tortom bende birazck basen var ondan güzel durmaz diye de korkuyorum
koy bekliyorum canım
Aşkımla beeeeeen
millet nasıl giyiyo dedigin gibi yawc işini nasıl hallediyolarki
beğendiysen, yakıştıysa, rahatsız etmiyorsa ne terziye ver ne de değiştir bence çok hoşbaşına şal mı bağlayacaksın?
Bak cnaım değiştirip koyuyorum bir iki tane
Kör Ceyda bide Dün büşe kör diyoduun :)Koskoca TULUM yazısını görmemiş
tabi tulumu görünce kimbilir hangi hayallere daldın ki direk benim olmalı diye hedefledinn
Aşkımla beeeeeen
Kesinlikle canım yaa zaten eşim işini hiç sevmiyor, para kazanmak için yapıyor malum bakalım askerden gelince ne olacak bu iş mevzuları :44:
Beğendiysen tulummuş, tuvaletmiş dert etme kuzum yaa... Hallerdersin millet nasıl giyiyor
Bişey olmaz torto ya dar değil ki.Tulum olduğu bile belli değil.Yandan olduğu için kalçayı kapatıyo zaten
Heee ben gördüm ben gördüm
Ne bileyim top yekün çıkarıp askıya asıyorlar herhalde
terziye verdimm çokk uzun boyum kadarşal takıcam canım evet şal kullanıyorum bayadır
çok güzelsin maşallahh
nerden bildin hiç bişi okumadan direk satın aldım siteden
waww çok yakışıyosunuzz canım
terziye verdimm çokk uzun boyum kadarşal takıcam canım evet şal kullanıyorum bayadır
benimki de işinden bıkmış artık o da değiştirmeyi düşünüyor dönünce. bakalım mehmet ne iş yapcak :26:
evet bol ya çok rahat aslında tiril tiril tam yazlık
galiba öyle yapıyolar
Hahha bilmez miyim hiçç
ha bide tuvalet işi nasıl olcak demişsin ya tortocum.Giymeden önce gidersin wcye giydikten sonra gitmek yok.Sıvı dA almazsın fazlaa.Sonra da gece pijamalarını giyince bol bol gidersin wcyee
terziden alınca foto koy da bakalım meraklandım şimdi
Evet canım çok hoşuma gitti.Güle güle giy şimdiden.wcyi düüşnmeden
benim tortom bu ya aklını öpiimm seninçok sıvı almamak gayet akıllıca bi fikir tulumun sol bacağı o kadar bolkii taa belime kadar açılıyo nerdeyse
koyarım canım tamam
senin askerin nerde şafakk kaççç
sağol canım daha güzelleri senin olsun
benim tortom bu ya aklını öpiimm seninçok sıvı almamak gayet akıllıca bi fikir tulumun sol bacağı o kadar bolkii taa belime kadar açılıyo nerdeyse
koyarım canım tamam
senin askerin nerde şafakk kaççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?