Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir Fenerbahçeli olarak gs lileri tebrik ediyorum ..
Kendi takımımda pek iş yoktu Yeni oyuncular daha ilk maçlarına çıkıyor daha takımım oturmamış ama süper oyuncular var
Maç ilk devre kabak tadı verdi, ve yine bir Cüneyt Çakır klasiği yaşandı .. Güya en iyi hakem izleyenler görürler pozisyonları vs
Tabiki bilinçli bir taraftar olarak hakem suçlu ayagına yatmıyorum ama damgayı vurdu maça gs 10 kişi kalmasına rağmen maçı bırakmadı alkışı haketti

Ne diyooooruz Çubukların Mapus Olsun Biz yatacagız En Kara Gününde Destanlar Yazacağız Sana Kalkan Ellere Kalkan Olacağız ..

Sonuna Dek FENERBAHÇE

Ceydaaa bence elbise çok hoş o rengede bayılırım, tesettürlülerin kıyafetleri çok daha güzel oluyor ya

Canım eğer senin tarzın olan bir kıyafetse çok şık ve modern bir tulum bence... sen beğenmedin mi yoksa?

aslında güzel bende çok begendim ama elbise diye gördüm hep resimde tulum yazısı gözüme giriyomuş görmemişim

hepsi tükendi canım anında ben nasıl yetiştim inan bilmiyorum kız dedim ya terziye verdimm gelsin giyinip çekerimm sözzz

bence çok hoşmuş ya ben beğendim tulum olsun sevmiyor musun?

tulum gibi de durmuyor ayrıca

valla bugune kadar hiç tulum giymedim wc işini nasıl halledicem ben bunlaaa

Ceydaaa bence elbise çok hoş o rengede bayılırım, tesettürlülerin kıyafetleri çok daha güzel oluyor ya

sağol canımm valla göründüğü gibi çok güzel hakketten etekli olsaydı daha güzel olurdu amaa
evet güzel ve pahalı oluyolar bu o kadar değil amaa sen de kapan sende giy yasemincimmm

doğru hatırlıyorsun canım para kazandığı meslek aşçılık futbolu da hobi olarak oynuyor ama başarılı kendi çapında madalyaları bile var aşkımın

Hee yan dal yani biz öyle diyoruz bizim meslekte Ne güzel sevdiğinin aşçı olması, benim eşim de aşçı olmayı çok istemiş eli biraz yatkındır yemek işlerine severek yapar, bir de ana sınıfı öğretmeni olmayı çok istemiş, ama yaptığı iş makine teknikerliği, ne alaka değil mi?

evet canım sahip olmayı istediği iki meslek de incelik isteyen işler teknikerlik pek bi alakasız olmuş. ruhsuz bi iş gibi geliyor bana ama insan ne yaparsa yapsın severek yapmalı

Yok kuzum ya kapanmam için bunu istemem içimden istemem gerek .. Elbiseler yakısacak diye değil .. Sevdiğim adam istese bile kapanmam ben :) Kendim istemem gerek ..
Ama kapalıların gelinlikleri gelin basları güzel oluyor çok yakıstırıyorum sende fıstık gibi olursun kesin

Kızıım unutkanlık başladı bende yaşlandım artıkk
tamm o zaman terziden alınca Çekersin

aynen kendin istedigin için kapanman gerek eger içinden gelmiyosa kimseyi dinleme zaten :)
sağol canım biz senle birbirimizi görmedikk sanırım ben bi seni bide ezgiyi görmedim he burda eskilerden
sizi gidi seni saklıyonuz kendinizi dimi

Dur canım koyayım avatara kendimi 2 saniyecik Yakın fotolarımdan :)

evet canım sahip olmayı istediği iki meslek de incelik isteyen işler teknikerlik pek bi alakasız olmuş. ruhsuz bi iş gibi geliyor bana ama insan ne yaparsa yapsın severek yapmalı

Kesinlikle canım yaa zaten eşim işini hiç sevmiyor, para kazanmak için yapıyor malum bakalım askerden gelince ne olacak bu iş mevzuları :44:

aslında güzel bende çok begendim ama elbise diye gördüm hep resimde tulum yazısı gözüme giriyomuş görmemişim

Beğendiysen tulummuş, tuvaletmiş dert etme kuzum yaa... Hallerdersin millet nasıl giyiyor

sindi aslında ben çok begendim giyince hiç belli olmuyo üstü falan çok hoş duruyo ama etek beklerken tulum çıktı ya bi an afalladım

beğendiysen, yakıştıysa, rahatsız etmiyorsa ne terziye ver ne de değiştir bence çok hoş başına şal mı bağlayacaksın?

Bak cnaım değiştirip koyuyorum bir iki tane

Kör Ceyda bide Dün büşe kör diyoduun :)Koskoca TULUM yazısını görmemiş
tabi tulumu görünce kimbilir hangi hayallere daldın ki direk benim olmalı diye hedefledinn

millet nasıl giyiyo dedigin gibi ya wc işini nasıl hallediyolarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…