bak hem bize soruyo hem kendi yazıyo kendi çiziyor kendi oynuyor
hımmm olsun ya :26:
tamam diğer modeller güzel ozaman ama senin gösterdiğin beyaz olan gelinlik çok güzel
devlet meselesi olmuştusıkıntı kalmadı
kıyamam kuzum siz yaşıycaksınız herhalde sen planlıycaksın ben takılıyorum sanaay düşünüyorum ki güzel geçsin günümüz kuzucumm
ohh ohh maşallah size canımm yiyin tabiibizde bayramın 2. ayda 3. günü askımın en yakın arkadası ve nişanlısıyla birlikte pikniğe gidicez sapanca gölüne neler yapsam yaaa
ohh ohh maşallah size canımm yiyin tabiibizde bayramın 2. ayda 3. günü askımın en yakın arkadası ve nişanlısıyla birlikte pikniğe gidicez sapanca gölüne neler yapsam yaaa
kıyamam kuzum siz yaşıycaksınız herhalde sen planlıycaksın ben takılıyorum sana
ben napıcam bayramda biliyonuz mu anneme gidicem bayramını kutlycam sonra hergün evde :26:
büşşş o gelinliği istiyorum işteeeeee olmazmı banaaa
işte zurnanın zırt dediği yer aynı şeyleri yapmayın haberleşin
evet hayatım
ayy bide kabarık istiyordu delinin zoruna bak ne istediğin belli değil kızım karıştırma beni
evet hayatım
ya işte o gelinliği istiyorummmmmm yaakuzummm yaa kararlıyım ama nişanlık arapsaçı
Antalyada mısınBeach parkta çekilmiş resmini gördüm
kıyamam kuzum siz yaşıycaksınız herhalde sen planlıycaksın ben takılıyorum sana
ben napıcam bayramda biliyonuz mu anneme gidicem bayramını kutlycam sonra hergün evde :26:
hahaha ya kızlada sadece faceden konuştuk öyle merhaba falan almanyada yaşıyor tatile geldi işteharbi zurna zırt demiş haberim yok
ben bayram öncesi gidicem anacuğumuza
işte haberleşin konuşun da aynı şeyler denk gelmesin planlı olur hem sen de sıkılmamış sıkıntı etmemiş olursun
ne halin varsa gör seninle bi kere gelinlik bakmaya çıktık begenmiyorsun öyle her gelinliği:123:
hahahahahatırlatmaaa kızım geriliyorum
sen hayata turkcelle bağlanırsında ben sana aveayla bağlanmam mı lenn
antalyaya tatile gidiyorum beach parka yakın
sen hayata osmantoşla bağlan neyin tiribindesin kızım kıskanda o akdar kıskanma beni telefona bağlı kalma git osmantoşun bağlasın seni hayataaa
Ben antalyada yaşıyorumda ondan sordum
ben geldiğimde görüşüveririz o zaman konyaaltında evimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?