sağol ama çok üzdü beni çokhatasını kabul de etmiyor
üzme kendini tatlım erkekler bazen düşüncesizce davranabiliyor alttan al sen
eğer hava değişimi verip eve yollarlarsa bir kaç gün ankarada kal dedim o ise annesinin yanına gitmek istediğini söyledi. sanki ben annesinin yanına hiç gitmemesini söyledim. olmayan şey üzerinden kavga ettik resmen. anne düşmanı çıktın sen de diyor bana
Tatlım erkekler beklemedikleri için beklemek nedir bilmiyor onların bizi anlamasını beklersek ömrümüz biter dediğim gibi onu takma.. seni görmeye gelmicek mi? gelmek istemiyor mu yanında az kalmak mı istiyor bırak dilediğince davransın pişman olan o olacak
canım abimde uzun donem kulelı de yaptı cok rahat dıyordu hep allah kavustursun hayırlısınla:)
ben de geldim çok mutsuzumkavga ettik
sessizliğe gömüldüm resmenarayamıyorum da o da arayamıyor. nasıl dayancam ben
selam kızlar nasılsınız
çok güzelmişmehmet çağrı atıyor ama sürem yok arayamıyorum bu gece nasıl sabah etcem yaaa
Teşekkür ederim canım, okul olduğu için biraz diğer yerlere göre sıkı, çok disiplinli ama genel anlamda rahat eşim, sadece askerliğin verdiği stresi ve hasretliği yaşıyor Allahtan, çabucak geçse de kavuşsak
Canım sorunu okudum diğer mesajlarında, bazen karşılıklı yanlış anlamalar ya da iletişimsizlikler olabiliyor, zaten ayrıyız, telefondan konuşmak bile ayrı bir tartışma sebebi bence.... Yüz yüze değiliz o yüzden iletişim sağlayamıyoruz, sanırım o da biraz iki arada bir derede kalmış kendi kafasında, bunu sen yaratmamış olsan bile, kendi kendine öyle kurgulamış, hatasını anlar ama biliyorsun erkekeler hemen hatalarını kabul edemiyorlar.Üzme sen tatlı canını
Selam canım, iyiyim sen nasılsın bakalım?
Canım msj hakkın varsa yada yanında birileri msj at yada numarasını bana at ne demek istiyorsan ben msj çekeyim ona
içeriye tel sokmadı sürekli hastaneye gidip geliyor arıyorlar devamlı kimsenin nosunu da bilmiyorum ankesörlüden çağrı attı az önce ama arayamıyorum. uğraşmıcam ben de çok taksa alırdı birinden tel
Güzelmiş değil mi holofira senin içinde paylasmak istedim :)
Mehmet dedikçe bayıldım ya kuzumun adına kurban olurum ben
Ne tuhaf ben kucuklugumden beri Mehmet ismini çok sever bi sevgilim olsa adı Mehmet olsun derdim öyle olduda
daha gündüz gayet iyiydik msnde görüştük akşam konuşurken konu bir anda buralara geldi. hava değişimi verirlerse bi iki burda kalır mısın diye sordum. duymak istediğim sadece kalırım aşkımdı. sonuçta ortada bir şey yok ben de zorlamam zaten onu hiçbir şeye. sormaz olaydım
sağolun kızlar ilginiz için biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum
Tamam canım çok kendini yıpratma iyi olur merak etme sen, biraz hava al gel ama bu durumu düşünmemeye çalış oldu mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?