Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin cnm ama bende ona uğraştım ama beceremedim..

dokunsalar ağlıcam hee o dereceyim bilen biri olmalı ama kim nöfff kafayı taktım bikere yapmazsam deliririm ben kendimi tekmelesem duvarlara vursammm atcem kendimi yirlereeeee

Hhaa ay o işle hiç uğraşmadım yoksa kafayı yerim ben olmazsa

Sorma busecim ya neler görduk neler geçirdik.Evet yine sağ ve sağlıklı olarak bu günlere geldik

Ama ben benımkini her an gırtlaklayabilirim.kaç defa dedim ki şu kartını içeri girerken al

Almıyor içeri giriyor çat kantinler kilitli şimdide aramış aşkım he bu karta fazla kontor yok ee kantinde kilitli bu hafta aferin aferin dedim.

Bende arasam bulamıyorum seni hep atış sahasında gelde öldürme

tmm cnm hemmen denicem ama bn ne zaman bitircğini bilmiorum ki onu nasıl yapcam mayıs 2013 te btcek ama gününü bilmiyorum

sen 21 mayıs yap izin falan az kullanırsa değişir sende o zman değişrisin tekrar tatlım senle benim silüsüm aynı

canım ısparta için bizede çok kötü fln dediler evt zor gerçekten ama alışma dönemi olduğu için zor ben yanına bile gittim ıspartaya merak etme 75 te su gibi akıp geçer

inşallah cnm yaa bzm burdanda bursadan yani 5 saatlik mesafesi varmış ıspartanın gerçi ben gidemem tek başıma gitmemi istemez ama bakalım artık :d

ya varya bende bugün takıldım nerden geldiyse aklıma artık deli dürttü sankim delirdim şuan sabahtan beri uğraşıom olmadı ama yapcem sabaha kadr uğraşırım

inşallah cnm yaa bzm burdanda bursadan yani 5 saatlik mesafesi varmış ıspartanın gerçi ben gidemem tek başıma gitmemi istemez ama bakalım artık :d

merak etme oda razı olur özleyince ben 12 saat yol gittim oda baştan olmaz diodu sonradan baktım aşkımmm gellll demeye başladı ama artık gitmem imkansız olsaydıda ıspartada olsaydı hala

canım bu günlerin tek ilacı senın içinde onun içinde büyük sabır.Sinirliyken üstüne gitme yeter

tmm cnm hemmen denicem ama bn ne zaman bitircğini bilmiorum ki onu nasıl yapcam mayıs 2013 te btcek ama gününü bilmiyorum

Daha erken senın yapman için once bi teslim tarihini öğrenin ondan sonra terhis tarihini ben soylerim sana yine,yada biliyorsan teslim tarihini şimdi söyleyeyim yap

tmm cnm öle yaparım isimden şafak istemişsin gliba ben yapıyorum sanada deniyeyim istersen ne yazılck söle yalnız anca yarına yetştiriim

hiii vallamıııı kuzum varyaaaa ne büyük sevap işlersin yapabilirsen seda fatih yap yapamaz zor gelirse tek fatih yap oda yeter bana

cnm sen 21 mayısa ayarla..bienimle aynısın..bizde geçen sene aynı zamanda gittik..

delü ya..

gidersin yavrum yaaaaaaaaaa özledimi çağrır seni merak etme sen ben acemiye Kütahya'ya da gittim ustalık Van'a da gittim

canım silüsü 21 miş o yüzden çıkışıda 21 mayıs oluo ben tescilli biliom benimki 23ünde teslim olmuştu ama 1 lerde etkilemez okadar 1 2 gün anca

ya varya bende bugün takıldım nerden geldiyse aklıma artık deli dürttü sankim delirdim şuan sabahtan beri uğraşıom olmadı ama yapcem sabaha kadr uğraşırım

Kızz bırakk amannnn olmazz saaa oo delii gibi uğraş dur bence onun bi matematiksel ortalamsı vardır.yani mesela senınkinin adı neyi kaç harfliydi fatih di dimi 460 ı 5 e böl her harfe 92 kare düşüyo 92 kare içinde yap işte ay ne bilim yaa anaaa anlatırken daraldım boşver vazgeç sen en iyisi

eneeeee vanamı gittinn vaybeeeee benide şırnağa götürrr kısss tertip hadi elin deymişken beraber van şırnak yapalım

hiii vallamıııı kuzum varyaaaa ne büyük sevap işlersin yapabilirsen seda fatih yap yapamaz zor gelirse tek fatih yap oda yeter bana

tmm cnm yaparım excelde diosun dimi bnde öle yaptım hatta paylaşmıştım burdada ama görmediniz herhalde ikisinide denerim bakalım

ben böylee değildimm sonradannn oldummmm

buu kötüü kaderrii sonradannn buldummm

bu adamm banaa kafatyıı yedirecekkk

gelldee vurmaa ahh yarr yarr

canım silüsü 21 miş o yüzden çıkışıda 21 mayıs oluo ben tescilli biliom benimki 23ünde teslim olmuştu ama 1 lerde etkilemez okadar 1 2 gün anca

hmm evet canım deidğin gibidir

dokunsalar ağlıcam hee o dereceyim bilen biri olmalı ama kim nöfff kafayı taktım bikere yapmazsam deliririm ben kendimi tekmelesem duvarlara vursammm atcem kendimi yirlereeeee

ayy yok beni çıldırtıodu yaaaaaa..benimkinin adı Hüseyin herhalde kafayı yicektim

dedim benimkine sen yap bana ver

:44::44: kötü lafmı ettin kafam karıştı la ben bide muhasebeci olcem heee ama napim yaa yapamadım işteee nerdeyse adı batasıca diyip arıcam adama bağarcam geldiler soldan soldan

tmm cnm yaparım excelde diosun dimi bnde öle yaptım hatta paylaşmıştım burdada ama görmediniz herhalde ikisinide denerim bakalım

aynen canım excelde yapmaya zorladım ama yapamadım tamam canım özelden mailimi atıyım sana maile atarsan çokkkk memnun falan olurumm

:44::44: kötü lafmı ettin kafam karıştı la ben bide muhasebeci olcem heee ama napim yaa yapamadım işteee nerdeyse adı batasıca diyip arıcam adama bağarcam geldiler soldan soldan

Kötü bişi demedim yawru

Sen bu aralar çok atarlısın herşeyden adama atarlanıyorsun

Bunun bi kolayı varmı nettee yazıyodur belkii
,

Aaa senben nikli arkadaş ta yapmıştı o nasıl yapmış ki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…