Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah bağoşlasın cok tatlısınız benım de 8 yasında bı kızım var

Allah bağışlasın canım evli miydin sen de? :44:

Evet canım ama işte daha da küçük duruyorum inanmıyorlar oğlum olduğuna

İnanmazlar tabiii Oğlunla birlikte büyüyeceksin işte ne güzel... Biz kart anne olacağız

İnanmazlar tabiii Oğlunla birlikte büyüyeceksin işte ne güzel... Biz kart anne olacağız
Evet ya zaten hep genç anne olmak istemişimdir.Aramızda kültür çatışması fazla olmaz herhalde
Nolcak canım ya geldiği gibi yapıverirsiniz hemenn

Evet ya zaten hep genç anne olmak istemişimdir.Aramızda kültür çatışması fazla olmaz herhalde
Nolcak canım ya geldiği gibi yapıverirsiniz hemenn[/CENTER]

Ben genç anne olmak istememiştim zaten fırsatım da yoktu, okuldu, çalışmaktı, sonra evlilik, kendimiz evlendiğimiz için borçları öde derken ertele çocuğu, olmadı yani, şimdi de askerlik, bakalım Allah ne zaman kıısmet ederse o zaman tatlım

Amın canım sağol.. Suan evlı değilim kızım ılk evlılığımden.. Hayat işte malum neler yasanacagı bellı olmuyor.. Suan da nısanlıyım ..

Amın canım sağol.. Suan evlı değilim kızım ılk evlılığımden.. Hayat işte malum neler yasanacagı bellı olmuyor.. Suan da nısanlıyım ..

Öyle canım yaa hayatın neler sunacağı belli olmuyor gerçekten, ben de böyle bir evlilik yapacağımı hiç düşünmemiştim, ama olmaz denilen oluyormuş, allah gönlümüze göre versin inşallah her şeyi...

haklısın canım sırası gelince o da olur inşallah

Aynen öyle cok doğru soyledın hayatın neler sunacağı bellı olmuyor.. Amın İnşallah sımdıden snra Allah hepimize herseyı gonlumuze gore yasamayı nasıp etsın

haklısın canım sırası gelince o da olur inşallah

Aynen öyle cok doğru soyledın hayatın neler sunacağı bellı olmuyor.. Amın İnşallah sımdıden snra Allah hepimize herseyı gonlumuze gore yasamayı nasıp etsın

Amin kızlar, sırası gelince en güzellerini sunsun hayat inşallah bizlere....

neyse kızlar size doyum olmaz, ben bu gece sahuru erken yapıp yatıcam.Hepinize iyi sahurlar,iyi geceler.
Öptüümm

Son düzenleme:
neyse kızlar size doyum olmaz, ben bu gece sahuru erken yapıp yatıcam.Hepinize iyi sahurlar,iyi geceler.
Öptüümm

İyi geceler tatlım, ben annemleri beklediğim için biraz daha zaman harcayacağım, görüşürüz öpüldün

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bızımde safagımız 157 yenı basladık allahım tüm askerlerimizi korusun...

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bızımde safagımız 157 yenı basladık allahım tüm askerlerimizi korusun...

Hoş geldin canım, galiba kısa dönem oluyorsunuz, yeni hasrete düşmek zor olur elbet.... Allah kavuştursun.....

Hoş geldin canım, galiba kısa dönem oluyorsunuz, yeni hasrete düşmek zor olur elbet.... Allah kavuştursun.....

Hosbulduk canım evet kısa dönem ama cok zor geldı normalde de uzagız ama bu bı ayrı zor tuhaf duygular getırdı..rabbım hepımızı kavustursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…