Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşimiz zor dememkle başla bence

Kolay değil ama bu süreç sen kendini hep heba etsende 460 gün rahat ve sabırlı olsanda 460 gun kimse sen kendini yıprattın üzüldün ahladın vahladın diye 460 dan günden eksiltmiyor

Kendini üzmemeye bak bence,ha olmayacakmı olacak daraldığın sıkıldığın zamanlar hepimizin oldu dozunda bırakmak önemlisi

Düşün yawruu sendee bişelerr ne bilim orguu kabiliyetin var bişeler ör bişeler yap işte

Son düzenleme:
bende tutcam ble bakalım önce bi defter alaım şiirdi sözdü doldurcam içimden ne geçerse sonra okuyup okuyup bu günleri anarız vay be deriz

ewt çok zevkli ben ilk günleri okuuorum bazen çok fena oluorum ağlıorum bile..:26::26::26:

ayyyyy battaniyem geldi aklıma az öriyim

bak senin sorun geldi ticker nası yapılır anlat

doğru diyosun cnm yaa bz 8 senedir birlikteyiz aynı mahalledenz ilk okuldan beri okulumuz sınıfımız hatta lisedeki staj yerimiz bile hep aynydı sürekli beraberdik o yüzdn bu kadr uzun süre ayrı kalmak koyucak nasıl geçiricem o kadar ayı bide herkes ısprtay kötülemiş komutanlarını yani ondanda korkuyorum komando ya da piyade er olcak dağlarda olcak çook korkuyorum onsuz kalmak korkutuo beni

ewt çok zevkli ben ilk günleri okuuorum bazen çok fena oluorum ağlıorum bile..:26::26::26:

ayyyyy battaniyem geldi aklıma az öriyim

bak senin sorun geldi ticker nası yapılır anlat

zaten ticker yapımını sabitleyecem konuların üstüne.kim sorduki benmi görmedim

Kızımmm banadaa örr sevabınaa

zeynooo bu ticker nası yapılır sorularını sana yönlendiricez aslında sen süper anlatıon he

ben anlamam ben geldiğimde herkes burda olsun

Bence sen benımkini bi ara dinle bak sana neler anlatıyor.Bi sanada desin burda olacağıma dağda olaydım binkere dağı tercih ederim diye.ah canım bu işin keşke doğusu batısı olsaydıda bende batıda diye sevinseydim.Buradaki kızlar bilir acemi gibiyiz hala sıkıntı çekiyoruz ama hiçbir zaman yüksünmedim böyleyse böyle yapacak bişey yok.

Sende artık ıspartayı bukadar gözünde büyütme,diyelim dediğin kadar zor ama topu topu 21 gun değilmi bu zaten zor dediği neki kimseyi aç bırakmıyorlar yada olene kadar koşturmayorlar merak etme.

Erkeklere zor gelen emir altına girmek o yani orda mecbur emir dinliyorlar.

8 yıllık dipdibe olan ilişkinizde biraz nefes almış olur özlemekte iyidir canım iyi tarafından bak birazda olaylara

yaaa kızlarrr beni görünnn valla sinirlerim çok pis tepti benii sabahtan beri 460 tan aşkımla ismimi yapmaya çalışıom ama yapamıommm bilen varsa yapsın yoksa işten atılıcam yapamayınca patronlara çatıom deli oldum ağlıcammm loooooo

ah be zeynom neler yaşadık dimi sizin çarşılar kitli arada tel sorun..biz deprem,şehitleri gördük..çarşımız hala kitli..gerçi iikide kitli..ama kısmetimizide bunlar varmış..yinede Allahıma şükürler olsun buralara geldik..

Son düzenleme:

çok haklısın cnm da işte napaım hem heycan hem korku hem özlem hepsi karışınca karmaşkarışık bişi oluo insan zamanla bende alışırım elbet o da alışır bizimki 75 qün yapcak acemiliğini hem dediğin gibi erkeklere emir atına girmek zor geliodur doğru dedn hele bizimki hiç gelemez emir verilmesine ama napcak emir büyük yerden elbet dinlicek o orda komutana kızar bana tlfdan bağırr bnden çıkartır napalım azcık katlancam sabretcem başka çare yok

hoşgeldin cnm ama bende ona uğraştım ama beceremedim..

Google Daisypath yaz orda weding (düğün) var ona tıkla istediğin şekli seç 3 etap var ilerle 3. etapta en üstte askerinin terhis olacağı tarihi gir. yine tarihi girdiğin yerin altında istediğin notu yazabilirisn mesela benım kinde " vatan için gittin benım için döneceksin" yazıyor buna benzer bişeyler.

onunda altında renk şeması var istediğin çerçeve rengi yapabilirsin bu işlemlerde bittikten sonra sonkez ileri diyorsun tickerin son hali çıkıyor altta RESİM URL yazar ona tıkla ordan çıkar url adresini koyala kadınlar kulubunde profiline tıkla ordan profilini düzenleye gir kişisel bilgiler alanının altındaki çizelge kısmına bu url yi yapıştır ve kaydet de

canım ısparta için bizede çok kötü fln dediler evt zor gerçekten ama alışma dönemi olduğu için zor ben yanına bile gittim ıspartaya merak etme 75 te su gibi akıp geçer

tmm cnm hemmen denicem ama bn ne zaman bitircğini bilmiorum ki onu nasıl yapcam mayıs 2013 te btcek ama gününü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…