Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzme kendini tatlım erkekler bazen düşüncesizce davranabiliyor alttan al sen

eğer hava değişimi verip eve yollarlarsa bir kaç gün ankarada kal dedim o ise annesinin yanına gitmek istediğini söyledi. sanki ben annesinin yanına hiç gitmemesini söyledim. olmayan şey üzerinden kavga ettik resmen. anne düşmanı çıktın sen de diyor bana

Tatlım erkekler beklemedikleri için beklemek nedir bilmiyor onların bizi anlamasını beklersek ömrümüz biter dediğim gibi onu takma.. seni görmeye gelmicek mi? gelmek istemiyor mu yanında az kalmak mı istiyor bırak dilediğince davransın pişman olan o olacak

anne düşmanı çıktın dedi hala kulaklarımda çınlıyor. halbuki annesiyle çok iyi aramız bi alıp veremediğim yok. hayır sanki izin verdiler de ben de illa benim yanımda kal dedim daha ortada bir şey yok. annem de çok özledi o da görmek istiyor diyor ben de özledim ama o özlememiş yalanmış demek ki seni çok özlüyorum demesi

[video=youtube;aTDBOARLXMI]http://www.youtube.com/watch?v=aTDBOARLXMI&feature=player_detailpage[/video]

Bu reklama bayıldım kızlar, özellikle aşkımın adının defalarca söylenmesi beni çok duygulandırdı
Benim canım Mehmedim

canım abimde uzun donem kulelı de yaptı cok rahat dıyordu hep allah kavustursun hayırlısınla:)

Teşekkür ederim canım, okul olduğu için biraz diğer yerlere göre sıkı, çok disiplinli ama genel anlamda rahat eşim, sadece askerliğin verdiği stresi ve hasretliği yaşıyor Allahtan, çabucak geçse de kavuşsak
ben de geldim çok mutsuzum kavga ettik

sessizliğe gömüldüm resmen arayamıyorum da o da arayamıyor. nasıl dayancam ben

Canım sorunu okudum diğer mesajlarında, bazen karşılıklı yanlış anlamalar ya da iletişimsizlikler olabiliyor, zaten ayrıyız, telefondan konuşmak bile ayrı bir tartışma sebebi bence.... Yüz yüze değiliz o yüzden iletişim sağlayamıyoruz, sanırım o da biraz iki arada bir derede kalmış kendi kafasında, bunu sen yaratmamış olsan bile, kendi kendine öyle kurgulamış, hatasını anlar ama biliyorsun erkekeler hemen hatalarını kabul edemiyorlar.Üzme sen tatlı canını

selam kızlar nasılsınız

Selam canım, iyiyim sen nasılsın bakalım?

çok güzelmiş mehmet çağrı atıyor ama sürem yok arayamıyorum bu gece nasıl sabah etcem yaaa

Canım msj hakkın varsa yada yanında birileri msj at yada numarasını bana at ne demek istiyorsan ben msj çekeyim ona

daha gündüz gayet iyiydik msnde görüştük akşam konuşurken konu bir anda buralara geldi. hava değişimi verirlerse bi iki burda kalır mısın diye sordum. duymak istediğim sadece kalırım aşkımdı. sonuçta ortada bir şey yok ben de zorlamam zaten onu hiçbir şeye. sormaz olaydım

Canım msj hakkın varsa yada yanında birileri msj at yada numarasını bana at ne demek istiyorsan ben msj çekeyim ona

içeriye tel sokmadı sürekli hastaneye gidip geliyor arıyorlar devamlı kimsenin nosunu da bilmiyorum ankesörlüden çağrı attı az önce ama arayamıyorum. uğraşmıcam ben de çok taksa alırdı birinden tel

Anladım canım haklısın sen kafaya takma o taksın hata onda

Güzelmiş değil mi holofira senin içinde paylasmak istedim :)

Mehmet dedikçe bayıldım ya kuzumun adına kurban olurum ben

Ne tuhaf ben kucuklugumden beri Mehmet ismini çok sever bi sevgilim olsa adı Mehmet olsun derdim öyle olduda

sağol canım. ben de öyle ama şu an ona çok kızgınım o yüzden duymak istemiyorum adını

sağolun kızlar ilginiz için biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum

Tamam canım çok kendini yıpratma iyi olur merak etme sen, biraz hava al gel ama bu durumu düşünmemeye çalış oldu mu tatlım

Son düzenleme:
Yok olmuyor
İstemekle bitmiyor
Hiç bi yol yarılanmıyor
Uzadıkça uzuyor...

Tamam canım çok kendini yıpratma iyi olur merak etme sen, biraz hava al gel ama bu durumu düşünmemeye çalış oldu mu tatlım

daha iyiyim canım zaten bugün bu saatten sonra yapabilecek bir şeyim yok bir şey yapmak da istemiyorum belki gece arar :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…