Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizde ne güzel çarşı izni var bizde o bile yok şükret bak görmeden bekliyorum sadece msj ve arada bi sesiyle
Canlarım ben çıkıyorum askerimi arayacağım.. Öptüm sizleri
İyi geceler olsunnn..
Yasemin ayakkabıyı alırsan yarın haber et kuzum merak ederim

iyi geceler tatlı kuşummm tatlı rüyalr

Canlarım ben çıkıyorum askerimi arayacağım.. Öptüm sizleri
İyi geceler olsunnn..
Yasemin ayakkabıyı alırsan yarın haber et kuzum merak ederim

Tamam canım mutlaka haber veririm ama Pazartesiyi bekleyeyim sitelere yeni butikler açılsın bakınayım olmadı alacagım bunu daha istemeye geldiklerinde ki giyeceğim elbise var sıkıştırmayayım kendimi

İyi geceler tertibim askerlik bitince bende tertibim demeye devam etcem asker arkadasları unutulmaz

Aboooow o ne güzel öpücük modeli kız Şehvetli şehvetli
tutkulu bi öpücük bi kerem sen bilmiyorsun en tutkulsundan içten candan all benden sana aynısı gelsinnn ummuaahhhh
bu çok güzel ( benim askerimde şafağım sana kavuştuğum gündür esram yazmış ama benim resim çekmek aklıma gelmediki (

yaa kıskandım bende söyliyim benim askerimde kanas mermisinin üzerine ismimi yazmış BÜŞRA diye ne var yani onun askeri geliyor benimki tezkereci devre olduğu için mi böyle oluyor

sizde ne güzel çarşı izni var bizde o bile yok şükret bak görmeden bekliyorum sadece msj ve arada bi sesiyle

iyi geceler tatlı kuşummm tatlı rüyalr

Eskiden çarşı,telefon mu varmış kız.
Babamın halası 3 yıl beklemiş kocasını.Hatta kocasının askerliği bittiğinde oğlunu berbere götürmüş saçlarını kstirmeye
orda karşılaşmışlarr

Öyle Büşracım işte herkesin bi yerden eksiği oluyor napalım bekliyoruz işte çare yok

Hahaha benim kociş de tesbih yaptırmış YEŞİM yazılı yaa hep sabır çekiyomuş

nasılsınız kızlarrr
hoşgeldin canım, iyidir seni sormalı.Yolcu ettin mi askerini

iftar iftar hiç iki bira karşılıklı gitmiş mi yakıştıramadım yeşimmm hiççç senin gibi cici bi kıza
sus kız maydanoz suyu oo

kzıım git yemek yesene sayemizde açıaçına oruç tutucaksın kızım bakkk gitttt
Öyle Büşracım işte herkesin bi yerden eksiği oluyor napalım bekliyoruz işte çare yok

benimde şansım işte
8 ay bekliycem ama 4 ayım kaldı :) hatta 4 aydanda az

sus kız maydanoz suyu oo

yaa kızım insan ice tea meyvesuyu red bull falan de atarda insan bu kadar mı atar yani

O mermiyide havaya sıkıcam kimsenin eline geçmesin diyo kıskancızda he demişken dur koyym sizde görün be

yaa kızım insan ice tea meyvesuyu red bull falan de atarda insan bu kadar mı atar yani

O mermiyide havaya sıkıcam kimsenin eline geçmesin diyo kıskancızda he demişken dur koyym sizde görün be
niye raklam yapayıımmm

Gösterr bakalıım.Bende daha tesbihi görmedim söyliyimde aşkım resmini atsın

ne reklam yapıcam be hareketini sevsinler

Eklentiler

• $0_0_2hjmjh.webp
    4 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:

sus kız maydanoz suyu oo

bnde iyiyim canım şükür evet yolladım askerimi bugün ikindin 6 gibi teslim oldu birliğine bakalım şimdi bizi neler bekliyor mehtebe 6 ay var ):

Ben çıkıyorum kızlar sahurumu erkenden yaptım yatıcam sabah ola çarşola
Bir çift güzel gözlerle uyanıcam güne

Hadi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…