Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğendiysen, yakıştıysa, rahatsız etmiyorsa ne terziye ver ne de değiştir bence çok hoş başına şal mı bağlayacaksın?

terziye verdimm çokk uzun boyum kadar şal takıcam canım evet şal kullanıyorum bayadır

Bak cnaım değiştirip koyuyorum bir iki tane

çok güzelsin maşallahh

Kör Ceyda bide Dün büşe kör diyoduun :)Koskoca TULUM yazısını görmemiş
tabi tulumu görünce kimbilir hangi hayallere daldın ki direk benim olmalı diye hedefledinn

nerden bildin hiç bişi okumadan direk satın aldım siteden
Aşkımla beeeeeen

waww çok yakışıyosunuzz canım

benimki de işinden bıkmış artık o da değiştirmeyi düşünüyor dönünce. bakalım mehmet ne iş yapcak :26:

Hahha bilmez miyim hiçç
ha bide tuvalet işi nasıl olcak demişsin ya tortocum.Giymeden önce gidersin wcye giydikten sonra gitmek yok.Sıvı dA almazsın fazlaa.Sonra da gece pijamalarını giyince bol bol gidersin wcyee

Canım benım çok guzelsın maşallah cok da yakısmıssınız sevgilinle .. Bu arada sanırım aranızda en yaşlı benım yaw hepınız cıtır cıtırsınız maşallah .. :)

benimki de işinden bıkmış artık o da değiştirmeyi düşünüyor dönünce. bakalım mehmet ne iş yapcak :26:

Vallahi benimki ticarete atılmayı düşünüyor, öyle planlarımız var ama bakalım, inşallah her şey gönlünüzce olur tatlım sizin de...

Hahha bilmez miyim hiçç
ha bide tuvalet işi nasıl olcak demişsin ya tortocum.Giymeden önce gidersin wcye giydikten sonra gitmek yok.Sıvı dA almazsın fazlaa.Sonra da gece pijamalarını giyince bol bol gidersin wcyee

benim tortom bu ya aklını öpiimm senin çok sıvı almamak gayet akıllıca bi fikir tulumun sol bacağı o kadar bolkii taa belime kadar açılıyo nerdeyse

terziden alınca foto koy da bakalım meraklandım şimdi

koyarım canım tamam
senin askerin nerde şafakk kaççç

Ah kahretsinn
Hey maşallah öyle zor olur ama kızzmahfedersin canım tulumu

askerim yozgatta şafak da 280 sanırım ben ipin ucunu kaçırıyorum genelde adım nilüfer. senin askerin nerde? sizin şafak kaç?

Kuzum pc dondu bişiler oldu gördün mü beni en yakın olanlardan koydum 3 4 tane
Sonunda göründüm he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…