Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzel benimkine 1 gün verdiler izmir gaziemirde canım

İlk zamanlar öyle olur canım. Sonra egitime yarışmaya girerler sürekli çarşı kazanır :)) bayramlarda gnellikle izinler 4 güne çıkıyo zaten :)

Ooo yeri çok iyi askerinin maşallah.

Canım ben yatıyorum iyi geceler. Yarında size süper mutlu günler Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah ..

Son düzenleme:
İlk zamanlar öyle olur canım. Sonra egitime yarışmaya girerler sürekli çarşı kazanır :)) bayramlarda gnellikle izinler 4 güne çıkıyo zaten :)

Ooo yeri çok iyi askerinin maşallah.

ooo ne güzelmiş inşallah bizimde öyle olur:) evet canım şükür yeri iyi memnunuz:)

Canım ben yatıyorum iyi geceler. Yarında size süper mutlu günler Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah ..

iyi geceler tatlım..amin canım sizede mutlu ve aşklı günler amin canım benim sizinde mutluluğunuz daim olsun

dün öğlenden beri elektrikler yok sanki dağ başında yaşıyoruz şu tedaşı Allah bildiği gibi yapsın sinirlerim tepemde askerimin çarşısı var diye internet cafeye geldim üstüne üstlük akşam şarjımda bitti onuda dolduruyorumm ufff

yeni topikte şafak attıralım yaaa şafağım 16 kızlar atarsa 15

az kaldıı azzzzz

az kaldıı azzzzz

Ümrannnn Baya azalmış şafağın
Bende 1oo lere yanaştım
:$

Ceydaaa halamı elektrik yok kızımm ohaa o neydi be

az kaldıı azzzzz

Ümrannnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
yeni topikte ilk şafağım 395
çarşımız var ve beklemedeyim :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…