Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence söz araya girince üniversite senin için daha zorlu bi aşama olcak bence çünkü aileler gircek araya yine sen bilirsin sözlenmeni sitemiyormusum gibi olmasın ama benim düşüncen senin düşüncenin ve erkek arkadşının düşünücesinin yanlış olduğu kanatinde :26:

isminin harfleri olduğu un kurabiyeleri yada tuzlu kurabiler yapabilirsin mesela UĞUR & TUĞBA yazarsın tuzlu kurabilerle kendi ellerinle süper olur ordada afiyetle yersiniz

habire boğaza çalışıyor bu kızın kafası yaaa kuzum tuba bence hem yenen hemde kalıcı birşey yapmalısınn

habire boğaza çalışıyor bu kızın kafası yaaa kuzum tuba bence hem yenen hemde kalıcı birşey yapmalısınn

hahahaha buna çok gülerim işteeeee büş . haklı ama bizim de boğaza anca

şimdi kalıcı olacak güzel bi hediye vercem o hazırda
du bakalım 5 günüm var

isminin harfleri olduğu un kurabiyeleri yada tuzlu kurabiler yapabilirsin mesela UĞUR & TUĞBA yazarsın tuzlu kurabilerle kendi ellerinle süper olur ordada afiyetle yersiniz

kız az önce kurabiyelere bakıyordum benim yapmaya vaktim hiç yok şuan 5 günüm var zaten topu topu

yıllar bazen yıpratıyor aşkları ondan
kızz ekledim ya seni kabul etsene beni yoksa beğenmedin mi beni

erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer kızımmmmmmm Eki Görüntüle 487620 Eki Görüntüle 487621

Üstü straplez ama hürrem modeli olabilir altını istediğin gibi yapabilirsin baya bi kabarık olsun sana çok güzel olur bence

ahahahahahaa bende buna gülerim işte 5 günü varmış haspam yaa sanki orduya yetcek kadar kurabiye yapcakk deli

güzel bi piknik sepeti hazırlasam içinde çikolata bisküvi kola fındık fıstık birşeyler olsa ...eğirdir gölünün yakınındaki -gölgesinde oturup beni düşündüğü ağacın dibinde küçük bi piknik yapsak şöyle
yatsam dizine gözlerine baksam

gölü izlesek...sonra yörük çadırlarına çıksak nargile yapsak aslında olabilir bak böyle de birşey

hazır yaptır yerini bulursan kurabiyeleri olmaz mı

mmmmmmmmmm........ yaa gelinlik kabarık istiyorum zaten ama nişanlık çok olmasın ki gelinlik daha havalı olsun napcam ya

bak hem bize soruyo hem kendi yazıyo kendi çiziyor kendi oynuyor
görüştüm biyerle yetişmez dedi ...
hımmm olsun ya :26:
mmmmmmmmmm........ yaa gelinlik kabarık istiyorum zaten ama nişanlık çok olmasın ki gelinlik daha havalı olsun napcam ya
tamam diğer modeller güzel ozaman ama senin gösterdiğin beyaz olan gelinlik çok güzel
ok ekledim kızlar

devlet meselesi olmuştu sıkıntı kalmadı

aaaşkolsuuun biz bi orduya bedeliz aşkımlaaa iki kurabiye canavarına dayanmaz kurabiye bi de çalışıyorum çalışmasam neyse de

ohh ohh maşallah size canımm yiyin tabii bizde bayramın 2. ayda 3. günü askımın en yakın arkadası ve nişanlısıyla birlikte pikniğe gidicez sapanca gölüne neler yapsam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…