aç koynuna kuş konsun yavrum
Amin canım. İnşallah Allah gonlune gore verır ..
Allah bağoşlasın cok tatlısınız benım de 8 yasında bı kızım var
Evet canım ama işte daha da küçük duruyorum inanmıyorlar oğlum olduğuna
Allah bağışlasın canım evli miydin sen de? :44:
İnanmazlar tabiiiOğlunla birlikte büyüyeceksin işte ne güzel... Biz kart anne olacağız
Evet ya zaten hep genç anne olmak istemişimdir.Aramızda kültür çatışması fazla olmaz herhalde
Nolcak canım ya geldiği gibi yapıverirsiniz hemenn[/CENTER]
Allah bağışlasın canım evli miydin sen de? :44:
İnanmazlar tabiiiOğlunla birlikte büyüyeceksin işte ne güzel... Biz kart anne olacağız
Amın canım sağol.. Suan evlı değilim kızım ılk evlılığımden.. Hayat işte malum neler yasanacagı bellı olmuyor.. Suan da nısanlıyım ..
Ben genç anne olmak istememiştim zaten fırsatım da yoktu, okuldu, çalışmaktı, sonra evlilik, kendimiz evlendiğimiz için borçları öde derken ertele çocuğu, olmadı yani, şimdi de askerlik, bakalım Allah ne zaman kıısmet ederse o zaman tatlım
Öyle canım yaa hayatın neler sunacağı belli olmuyor gerçekten, ben de böyle bir evlilik yapacağımı hiç düşünmemiştim, ama olmaz denilen oluyormuş, allah gönlümüze göre versin inşallah her şeyi...
haklısın canım sırası gelince o da olur inşallah
Aynen öyle cok doğru soyledın hayatın neler sunacağı bellı olmuyor.. Amın İnşallah sımdıden snra Allah hepimize herseyı gonlumuze gore yasamayı nasıp etsın
Amin kızlar, sırası gelince en güzellerini sunsun hayat inşallah bizlere....
neyse kızlar size doyum olmaz, ben bu gece sahuru erken yapıp yatıcam.Hepinize iyi sahurlar,iyi geceler.
Öptüümm
Bende cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı geceler ..Hesnacım ıyı sahurlar sana da ..
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bızımde safagımız 157 yenı basladık allahım tüm askerlerimizi korusun...
Hoş geldin canım, galiba kısa dönem oluyorsunuz, yeni hasrete düşmek zor olur elbet.... Allah kavuştursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?