Ne olduki yawrum :26:
ay ne bilim geçen hafta bu hafta için iki çarşı var dedi dün telde yine sordum büyük ihtimal var dedi bugünde yok diyo bide kamerada konuşurken haberlere bakıyomuş bişiler yapıyo işte pek konuştuğu yok bi ara çıktı telimi aradı ben netteyim deyince yine geldi şimdide acıktım diye gitti grip olmuş burunn tutmuyo ordanda tugaya gitcekmiş ne bilim sanırım ben çok ilgi bekliyorum veremiceni bile bile
yada ne bilim göstermesi gerekiyomu sence ilgi? ona söylediğimde bensevgimi özlediğimi hissettiremiyorum diyo e hissettğim zamanlar nasıl hissediyodum off karışık
Hiçbir zaman yangına körükle gitmem,yada hem ılımlı tarafından bakmaya çalışırım.
Ne bileyim hep mantıklı bi taraf ararım gerekçeler sunarım.
Ama kusura bakmada ne demek cam açıkken benle ilgilenmiyor haberlere bakıyor felan.Konuşmuyor
Tamam içerde tıkılılar yaşamdan bi haberlerler haber bakmak dediğin nedir ki taş çatlasın 15 dk.
Çok ayıp etmiş eğer anlattığın gibi ise
Buna bende kızdım tamam şu çift çarşı muhabbeti bizdede oldu olacaktı olmuştu vardı yoktu derken yalan oldu.
öyle işte yawrum ya sıkıldım bende her lafında bişey arıyorum haliylee oda bana böyle davranma falan diyo alttan alıyorum falan ama ne bilim neyse olur böyle şeyler ya çarşı olmasa daha iyi valla
Neye baktın kuzum sen böyle sözlüğe felanmı ne yazdığını ben anlamadım :26:
Sözlüğe baktımm mamak 28. mekanize piyade tugayı (barış gücü) gideği yer. öyle yorumlar yazmışlarrr
http://forum.donanimhaber.com/m_19574008/mpage_5/key_/tm.htm
zeyno şurada yazılanlara bak 6 sayfa var tek 1 güzel yorumm yokk yaa askerlik yapılabilecek en kötü yermiş. yemekleri asker yapıyormuş yemekhaneye gitmek icin 2 km yürüyormuşsun dağın tepesinde cok soguk bir yermiş neler nelerr yazıyo
antalyada ise yemek şirketten geliyor ceşit ceşit yemekler tatlısına profiterolüne kadar komutanlar iyi espirili küfür azar yok birde şimdi gideceğii yere bakk
inşallah zeynooo.. :S
Herkesin çarşısı var bugün yalnız kaldım ben
Bir gün girmedim topiğimiz değişmiş..
Yeni topiğimiz hayırlısı olsun kızlarr.
Tickerim 1 ayada düşmüşşşşş,
inşallah 59 gün sonra hürgeneral olarak devam edicem buraya
ben varım ya canıımm arada gidip gelsemde
Bir gün girmedim topiğimiz değişmiş..
Yeni topiğimiz hayırlısı olsun kızlarr.
Tickerim 1 ayada düşmüşşşşş,
inşallah 59 gün sonra hürgeneral olarak devam edicem buraya
maşallah
bende 3lleme yaptım tickerda..
maşallah
bende 3lleme yaptım tickerda..
Eh evet arada gidip gelsende
Deemekki ecem senın bu varsayımını ele alrısak 10 gün girmesen site toptan değişim sağlıcak
Değişimdeki tek engelimiz senmişsin
Beyin error
Hehee 3..3...3.. gibidon bacım
Eh evet arada gidip gelsende
Deemekki ecem senın bu varsayımını ele alrısak 10 gün girmesen site toptan değişim sağlıcak
Değişimdeki tek engelimiz senmişsin
Beyin error
Hehee 3..3...3.. gibidon bacım
Sağol canım sanada maşallah süper görünüyor tickerin
Kızım seni döverimmm
Girmem bir daha görürsünnnnnnnn
valla gidioz bakalım Allahın izniyle güneş bizede doğacak zeynommmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?