canım silüsü 21 miş o yüzden çıkışıda 21 mayıs oluo ben tescilli biliom benimki 23ünde teslim olmuştu ama 1 lerde etkilemez okadar 1 2 gün anca
ayy yok beni çıldırtıodu yaaaaaa..benimkinin adı Hüseyin herhalde kafayı yicektim
dedim benimkine sen yap bana ver
eneeeee vanamı gittinn vaybeeeee benide şırnağa götürrr kıssstertip hadi elin deymişken beraber van şırnak yapalım
tmm cnm yaparım excelde diosun dimi bnde öle yaptım hatta paylaşmıştım burdada ama görmediniz herhalde ikisinide denerim bakalım
ben böylee değildimm sonradannn oldummmm
buu kötüü kaderrii sonradannn buldummm
bu adamm banaa kafatyıı yedirecekkk
gelldee vurmaa ahh yarr yarr
hmm evet canım deidğin gibidir
aynen canım excelde yapmaya zorladım ama yapamadım tamam canım özelden mailimi atıyım sana maile atarsan çokkkk memnun falan olurumm
ay ama ne sinir edio dimi böle sölüosun sölüosun inatla yapmıolar sonra dediğimiz oluo hemen masum kedi oluolar...
ya kuzu sevgililer gününe yollıcam aşkıma bişey yollayamıom anca mektup sürpriz olur sevinir kuşum didim ama yapamadım la ağlıcam bah duygulandım gene heee:2::2:
bende istesem olurmu:26:
Kötü bişi demedim yawru
Sen bu aralar çok atarlısın herşeyden adama atarlanıyorsun
Bunun bi kolayı varmı nettee yazıyodur belkii
,
Aaa senben nikli arkadaş ta yapmıştı o nasıl yapmış ki:26::26:
tmm cnm sen yaz bana maili ben yarın yapar gönderirim seda fatih hazır olur
Ben hep söylüyorum ama neyse
Banane arayamasın bunalacak olan kendisi
Harbi yaa bidee marifetmiş gibi güzel güzel anlatıyor
Neyse kıyamıyorum yinede
olur tatlım yaparım tabi sen söle ne yazılcak yazar snnkinide yarın gönderirim büyük bi zevkle
ben bişey yollamıcam ya..gelince toplu olarak vericemşimdi oralar karışık..
yoğun duygusal takılıorum kuzum bu ara sorma ne olsa öööö die ağlamaya başlıom hassas dönemdeyim galiba
büşraaaaaaaaa sonra banada yardımcı olumusunnnnnnnnnn
nası masum oluolar ama ya kıyamıo insan..
kızlar bnm çıkmam lazım yemek yapcam :) siz gönderin bana msj ben yaparım kim isterse sormasına gerek yok direk ne yazılcğını msj atn yaparım :)
Hadi görüşürüz
kızlar bnm çıkmam lazım yemek yapcam :) siz gönderin bana msj ben yaparım kim isterse sormasına gerek yok direk ne yazılcğını msj atn yaparım :)
Hadi görüşürüz
sanırım bu sigarayı bırakman etkiliyor galiba senı baya
Aynenn bebeğim yaa aynenn nasıl kızımm ben şimdi zaten son 20 saniye dedi ondan sonra kızmaya başladım zamanda yetmedi
sanırı öyle oldu kuzum bu sevgililer günü flnda geldi baya bir doldum ağlayamıomda bikaçta bişeyler daha oldu böle duygusal bişey oluverdim
üst üste gelince bazı şeyler haklısındır canım ama şu sevgililer gununu çok takmayın kafanıza ya.deliye hergun bayram hesabı sevgiliye hergun gunu
karışık ama napim kuzum kıyamıorum o bana doğum günümde o zorlukta tel alıp yolladı düşün ben ona bir mektup yollasam çokmu ahh ahh
sanırım bu sigarayı bırakman etkiliyor galiba senı baya
Aynenn bebeğim yaa aynenn nasıl kızımm ben şimdi zaten son 20 saniye dedi ondan sonra kızmaya başladım zamanda yetmedi
Hadi görüşürüz
cnm Van kargo konusunda biraz daha karıştı depremden sonra..ewt benim doğumgünümde o sınavı için gelmişti oda bana telefonla yüzük almış..tabiki yolla cnm sen..sayfalarca yaz..
dimi tam kızıcağımız an zaten hep kapatmaları gerekio
saol cnm şimdiden ellerine sağlık.. görüşürz cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?