Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canımm yaaa iyi güzel dednya evde bir prova ediyim diyorum bir insana oynamak bu kadarmı yakışmaz yaaaa kazık geldimmm kazık gitcemmm hobaaa

nickdaşımmmm naberrr
Nicklerimiz benzeşmiş birazzzz
mylovetuiz

hahahahaha bu sefer yalan söylemek zorunda kalmıcamm büşşşşşş haha denicez diye kaç tane yalan söyledik yaa rezilizz Rabbim sen şu mübarek gün hatrına affet biziii
aminnn Allahımmmm ...
heee canannnnn aklıma buraya ilk adımımı attığım gün geldiiii :52. nerden çıktıysa
ilk ben vardım burda makara muhabbet nasıl sarmıştı 1 hafta buluşmya karar vermiştik içimdeki deli nasıl bi anda dışa vurdu
Kızz Allah seni napmiyaa dublörlükmü yaptınn sen hemde kışınn hemde denize atladınnn
Delisinn kızzz sennn
valla sorma neden yaptım bilmiyorum ama atladım canıma susmış olmam lazım ki denizi gördümm suuu diye atladım valla
büşşşşş seviyorum seni anacım
bende seni seviyore anacımmm
Büşrada burdaymışşşş iyiyim sen nasılsınnn

işte geldim burdayım ben sizinle mutluyum 6lık insan

sorma canım ya nickim eskiden kalma benim değiştirmem lazım aslında İZ orada fazlalık
iyiyim sen nasılsın bebeeeem

bende şimdi onu sorcaktım tu'yu anladımda iz ne bide tuuğ olsa yada sadece tuğ neyse açıkla bakalım hemde ayıka pirincin taşını

kızçeler bu nicki aldığımda İzzet diye bi hödük vardı

iz oradan kalma

kızz ben harbi çok akıllıyım kendim diye demiyorum ama çoookkk akıllıyımmmm aynısının tıpsını tahmin etmiştim hatta demiştim ki uğur enişte nickini görmesin vurur seni

Seni başka bir nicklee düsünememm ben sakın degişmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…