ben de sevmiyorum futbol ama sevdiceğim amatörde olsa futbolcu beni napim :26:
Canım seninki aşçı değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
Canım eğer senin tarzın olan bir kıyafetse çok şık ve modern bir tulum bence... sen beğenmedin mi yoksa?
hahha belki aklından geçiriyodur da teklif etmeye cesareti yoktur
bende severim tenis mçlarını ama arada skorları kontrol ederim sadece.Yok ya ben öyle uzun soluklu şeylere gelemiyorum
En çok cakit harcadığım yer burası valla
Tortocum bende az önce üye olup elbiselere baktım hepsi tükenmiş ya.
Bence değiştirme çok hoşuma gitti benim.Bide torto deneyip foto çekde bi üstünde görelim hadiii[/CENTER]
bence çok hoşmuş ya ben beğendimtulum olsun sevmiyor musun?
tulum gibi de durmuyor ayrıca
Ceydaaa bence elbise çok hoş o rengede bayılırım, tesettürlülerin kıyafetleri çok daha güzel oluyor ya
doğru hatırlıyorsun canım para kazandığı meslek aşçılık futbolu da hobi olarak oynuyor ama başarılı kendi çapındamadalyaları bile var aşkımın
Ceydacım tulum olduğu çok belli olmuyor, önemli olan içine sindi mi;?
Hee yan dal yani biz öyle diyoruz bizim meslekteNe güzel sevdiğinin aşçı olması, benim eşim de aşçı olmayı çok istemiş eli biraz yatkındır yemek işlerine severek yapar, bir de ana sınıfı öğretmeni olmayı çok istemiş, ama yaptığı iş makine teknikerliği, ne alaka değil mi?
aslında güzel bende çok begendim ama elbise diye gördüm hep resimde tulum yazısı gözüme giriyomuş görmemişim
hepsi tükendi canım anında ben nasıl yetiştim inan bilmiyorumkız dedim ya terziye verdimm gelsin giyinip çekerimm sözzz
valla bugune kadar hiç tulum giymedim wc işini nasıl halledicem ben bunlaaa
sağol canımm valla göründüğü gibi çok güzel hakketten etekli olsaydı daha güzel olurdu amaa
evet güzel ve pahalı oluyolar bu o kadar değil amaa sen de kapan sende giy yasemincimmm
aslında güzel bende çok begendim ama elbise diye gördüm hep resimde tulum yazısı gözüme giriyomuş görmemişim
hepsi tükendi canım anında ben nasıl yetiştim inan bilmiyorumkız dedim ya terziye verdimm gelsin giyinip çekerimm sözzz
valla bugune kadar hiç tulum giymedim wc işini nasıl halledicem ben bunlaaa
sağol canımm valla göründüğü gibi çok güzel hakketten etekli olsaydı daha güzel olurdu amaa
evet güzel ve pahalı oluyolar bu o kadar değil amaa sen de kapan sende giy yasemincimmm
Yok kuzum ya kapanmam için bunu istemem içimden istemem gerek .. Elbiseler yakısacak diye değil .. Sevdiğim adam istese bile kapanmam ben :) Kendim istemem gerek ..
Ama kapalıların gelinlikleri gelin basları güzel oluyor çok yakıstırıyorum sende fıstık gibi olursun kesin
aynen kendin istedigin için kapanman gerek eger içinden gelmiyosa kimseyi dinleme zaten :)
sağol canım biz senle birbirimizi görmedikk sanırım ben bi seni bide ezgiyi görmedim he burda eskilerden
sizi gidi seni saklıyonuz kendinizi dimi
evet canım sahip olmayı istediği iki meslek de incelik isteyen işler teknikerlik pek bi alakasız olmuş. ruhsuz bi iş gibi geliyor banaama insan ne yaparsa yapsın severek yapmalı
Kızıım unutkanlık başladı bende yaşlandım artıkk
tamm o zaman terziden alınca Çekersin
Dur canım koyayım avatara kendimi 2 saniyecikYakın fotolarımdan :)
sindi aslında ben çok begendim giyince hiç belli olmuyo üstü falan çok hoş duruyo ama etek beklerken tulum çıktı ya bi an afalladım
Kesinlikle canım yaa zaten eşim işini hiç sevmiyor, para kazanmak için yapıyor malum bakalım askerden gelince ne olacak bu iş mevzuları :44:
Beğendiysen tulummuş, tuvaletmiş dert etme kuzum yaa... Hallerdersin millet nasıl giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?