yani buçuğuda var güzel ama biraz söz içinde erken neden biliyomusun söz nişan o kadar uzun süre beklemezyoksa eskiden 16 yaşında evleniyolarmış ama sağlıklı düşün bu çağda
hemen araştırmalara başladımmm loading... please wait... :26:
kıskanç kıskanç kıskanççç boşuna demiyorum kıskan diyeprensess han ibize face adresi bakıyımm
kız sen kaç yaşındasın ki herkes tepkili
hemen araştırmalara başladımmm loading... please wait... :26:
Selam kızçeler yarenler canlar ciğerlernasılsınız ?
kıskanç kıskanç kıskanççç boşuna demiyorum kıskan diyekızım ekleme şeysi yok bunun sen veradresini eklesin seni ortak arkadaştan sonra beni ekleyebilir şimdi ortaağımız olmadığından ekleme yapamıyoruz aracı ol yoksa ekletmezdim
yaa seninde eklemen kapalı ama napacoğukkk :26: açsana 5 dk. lık ekliyim kapa deniz öyle yaptı hem facemin içinde bi güzel ftolarım var tahmin edemezsinn :131::131::131:
sabırsızlıkla bekliyorum face den eklemeni
Yani hayat bu sözlendim diye illa evlenmek zorunda değilim ve insanların zaman anlayışına göre davranamam ne çiftler görüyorum 5-6 yıl sözlü kalıyor kaçmıyoruz ya zamanı gelince evleniriz tabiiki zamanıda benim fakültemi bitirmem ve kpssye girmem demek
kıskanç kıskanç kıskanççç boşuna demiyorum kıskan diyekızım ekleme şeysi yok bunun sen veradresini eklesin seni ortak arkadaştan sonra beni ekleyebilir şimdi ortaağımız olmadığından ekleme yapamıyoruz aracı ol yoksa ekletmezdim
yaa seninde eklemen kapalı ama napacoğukkk :26: açsana 5 dk. lık ekliyim kapa deniz öyle yaptı hem facemin içinde bi güzel ftolarım var tahmin edemezsinn :131::131::131:
Selam kızçeler yarenler canlar ciğerlernasılsınız ?
selam canımmm
selam kızçemmm iyiyiz sen nasılsınnn
açtım olmamışmı özelden mesaj atıyım isim soyisimden bak :26:
Yani hayat bu sözlendim diye illa evlenmek zorunda değilim ve insanların zaman anlayışına göre davranamam ne çiftler görüyorum 5-6 yıl sözlü kalıyor kaçmıyoruz ya zamanı gelince evleniriz tabiiki zamanıda benim fakültemi bitirmem ve kpssye girmem demek
büş adresi mail at birşey et lenn
şafak 376 geçio valla yha ay mutlu oldum :)
öyle canım ama inşallah herşey istediğin gibi olur bu temennim ama pembe gözlüklerimizi çıkarıp öyle bakmalıyız şu hayata öyle şeylerle çıkıyorki karşımızaa bizde daha sözlenmeyi nişanı bırak askerden gelsin 2 sene geçsin diye plan yapıyorduk ama annemlet bekletmek istemedi gezip tozmucakmışım vs. laf olurmuş böyle diyen insanlar gitti şimdi biz istiyoruz ya bekleyin işiniz ne modundalar maddi yönden haklılarda bekliyoruz bakalım
Valla benim keyfim yerindeaskerime gideceğim hafta sonu bayram şekeri niyetine
Ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum
Canım işte dediğim gibi sözlenmemizin amacı Uğur 23 yaşında hatta bu yıl aralıkta 24 olacak... 4 yaş var aramızda... Ve kasım sonu aralık başı gibi askere gidecek... Kıskanıyor işte Üniversite orası bakan olur eden olur bende okudum üni.de biliyorum ordaki erkeklerin amacını vs. diyor... Gözüm arkada kalmasın diyor... Ben senle evlencem bu sadece söz gerekli diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?