Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende kullanmazdım valla.
Benimki de çok dayanıklıdır acemiden döndükten 1 ay sonra firar 2 ay sonrada izin
hemde ne kadar mantıksız kurallar iznini bile ne zaman kullanacağını onlar belirliyor

Canım maalesef öyle .Ama doğuda öyle.
Biz iznimizin tarihini falan kendimiz belirliyoruz.Sadece kıl komutanlar kıl olduklarına olmaz çıkamazsın falan diyolarmş

peki izni 10 10 olarak iki seferde kullanamazmısın

kullanırsın canım ama nerde yaptığına bağlı onların kmple izin kullanılıyor öyle yarım yamalak değil ama başka yerlerde kullanılıyor benim eski sevgilim öyle yapmıştı dönem dönem bunaldığında 1 hafta 1 hafta gelmişti izinlerine konusunu bile açmak istemiyorum ama öyle yani

yani benim nişanlım doğuda olduğu için tek seferde kullanmk zorunda öylemi canım

vay be demek o şarkı bu şarkıı

aman oğlun olmasın büş 3. askeri mi beklicenn.Olmadı sen 30bini şimdiden hazırlamaya başlaa

kuzum bak mert askerden gelyor az kaldı
kuzenim askerde şuanda bileti olarak gitti mertin
kuzenim gelcek kardeşim gidicek
kardeşim geliicek diğer kuzenim gidicek derken bu kısır döngü böyle devam eder

yani benim nişanlım doğuda olduğu için tek seferde kullanmk zorunda öylemi canım

komando olarak yapıyorsa ktm dışındaysa sınır bölgeleri mesela o taraftaysa komple kullanıyor senin askerin nerde tam olarak ?

Son düzenleme:
kuzum bak mert askerden gelyor az kaldı
kuzenim askerde şuanda bileti olarak gitti mertin
kuzenim gelcek kardeşim gidicek
kardeşim geliicek diğer kuzenim gidicek derken bu kısır döngü böyle devam eder
TSK'nın asker ihtiyacını siz karşılıyomuşsunuz da habreimiz yookk

neyse kızlar ben yatıyım çokk öpüyorum sizi çok güzel bi geceydi kendinize cici bakınnnnn :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…