Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
holofira anladıgım kadarıyla bi gerginlik var hayırdır ne oldu ki
üzülüyorum böyle durumlar olunca yaa

iyi aksamlar tertip hosgeldin

holofira anladıgım kadarıyla bi gerginlik var hayırdır ne oldu ki
üzülüyorum böyle durumlar olunca yaa

iyi aksamlar tertip hosgeldin

çok nadir geriliyoruz biz pek uzatmayız normalde ama bu kez çok kötü oldum bir de arayamıyorum aklım onda kaldı yine de üzülmeyin ya üzülmüyorum ben artık ilk şoku atlattım sanırım

İyilik cnm valla süper hatta şafaklar sağolsun

çok nadir geriliyoruz biz pek uzatmayız normalde ama bu kez çok kötü oldum bir de arayamıyorum aklım onda kaldı yine de üzülmeyin ya üzülmüyorum ben artık ilk şoku atlattım sanırım

Üzülme canım, askerdeyken böyle seylerin olması cok normal bence
Sorununuz hallolacaktır merak etme

Tertippp bu gece hafta denen seyi hayatımdan çıkarıyorr vee artık günlere düsüyorumm

Son düzenleme:
Anladım canım, gece olmasa bile yarın mutlaka arayacaktır, merak etme sen

İyi akşamlar canım? Eşimle konuşuyordum, geldim tekrar

Ohh ne güzel telefon görüsmenide yaptınn
Ee naber nasılsınn

Anladım cnm ee arada olur öyle tatlıya baglanır merak etme..Çok uzatmamaya bakın askerde ii olmaz pek.

Tertippp bu gece hafta denen seyi hayatımdan çıkarıyorr vee artık günlere düsüyorumm

Helal sana tertip hadi bakalım arkandan geliyorum

Bende bugün diyorum ki aşkıma 1 hafta daha dayan 1 yıl demiyorum bak 1 hafta diyorum gülüyor kıyamam

Helal sana tertip hadi bakalım arkandan geliyorum

Bende bugün diyorum ki aşkıma 1 hafta daha dayan 1 yıl demiyorum bak 1 hafta diyorum gülüyor kıyamam

Hayallerimiz vardı aynı gün depüklenecektik ama olmadıı tertipp
Napalımm bir iki günden birseycik olmazz
Yaseminn bugün aklıma sen geldinn
Düsündüm durdumm
Acaba Yaseminin askeri Yasemine süpriz mi yapıyor yoksa dedim
Bu aramızdaki fark nereden cıktı yahu:44:

Merhaba kızlaaaar..
Tertolar ben haftadan dümüşüm de haberim yok tickeirmi unuttum ya ben

Evet tertip öyle olacaktı malesef olmadı
Yok balım süpriz değil dedim zaten süpriz olmasın bak üzülürüm yani 2 gün daha artında üzülmüştüm :) Yapma bunun süprizini yapmasında zaten
Fark nereden biliyor musun canım kagıtta sülüs 23 Mayıs Pc kayıtlarında 25 Mayıs Bunun yüzünden
Aman napalım kaldı 8 güncüğüm Cuma günü Ezgi yicek depüğü 2 gün sonra sen sonradaaaaaa ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…