Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

büşşş o gelinliği istiyorum işteeeeee olmazmı banaaa

ay düşünüyorum ki güzel geçsin günümüz kuzucumm
kıyamam kuzum siz yaşıycaksınız herhalde sen planlıycaksın ben takılıyorum sana
ohh ohh maşallah size canımm yiyin tabii bizde bayramın 2. ayda 3. günü askımın en yakın arkadası ve nişanlısıyla birlikte pikniğe gidicez sapanca gölüne neler yapsam yaaa

ben napıcam bayramda biliyonuz mu anneme gidicem bayramını kutlycam sonra hergün evde :26:

kıyamam kuzum siz yaşıycaksınız herhalde sen planlıycaksın ben takılıyorum sana

ben napıcam bayramda biliyonuz mu anneme gidicem bayramını kutlycam sonra hergün evde :26:

ben bayram öncesi gidicem anacuğumuza

hahaha ya kızlada sadece faceden konuştuk öyle merhaba falan almanyada yaşıyor tatile geldi işte harbi zurna zırt demiş haberim yok

işte haberleşin konuşun da aynı şeyler denk gelmesin planlı olur hem sen de sıkılmamış sıkıntı etmemiş olursun

ben bayram öncesi gidicem anacuğumuza

işte haberleşin konuşun da aynı şeyler denk gelmesin planlı olur hem sen de sıkılmamış sıkıntı etmemiş olursun

biz bayramda trkclle bağlan hayata yapıcaz :102::102::102::102::102::102::102::126::126::126::126:

hahahaha hatırlatmaaa kızım geriliyorum

sen hayata turkcelle bağlanırsında ben sana aveayla bağlanmam mı lenn

sen hayata osmantoşla bağlan neyin tiribindesin kızım kıskanda o akdar kıskanma beni telefona bağlı kalma git osmantoşun bağlasın seni hayataaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…