Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ktm ne demek kızlar yaa o askerler neden bekleşiyorlar mülteciler gibi
:44:

cnm bnm bldiğim kadaryla bu ktm doğuda var ve güvnlik amaçlı bütün askerleri biyerde toplayıp gtcekleri askeriyeye bırakıolr tehlkeli yerlerde ve terör bölgelrnde oluo bu genelde askerini korumK AMAÇLI yane

ATARSA 6 Haftaya evde kahvaltıııııııı

Uğur askerlik şubesine gitti... Hangi evraklar gerekiyor öğrendi evrakları 1 eylüle kadar teslim etmeliymiş.. Sonra muayeneye çağrılacakmış.. sordum kaçında gideceksin diye daha belli değil ama muhtemelen 25 kasım yada 2 aralıkta dedi.. 2sinden biri dedi.. her hafta cumartesi dağıtım oluyormuş=( kızlar yani benim hasretlik ya 25 kasımda yada 2 aralıkta başlıyorrrr

Ha bu arada eğer kıs dönem yaparsa 158 gün- Sınava girip uzun dönem yaparsa 360 gün askerlik yapacak

Son düzenleme:
cnm bnm bldiğim kadaryla bu ktm doğuda var ve güvnlik amaçlı bütün askerleri biyerde toplayıp gtcekleri askeriyeye bırakıolr tehlkeli yerlerde ve terör bölgelrnde oluo bu genelde askerini korumK AMAÇLI yane

anladım canım zor bir durum olsa gerek böyle üst üste tıkış tıkış bekleşmek
benim askerim doğuya düşmedi çok şükür o yüzden duymadım ondan hiç merak ettim sagol canım

sağol ama çok üzdü beni çok hatasını kabul de etmiyor

ahh canım benm ya üzülme o kadar o çok hassas askerlikte insan asabi olabiliyo neler yaşıyolar orda anlayış göster herşeyde kavga çıkmasın ben öyle yapıyorum oda hatasını anlayıp özür dileyecek senden bak görürsün boşuna üzme kendini

sessizliğe gömüldüm resmen arayamıyorum da o da arayamıyor. nasıl dayancam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…