Canım işte dediğim gibi sözlenmemizin amacı Uğur 23 yaşında hatta bu yıl aralıkta 24 olacak... 4 yaş var aramızda... Ve kasım sonu aralık başı gibi askere gidecek... Kıskanıyor işte Üniversite orası bakan olur eden olur bende okudum üni.de biliyorum ordaki erkeklerin amacını vs. diyor... Gözüm arkada kalmasın diyor... Ben senle evlencem bu sadece söz gerekli diyor...
isminin harfleri olduğu un kurabiyeleri yada tuzlu kurabiler yapabilirsin mesela UĞUR & TUĞBA yazarsın tuzlu kurabilerle kendi ellerinle süper olur ordada afiyetle yersiniz
hayat sizin hayatınız canım hakkınızda hayırlısı olsun asker bekliycen birde demekk Allah yardımcın olsun
habire boğaza çalışıyor bu kızın kafası yaaakuzum tuba bence hem yenen hemde kalıcı birşey yapmalısınn
isminin harfleri olduğu un kurabiyeleri yada tuzlu kurabiler yapabilirsin mesela UĞUR & TUĞBA yazarsın tuzlu kurabilerle kendi ellerinle süper olur ordada afiyetle yersiniz
kızz ekledim ya seni kabul etsene beni yoksa beğenmedin mi beniyıllar bazen yıpratıyor aşkları ondan
habire boğaza çalışıyor bu kızın kafası yaaakuzum tuba bence hem yenen hemde kalıcı birşey yapmalısınn
hahahaha buna çok gülerim işteeeeebüş . haklı ama bizim de boğaza anca
şimdi kalıcı olacak güzel bi hediye vercem o hazırda
du bakalım 5 günüm var
kız az önce kurabiyelere bakıyordum benim yapmaya vaktim hiç yok şuan 5 günüm var zaten topu topu
seninde canım =) senin çizelgende today is the day yazıyor bu gün kavuşacak mısınız?
ayy ne güzelll sen mutlu oldun valla bende mutlu oldum Allah kavuştursun
hahahaha buna çok gülerim işteeeeebüş . haklı ama bizim de boğaza anca
şimdi kalıcı olacak güzel bi hediye vercem o hazırda
du bakalım 5 günüm var
kız az önce kurabiyelere bakıyordum benim yapmaya vaktim hiç yok şuan 5 günüm var zaten topu topu
ahahahahahaa bende buna gülerim işte 5 günü varmış haspam yaa sanki orduya yetcek kadar kurabiye yapcakkdeli
hazır yaptır yerini bulursan kurabiyeleriolmaz mı
kızz ekledim ya seni kabul etsene beni yoksa beğenmedin mi beni
erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer kızımmmmmmmEki Görüntüle 487620 Eki Görüntüle 487621 Eki Görüntüle 487622 Eki Görüntüle 487623
Üstü straplez ama hürrem modeli olabilir altını istediğin gibi yapabilirsin baya bi kabarık olsun sana çok güzel olur bence
kızz ekledim ya seni kabul etsene beni yoksa beğenmedin mi beni
erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer kızımmmmmmmEki Görüntüle 487620 Eki Görüntüle 487621 Eki Görüntüle 487622 Eki Görüntüle 487623
Üstü straplez ama hürrem modeli olabilir altını istediğin gibi yapabilirsin baya bi kabarık olsun sana çok güzel olur bence
ok ekledim kızlar
bak hem bize soruyo hem kendi yazıyo kendi çiziyor kendi oynuyorgüzel bi piknik sepeti hazırlasam içinde çikolata bisküvi kola fındık fıstık birşeyler olsa ...eğirdir gölünün yakınındaki -gölgesinde oturup beni düşündüğü ağacın dibinde küçük bi piknik yapsak şöyle
yatsam dizine gözlerine baksam
gölü izlesek...sonra yörük çadırlarına çıksak nargile yapsakaslında olabilir bak böyle de birşey
hımmm olsun ya :26:görüştüm biyerle yetişmez dedi ...
tamam diğer modeller güzel ozaman ama senin gösterdiğin beyaz olan gelinlik çok güzelmmmmmmmmmm........ yaa gelinlik kabarık istiyorum zaten ama nişanlık çok olmasın ki gelinlik daha havalı olsun napcam ya
ok ekledim kızlar
bak hem bize soruyo hem kendi yazıyo kendi çiziyor kendi oynuyor
hımmm olsun ya :26:
aaaşkolsuuunbiz bi orduya bedeliz aşkımlaaa iki kurabiye canavarına dayanmaz kurabiye bi de çalışıyorum çalışmasam neyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?