ne reklam yapıcam behareketini sevsinler
Allah kavuştursun canım.Merak etme canım bak biz burdayız sıkıntılı olduğunda yardımcı olur dinleriz zırlamalarınıbnde iyiyim canım şükür evet yolladım askerimi bugün ikindin 6 gibi teslim oldu birliğine bakalım şimdi bizi neler bekliyor mehtebe 6 ay var ):
Ben çıkıyorum kızlar sahurumu erkenden yaptım yatıcam sabah ola çarşola
Bir çift güzel gözlerle uyanıcam güne
Hadi hoşçakalın
:
kız ordan buraya mermi gelemiyor ya hapise mi atıtırcen sen benm sevgilimibide hapistemi şafak sayıyım
kızıım iyi miisn? red bull ice tea falan yazsaydın dedin ya ona dedim reklamıı
kızıım iyi miisn? red bull ice tea falan yazsaydın dedin ya ona dedim reklamıı
Allah kavuştursun canım.Merak etme canım bak biz burdayız sıkıntılı olduğunda yardımcı olur dinleriz zırlamalarınıÇünkü hepimizin ilk zamanları öyleydi.Ama 300 den düşmeye başladığında sende artık alışmış ve kabullenmiş olcaksın
Evett canım şafağın her halini yaşa katı,sıvı gaz
benim kafa uçuşlarda şuanda seni gördüm ya çok etkiledin beni
zatn tek dayanağım sizlersiniz, inşallah çabucak alışırım, altı ay geçip öyle izin kullanabiliyormus sizinde öylemi olmuştu
zatn tek dayanağım sizlersiniz, inşallah çabucak alışırım, altı ay geçip öyle izin kullanabiliyormus sizinde öylemi olmuştu
Ahh söyledim sana çok etkilenebilirsin dyee
İnşallah canım.
Yok bizde öyle bi durum yoktu.
İstediği zaman izin kullanabildi eşim.
Sanırım doğuda var o durum
Ahh söyledim sana çok etkilenebilirsin dyee
İnşallah canım.
Yok bizde öyle bi durum yoktu.
İstediği zaman izin kullanabildi eşim.
Sanırım doğuda var o durum
tahtasını yaşamak istiyorum özellikle sana armağan edicem hatta attıcam odunn olma kızım 4 ay çok geliyor şuanda bide 3-5-8-18 sene şafak mı saycam
doğru bak beklemem bende bşkasını bulurumgördün mü yesim kafa gitti senin yüzünden harbi gitti yıllarca beklemem gerekse bile beklerim
bence iznini son 3 yada son 4 aya saklasın yoksa daha çok zorlanıyor şafağı az kalınca daha rahat olurbizim en azından öyle oldu 4 ayı varken izne geldi işte
Sana içerlerdn "senin için 3-5 sene yatalım mıı vay vayy" şarkıları gönderir mertcik
kızım 1 hafta kendine gelemezsin sen bu akşamdan sonraa[/CENTER]
ama öylede çok uzun gelecek canım zaten 6 ay sonra gelince geriye altı ayı kalmış olacak, siz 20 günlük izni bir seferdemi kullandınız?
bence iznini son 3 yada son 4 aya saklasın yoksa daha çok zorlanıyor şafağı az kalınca daha rahat olurbizim en azından öyle oldu 4 ayı varken izne geldi işte
güzellik abidesi hadi bizim burda davullar çalışıyor seninde mide çalışsın
evet canım doğuda altı ay geçtikten sonra izin kullanılıyormus birde izin kullanmaları mecburmuş
Sonuçta seninkinin giderkene sevgilisi yoktu.Belki adam kullanmayacaktı iznini.Baktı sevgili yaptı kullanayım demiştir çocuk.Nasıl dayansın 10 ayyy.
Ha gittim ha gitcem
Canım askeriyenin mantıksız kurallarına saygım sonsuz
Eşim sağ olsun 2 ay sonra geldi izne
Sonuçta seninkinin giderkene sevgilisi yoktu.Belki adam kullanmayacaktı iznini.Baktı sevgili yaptı kullanayım demiştir çocuk.Nasıl dayansın 10 ayyy.
Ha gittim ha gitcem
Canım askeriyenin mantıksız kurallarına saygım sonsuz
Eşim sağ olsun 2 ay sonra geldi izne
sorma seni gördüm ya mert gelene kadar deli gibi dolnırım etrafta :)
şarkıda güzelmiş :118:
evet 24 gün izin kullandık mecburi izin doğuda oldugu için bize iyi geldi bk şimdi zamn daha cabuk geçiyo sankiyine sen bilirsin
yok bitanem durum öyle değil kullanma zorunluğuğu olmasaydı kullanmıycaktı şimdi 2 buçuk ayımız kalırdı ama onlarda mecburi tim olarak geldiler hepsi aynı anda tim olarak teskere alcaklar ondan kullanıyorlar
Bilmiyom şarkıyı uyduırmuş da olabilirim sözlerini
kızım bak dalga geçme en bakımlı halimlee
Esra sen Büş ablanı dinle profesyonel o içimizdeeKitabını yazcak yakında askerliğiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?