evet brakırsam askerimde orda kendini kötü hsseder ben her zaman yanında olmaya çalışıcam mektup yazarım hediye gönderirim ztn günlükte tutcm glnce oturur beraber okuruz ben burda o orda çok zahmet çekcez yaa onada hep derim sen orda askerlik yapcan ben burdaa işimiz zor die öle valla işimiz zor
ayyyyyy ümran dio çok önceden başladım die..bi iki bişeyler var ama bakalım ne çıkıcak..ayyyyyy inş beraber görcez o 01'i
ay günlük çok ii rahatlatıo..ben koca bi defter bitirdim şimdi 2.yi yarıladım bile
bende tutcam ble bakalım önce bi defter alaım şiirdi sözdü doldurcam içimden ne geçerse sonra okuyup okuyup bu günleri anarız vay be deriz
İşimiz zor dememkle başla bence
Kolay değil ama bu süreç sen kendini hep heba etsende 460 gün rahat ve sabırlı olsanda 460 gun kimse sen kendini yıprattın üzüldün ahladın vahladın diye 460 dan günden eksiltmiyor
Kendini üzmemeye bak bence,ha olmayacakmı olacak daraldığın sıkıldığın zamanlar hepimizin oldu dozunda bırakmak önemlisi
Düşün yawruu sendee bişelerr ne bilim orguu kabiliyetin var bişeler ör bişeler yap işte
İşimiz zor dememkle başla bence
Kolay değil ama bu süreç sen kendini hep heba etsende 460 gün rahat ve sabırlı olsanda 460 gun kimse sen kendini yıprattın üzüldün ahladın vahladın diye 460 dan günden eksiltmiyor
Kendini üzmemeye bak bence,ha olmayacakmı olacak daraldığın sıkıldığın zamanlar hepimizin oldu dozunda bırakmak önemlisi
ewt çok zevkli ben ilk günleri okuuorum bazen çok fena oluorum ağlıorum bile..:26::26::26:
ayyyyy battaniyem geldi aklıma az öriyim
bak senin sorun geldi ticker nası yapılır anlat
bak senin sorun geldi ticker nası yapılır anlat
zaten ticker yapımını sabitleyecem konuların üstüne.kim sorduki benmi görmedim
zaten ticker yapımını sabitleyecem konuların üstüne.kim sorduki benmi görmedim
Kızımmm banadaa örr sevabınaa
Anlıyorum canım anlamazmıyım aynı şeyleri yaşadık.ama o ilk başta hissedilenler geçici zamanla alışıyor bunada insan
Nedense buranın boş kaldığında şikayet edenler buraya kırk yılda bir uğrayanlar
teyze kızmak istemiyosa buralara daha sık uğramalı
bunu bitiriyim sanada yaparuk bi tane
senben adın neydi cnm?
doğru diyosun cnm yaa bz 8 senedir birlikteyiz aynı mahalledenz ilk okuldan beri okulumuz sınıfımız hatta lisedeki staj yerimiz bile hep aynydı sürekli beraberdik o yüzdn bu kadr uzun süre ayrı kalmak koyucak nasıl geçiricem o kadar ayı bide herkes ısprtay kötülemiş komutanlarını yani ondanda korkuyorum komando ya da piyade er olcak dağlarda olcakçook korkuyorum onsuz kalmak korkutuo beni
ticker mi oluo adı onun bilmiodum nasıl yapılo zahmet olcak ama merk ettm
Bence sen benımkini bi ara dinle bak sana neler anlatıyor.Bi sanada desin burda olacağıma dağda olaydım binkere dağı tercih ederim diye.ah canım bu işin keşke doğusu batısı olsaydıda bende batıda diye sevinseydim.Buradaki kızlar bilir acemi gibiyiz hala sıkıntı çekiyoruz ama hiçbir zaman yüksünmedim böyleyse böyle yapacak bişey yok.
Sende artık ıspartayı bukadar gözünde büyütme,diyelim dediğin kadar zor ama topu topu 21 gun değilmi bu zaten zor dediği neki kimseyi aç bırakmıyorlar yada olene kadar koşturmayorlar merak etme.
Erkeklere zor gelen emir altına girmek o yani orda mecbur emir dinliyorlar.
8 yıllık dipdibe olan ilişkinizde biraz nefes almış olur özlemekte iyidir canım iyi tarafından bak birazda olaylara
Bence sen benımkini bi ara dinle bak sana neler anlatıyor.Bi sanada desin burda olacağıma dağda olaydım binkere dağı tercih ederim diye.ah canım bu işin keşke doğusu batısı olsaydıda bende batıda diye sevinseydim.Buradaki kızlar bilir acemi gibiyiz hala sıkıntı çekiyoruz ama hiçbir zaman yüksünmedim böyleyse böyle yapacak bişey yok.
Sende artık ıspartayı bukadar gözünde büyütme,diyelim dediğin kadar zor ama topu topu 21 gun değilmi bu zaten zor dediği neki kimseyi aç bırakmıyorlar yada olene kadar koşturmayorlar merak etme.
Erkeklere zor gelen emir altına girmek o yani orda mecbur emir dinliyorlar.
8 yıllık dipdibe olan ilişkinizde biraz nefes almış olur özlemekte iyidir canım iyi tarafından bak birazda olaylara
yaaa kızlarrr beni görünnn valla sinirlerim çok pis tepti benii sabahtan beri 460 tan aşkımla ismimi yapmaya çalışıom ama yapamıommm bilen varsa yapsın yoksa işten atılıcam yapamayınca patronlara çatıom deli oldum ağlıcammm loooooo
Ben sordum
stillex arkadaşımız adı zeynep bende buse..o çok güzel anlatır tickerı
çok haklısın cnm da işte napaım hem heycan hem korku hem özlem hepsi karışınca karmaşkarışık bişi oluo insan zamanla bende alışırım elbet o da alışır bizimki 75 qün yapcak acemiliğini hem dediğin gibi erkeklere emir atına girmek zor geliodur doğru dedn hele bizimki hiç gelemez emir verilmesine ama napcak emir büyük yerden elbet dinlicek o orda komutana kızar bana tlfdan bağırr bnden çıkartır napalım azcık katlancam sabretcem başka çare yok
Google Daisypath yaz orda weding (düğün) var ona tıkla istediğin şekli seç 3 etap var ilerle 3. etapta en üstte askerinin terhis olacağı tarihi gir. yine tarihi girdiğin yerin altında istediğin notu yazabilirisn mesela benım kinde " vatan için gittin benım için döneceksin" yazıyor buna benzer bişeyler.
onunda altında renk şeması var istediğin çerçeve rengi yapabilirsin bu işlemlerde bittikten sonra sonkez ileri diyorsun tickerin son hali çıkıyor altta RESİM URL yazar ona tıkla ordan çıkar url adresini koyala kadınlar kulubunde profiline tıkla ordan profilini düzenleye gir kişisel bilgiler alanının altındaki çizelge kısmına bu url yi yapıştır ve kaydet de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?