tmm kızz anladık antaltayaya gidiceksin :)bir mesaj attık 50 tane basıldı iyimi
kızlar nasılsınız askerim ktm den kurtuldu biraz önce aradı yerine gelmiş yerleşiyormuş, diyarbakır sur ilçesine gelmiş çok iyi biryer diyor şimdiden inşallah öyledir varmı bilgisi olan merkezdeymiş burası
Şu geçmişi okumak ne zor yaaa
Esracım nerde ktm deydi askerinn ?
kızlar nasılsınız askerim ktm den kurtuldu biraz önce aradı yerine gelmiş yerleşiyormuş, diyarbakır sur ilçesine gelmiş çok iyi biryer diyor şimdiden inşallah öyledir varmı bilgisi olan merkezdeymiş burası
tmm kızz anladık antaltayaya gidiceksin :)
cnm ktm kadar kötüsü yok valla mert 1 hafta kaldı burnun geldi çocugunnnnşimdi rahatlar birazda olsa
diyarbakır daydı canım tam 7 bin asker varmış çok şükür kurtulduk o rezillikten
Hadi gözün aydın kurtulmuş esracım askerin... Yeni yerinde rahat eder inşallah...
benimkisi 2 gün kaldı dayanamadı allah onların yardımcısı olsun ya netten araştırdım da ben büyük reziilik canım
Benim askerimde Ktm den çektiği kadar askerlikten çekmedi..
4-5 gün kaldı, ama ömür gibi geldi bize.. Öyle pislik bi yer ki, dışarda uyudu hep..
yaa düşün o kadar misafir yatakları var yataklar var benim sevgilim ve arkadaşlarına yatak vermemişler tahtada yatmışlar 1 hafta..
benimkide 2 gece dışarda uyumuş canım, nette yorumları okudumda kısa dönem askerlik yapan birisi yazmış işte 6 ay askerlik yaptım ktm de çektiğimi çekmedim hiç bir zaman demiş
Afedersin ama milletin tuvaletini yaptığı yerlerde yatırıyorlarmış.. Çarşaflar kokuyormuş..
Bank o kadar konforlu geldi ki askerime
onlar sırf misaifir diye orada olan askerler gelenlere eziyet ederlermiş canım, sizin askerleriniz de soğuda sanırsam ktm de kaldığına göre
Afedersin ama milletin tuvaletini yaptığı yerlerde yatırıyorlarmış.. Çarşaflar kokuyormuş..
Bank o kadar konforlu geldi ki askerime
birde internette hiçbir bilgi bulamıyorum ya gittiği yer hakkında birşey çıkmıyor
ee çıkmaz tabi :) askeriye sonuçta doğu bölgesi
amma diyarbakır yazınca çıkıyor canım sur yazınca çıkmıyor da sende haklısın ama (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?