Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy yok beni çıldırtıodu yaaaaaa..benimkinin adı Hüseyin herhalde kafayı yicektim

dedim benimkine sen yap bana ver

ya kuzu sevgililer gününe yollıcam aşkıma bişey yollayamıom anca mektup sürpriz olur sevinir kuşum didim ama yapamadım la ağlıcam bah duygulandım gene heee:2::2:

eneeeee vanamı gittinn vaybeeeee benide şırnağa götürrr kısss tertip hadi elin deymişken beraber van şırnak yapalım

tmm tertipppppppp ben Van uçağından seni Şırnak'a atarım

tmm cnm yaparım excelde diosun dimi bnde öle yaptım hatta paylaşmıştım burdada ama görmediniz herhalde ikisinide denerim bakalım

bende istesem olurmu:26::26::26:

ben böylee değildimm sonradannn oldummmm

buu kötüü kaderrii sonradannn buldummm

bu adamm banaa kafatyıı yedirecekkk

gelldee vurmaa ahh yarr yarr

hmm evet canım deidğin gibidir

ay ama ne sinir edio dimi böle sölüosun sölüosun inatla yapmıolar sonra dediğimiz oluo hemen masum kedi oluolar...

ay ama ne sinir edio dimi böle sölüosun sölüosun inatla yapmıolar sonra dediğimiz oluo hemen masum kedi oluolar...

Ben hep söylüyorum ama neyse

Banane arayamasın bunalacak olan kendisi

Harbi yaa bidee marifetmiş gibi güzel güzel anlatıyor

Neyse kıyamıyorum yinede

ya kuzu sevgililer gününe yollıcam aşkıma bişey yollayamıom anca mektup sürpriz olur sevinir kuşum didim ama yapamadım la ağlıcam bah duygulandım gene heee:2::2:

ben bişey yollamıcam ya..gelince toplu olarak vericem şimdi oralar karışık..

yoğun duygusal takılıorum kuzum bu ara sorma ne olsa öööö die ağlamaya başlıom hassas dönemdeyim galiba

tmm cnm sen yaz bana maili ben yarın yapar gönderirim seda fatih hazır olur

büşraaaaaaaaa sonra banada yardımcı olumusunnnnnnnnnn

Ben hep söylüyorum ama neyse

Banane arayamasın bunalacak olan kendisi

Harbi yaa bidee marifetmiş gibi güzel güzel anlatıyor

Neyse kıyamıyorum yinede

nası masum oluolar ama ya kıyamıo insan..

ben bişey yollamıcam ya..gelince toplu olarak vericem şimdi oralar karışık..

karışık ama napim kuzum kıyamıorum o bana doğum günümde o zorlukta tel alıp yolladı düşün ben ona bir mektup yollasam çokmu ahh ahh

yoğun duygusal takılıorum kuzum bu ara sorma ne olsa öööö die ağlamaya başlıom hassas dönemdeyim galiba

sanırım bu sigarayı bırakman etkiliyor galiba senı baya

büşraaaaaaaaa sonra banada yardımcı olumusunnnnnnnnnn

nası masum oluolar ama ya kıyamıo insan..

Aynenn bebeğim yaa aynenn nasıl kızımm ben şimdi zaten son 20 saniye dedi ondan sonra kızmaya başladım zamanda yetmedi

kızlar bnm çıkmam lazım yemek yapcam :) siz gönderin bana msj ben yaparım kim isterse sormasına gerek yok direk ne yazılcğını msj atn yaparım :)

Hadi görüşürüz

kızlar bnm çıkmam lazım yemek yapcam :) siz gönderin bana msj ben yaparım kim isterse sormasına gerek yok direk ne yazılcğını msj atn yaparım :)

Hadi görüşürüz

kolay gelsinn kuzummm ellerine sağlık şimdiden çok çokkkk teşk ettim

Aynenn bebeğim yaa aynenn nasıl kızımm ben şimdi zaten son 20 saniye dedi ondan sonra kızmaya başladım zamanda yetmedi

sanırı öyle oldu kuzum bu sevgililer günü flnda geldi baya bir doldum ağlayamıomda bikaçta bişeyler daha oldu böle duygusal bişey oluverdim

sanırı öyle oldu kuzum bu sevgililer günü flnda geldi baya bir doldum ağlayamıomda bikaçta bişeyler daha oldu böle duygusal bişey oluverdim

üst üste gelince bazı şeyler haklısındır canım ama şu sevgililer gununu çok takmayın kafanıza ya.deliye hergun bayram hesabı sevgiliye hergun gunu

üst üste gelince bazı şeyler haklısındır canım ama şu sevgililer gununu çok takmayın kafanıza ya.deliye hergun bayram hesabı sevgiliye hergun gunu

kuzum orası ölede benim hassas davşanım içerlio bende ona kafayı takıom yoksa ben çok takar deilim gavur icadı diyip duruodum normalde

karışık ama napim kuzum kıyamıorum o bana doğum günümde o zorlukta tel alıp yolladı düşün ben ona bir mektup yollasam çokmu ahh ahh

cnm Van kargo konusunda biraz daha karıştı depremden sonra..ewt benim doğumgünümde o sınavı için gelmişti oda bana telefonla yüzük almış..tabiki yolla cnm sen..sayfalarca yaz..

dimi tam kızıcağımız an zaten hep kapatmaları gerekio

Hadi görüşürüz

saol cnm şimdiden ellerine sağlık.. görüşürz cnm..

ne güzel yaa aferim enişteyede ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…