmış ama benim resim çekmek aklıma gelmediki (
:131:
sizde ne güzel çarşı izni var bizde o bile yokşükret bak görmeden bekliyorum sadece msj ve arada bi sesiyle
iyi geceler tatlı kuşummm tatlı rüyalr
nasılsınız kızlarrr
tutkulu bi öpücük bi kerem sen bilmiyorsun en tutkulsundan içten candan all benden sana aynısı gelsinnn ummuaahhhh
yaa kıskandım bende söyliyim benim askerimde kanas mermisinin üzerine ismimi yazmış BÜŞRA diyene var yani onun askeri geliyor benimki tezkereci devre olduğu için mi böyle oluyor
nasılsınız kızlarrr
iftar iftar hiç iki bira karşılıklı gitmiş mi yakıştıramadım yeşimmm hiççç senin gibi cici bi kıza
kzıım git yemek yesene sayemizde açıaçına oruç tutucaksın kızım bakkk gitttt
Eskiden çarşı,telefon mu varmış kız.
Babamın halası 3 yıl beklemiş kocasını.Hatta kocasının askerliği bittiğinde oğlunu berbere götürmüş saçlarını kstirmeye
orda karşılaşmışlarr
Öyle Büşracım işte herkesin bi yerden eksiği oluyor napalım bekliyoruz işte çare yok
Hahaha benim kociş de tesbih yaptırmış YEŞİM yazılı yaahep sabır çekiyomuş
hoşgeldin canım, iyidir seni sormalı.Yolcu ettin mi askerini
sus kız maydanoz suyu oo
kzıım git yemek yesene sayemizde açıaçına oruç tutucaksın kızım bakkk gitttt
benimde şansım işte
8 ay bekliycem ama 4 ayım kaldı :) hatta 4 aydanda az
aboww hoş geldinn cnımmm sahura mı kalktın yoksamkalkmışkenede bi kk ya bakym dedin dimi
yaa kızım insan ice tea meyvesuyu red bull falan de atarda insan bu kadar mı atar yani
O mermiyide havaya sıkıcam kimsenin eline geçmesin diyokıskancızda he demişken dur koyym sizde görün be
Hahaha benim kociş de tesbih yaptırmış YEŞİM yazılı yaahep sabır çekiyomuş
hoşgeldin canım, iyidir seni sormalı.Yolcu ettin mi askerini
sus kız maydanoz suyu oo
Eki Görüntüle 486821 işte benimde göremediğim ama fotoğrafladığım bi mermi
kzızım sıkmasın biyeregetirsin sana hatıraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?