Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok zor canım iyi bi yer değil ama şükür yine kötünün kötüsü var
amin canım hepimizinki inşallah

çok tatlıymış ama sen gibi

Teşekkür ederim canım benim

Son düzenleme:
Pc ye bişiler oluyor yorumlarım karısıyor hayırdır inşallah :44::44::44:

Şafağım 437 iken yazıp çekmiştim böyle hey gidi günler heeeeeeeeeeey

hesna öğretmenim ben yine yokum bu panoda küscem he dışlıyorsun beni

He he bir sıfır öndeyim canım.... Buranın hanımağası benim

Yok yaa kartız ayol biz

tuh goz dıkmıstım hanımağalığa Valla kartız canım ama napalım kendımıze gore kart sevgili de bulmuşuz cok sukur:) benım nişanlımda 29 yasında az daha beklese cocuğuyla gidicektı askere :)

hesna öğretmenim ben yine yokum bu panoda küscem he dışlıyorsun beni

tatlım karışıklık olmuş bir önceki günün mesajı silinmiş be de eskiyi kullandım o yüzden yoksun sanırım sen şafağını söyle hemen ekleyeyim geç olmadan tatlım kusuruma bakma yaaa

Ben seni hep sarışın hayal ediyorduumm

Yok canım sarı değilim koyu kestane saçlarım var kendi rengi, tenimde beyaz
Kara gözlere ve kaşlara sahibim
Rizeliyim yarısmaya İstanbuldan katılıyorum bu espriyi yapmasam olmazdı

Son düzenleme:
İyi geceler tatlım

Bu arada neden sarışın canlandırdın ki kafanda Yasemini yeşimcim ben hep esmer diye düşünmüş idim

Alemsınız valla bırbırınızı kafanızda canlandırıyosunuz he vay be hiç bu acıdan canlandırmamıstım bundan sonra bende denıyıcem Hesna sen kesın kumralsın

tuh goz dıkmıstım hanımağalığa Valla kartız canım ama napalım kendımıze gore kart sevgili de bulmuşuz cok sukur:) benım nişanlımda 29 yasında az daha beklese cocuğuyla gidicektı askere :)

Yok bee benimki kart değil 26 yaşında eşim, ben ondan 2 buçuk yaş büyüğüm, kandırdı beni hain

Alemsınız valla bırbırınızı kafanızda canlandırıyosunuz he vay be hiç bu acıdan canlandırmamıstım bundan sonra bende denıyıcem Hesna sen kesın kumralsın

Ha haha aha yok buğday tenliyim, esmer sayılırım, koyu renk saçım, iri kara gözlerim var canım, tutmadı

kızlar bende kaçıyorumm görüşürüz öpüldünüz iyi geceler.
gel dedim kız sanaa
İyi geceler tatlım

Bu arada neden sarışın canlandırdın ki kafanda Yasemini yeşimcim ben hep esmer diye düşünmüş idim

ahaha bilmiyorum ki canım.Genelde tanıdığım Yaseminler sarışın ondan .Bİde Rizeli ya (sanki her karadenizli sarışın)
Yok canım sarı değilim koyu kestane saçlarım var kendi rengi, tenimde beyaz
Kara gözlere ve kaşlara sahibim
Rizeliyim yarısmaya İstanbuldan katılıyorum bu espriyi yapmasam olmazdı
olsun canım o da güzel :)
oooo tam aradığımız kriterde bir yarışmacısınn

Yok bee benimki kart değil 26 yaşında eşim, ben ondan 2 buçuk yaş büyüğüm, kandırdı beni hain
kim kimi kandırmış kızz sen kapmışsın lolitayı

Mannak Yaşını söylemedi kandırdı beni hain, ben de benden büyük sandım, söylediğinde iş işten geçmişti, ateş bacayı sarmıştı

Evet Rizeliler genelde sarısın olur
Ama ben esmer :)

holofira şafağını söyle tatlım yaaa geç kalmadan değiştireyim demiştim ama geride kaldı mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…