yok bitanem durum öyle değil kullanma zorunluğuğu olmasaydı kullanmıycaktı şimdi 2 buçuk ayımız kalırdı ama onlarda mecburi tim olarak geldiler hepsi aynı anda tim olarak teskere alcaklar ondan kullanıyorlar
hemde ne kadar mantıksız kurallar iznini bile ne zaman kullanacağını onlar belirliyor
evet 24 gün izin kullandık mecburi izin doğuda oldugu için bize iyi geldi bk şimdi zamn daha cabuk geçiyo sankiyine sen bilirsin
evet canım malesef
ee şimdi ne olcak :26:
bende kullanmazdım valla.
Benimki de çok dayanıklıdır acemiden döndükten 1 ay sonra firar 2 ay sonrada izin
Canım maalesef öyle .Ama doğuda öyle.
Biz iznimizin tarihini falan kendimiz belirliyoruz.Sadece kıl komutanlar kıl olduklarına olmaz çıkamazsın falan diyolarmş
peki izni 10 10 olarak iki seferde kullanamazmısın
yok şarkı doğru hatta rakıyıda şaraba katyorlar bu şarkıda
ne sandınız bu benim ikinci askerim2. askeri beklyorum
kullanırsın canım ama nerde yaptığına bağlı onların kmple izin kullanılıyor öyle yarım yamalak değil ama başka yerlerde kullanılıyor benim eski sevgilim öyle yapmıştı dönem dönem bunaldığında 1 hafta 1 hafta gelmişti izinlerine konusunu bile açmak istemiyorum ama öyle yani
vay be demek o şarkı bu şarkıı
aman oğlun olmasın büş 3. askeri mi beklicenn.Olmadı sen 30bini şimdiden hazırlamaya başlaa
yani benim nişanlım doğuda olduğu için tek seferde kullanmk zorunda öylemi canım
kuzum bak mert askerden gelyor az kaldı
kuzenim askerde şuanda bileti olarak gitti mertin
kuzenim gelcek kardeşim gidicek
kardeşim geliicek diğer kuzenim gidicek derken bu kısır döngü böyle devam eder
TSK'nın asker ihtiyacını siz karşılıyomuşsunuz da habreimiz yookk
komando olarak yapıyorsa ktm dışındaysa sınır bölgeleri mesela o taraftaysa komple kullanıyorsenin askerin nerde tam olarak ?
diyarbakır merkeze şöför olarak gitti
hepsi bizden sorulur futboll takımı kurmak istedik ama becerksiz ama yiğit çıktılar bizde asker yapalım 15 ay dedik
iyi yapmışsınız yaa .herşey vatan içinn
onun için sorun olmaz gibi geliyor merkez ktm mi oluyor canım ?
bende bilmiyorum ki canım ktm mi oluyor
sen bişeyler yedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?