Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani buçuğuda var güzel ama biraz söz içinde erken neden biliyomusun söz nişan o kadar uzun süre beklemez yoksa eskiden 16 yaşında evleniyolarmış ama sağlıklı düşün bu çağda

Yani hayat bu sözlendim diye illa evlenmek zorunda değilim ve insanların zaman anlayışına göre davranamam ne çiftler görüyorum 5-6 yıl sözlü kalıyor kaçmıyoruz ya zamanı gelince evleniriz tabiiki zamanıda benim fakültemi bitirmem ve kpssye girmem demek

prensess han ibize face adresi bakıyımm
kıskanç kıskanç kıskanççç boşuna demiyorum kıskan diye kızım ekleme şeysi yok bunun sen veradresini eklesin seni ortak arkadaştan sonra beni ekleyebilir şimdi ortaağımız olmadığından ekleme yapamıyoruz aracı ol yoksa ekletmezdim
kız sen kaç yaşındasın ki herkes tepkili

yaa seninde eklemen kapalı ama napacoğukkk :26: açsana 5 dk. lık ekliyim kapa deniz öyle yaptı hem facemin içinde bi güzel ftolarım var tahmin edemezsinn :131::131::131:

açtım olmamışmı özelden mesaj atıyım isim soyisimden bak :26:

öyle canım ama inşallah herşey istediğin gibi olur bu temennim ama pembe gözlüklerimizi çıkarıp öyle bakmalıyız şu hayata öyle şeylerle çıkıyorki karşımızaa bizde daha sözlenmeyi nişanı bırak askerden gelsin 2 sene geçsin diye plan yapıyorduk ama annemlet bekletmek istemedi gezip tozmucakmışım vs. laf olurmuş böyle diyen insanlar gitti şimdi biz istiyoruz ya bekleyin işiniz ne modundalar maddi yönden haklılarda bekliyoruz bakalım

sanırım oldu bu defa denesene

büş adresi mail at birşey et lenn

yıllar bazen yıpratıyor aşkları ondan

Canım işte dediğim gibi sözlenmemizin amacı Uğur 23 yaşında hatta bu yıl aralıkta 24 olacak... 4 yaş var aramızda... Ve kasım sonu aralık başı gibi askere gidecek... Kıskanıyor işte Üniversite orası bakan olur eden olur bende okudum üni.de biliyorum ordaki erkeklerin amacını vs. diyor... Gözüm arkada kalmasın diyor... Ben senle evlencem bu sadece söz gerekli diyor...

Valla benim keyfim yerinde askerime gideceğim hafta sonu bayram şekeri niyetine
Ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum

isminin harfleri olduğu un kurabiyeleri yada tuzlu kurabiler yapabilirsin mesela UĞUR & TUĞBA yazarsın tuzlu kurabilerle kendi ellerinle süper olur ordada afiyetle yersiniz

hayat sizin hayatınız canım hakkınızda hayırlısı olsun asker bekliycen birde demekk Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…