çay içerim tv izlerim bide patlamış mısır yiyorumayy yağsız tuzsuz yaptımda çok çirkin oldu.ne yiyorum belli değil
beni tebrik et şekerim diyete basladım 1 hafta oldu 2 kilo gidiverdi
ewtttttttttttttttttt tam o aylarda benim aşk ayım olcak
sormaa yaa havalrın ısınması bile insanın içini kaynatıyor bu yaz geliyorlar onu biliyoruz ya o bile ayrı bi mutlulukbile kolay koca 12 ay buseyi kıskandım şimdi
E iyi bizde seni kıskanıyoz busemmyoks enı diil şafağını
ii güzel kıskanıosunuz daaaaaaaaaaaaa valla artık sabır dolup taşıo dolup taşıo
Nerdeki o ona çatam biraz da
sende haklısın be yawrumm yaa onca zaman
Nerdeki o ona çatam biraz da
sorma yawru yoksa bu gunler nasıl geçer ağustosa kadar sınavım var zaten benımkide ağustosta geliyo
Aminn canııım..Ya şafakları kıskanıyozdaa biz geçen sene totoşlar havada mutlu mesutkenn siz şafak saymaya başladınızz..Valla ben kendimden sonrakkileree aynen bu mantıklaaa "siz eğlenirken biz şafakk sayıyodukk" diiyipp acımıcammm hahahavalla oldu daha geçen sene bu zamanlar nası gidicek çabasındaydık eritioz zamanladarısı başınıza kuzum..
ah ecem ahhhhhhhhhh bi açsa önümüüüüüüüü
oh oh süper kuzum yaaaaaa
tasmaz mı kuzum bizde bu dediğini bizim altlara diyok
çay içerim tv izlerim bide patlamış mısır yiyorumayy yağsız tuzsuz yaptımda çok çirkin oldu.ne yiyorum belli değil
beni tebrik et şekerim diyete basladım 1 hafta oldu 2 kilo gidiverdi
mayısta senide görcez yavrummmmmm
mehtap hazırlığında ecoşşş
aynen yawruOhh iştee zaman da çabuk geçerrr zatenn..
Aminn canııım..Ya şafakları kıskanıyozdaa biz geçen sene totoşlar havada mutlu mesutkenn siz şafak saymaya başladınızz..Valla ben kendimden sonrakkileree aynen bu mantıklaaa "siz eğlenirken biz şafakk sayıyodukk" diiyipp acımıcammm hahaha
oh oh süper kuzum yaaaaaa
tasmaz mı kuzum bizde bu dediğini bizim altlara diyok
Ohh iştee zaman da çabuk geçerrr zatenn..
Aminn canııım..Ya şafakları kıskanıyozdaa biz geçen sene totoşlar havada mutlu mesutkenn siz şafak saymaya başladınızz..Valla ben kendimden sonrakkileree aynen bu mantıklaaa "siz eğlenirken biz şafakk sayıyodukk" diiyipp acımıcammm hahaha
kız nası verdin ne yemedin ne yedin
kuzum 1 hafta da iki kilo verilir mi ya su kaybetmiş olmayasın
yağ kolay gitmez .. su oranın fazlaysa belkide su kaybettin
sen mayısta benı görme çok sevindirik olcam
asıl mayısta senı görcez delii depükkk varrrrr
Haa ecem doğru mehtap aklımdan çıkmış
aynen yawru
eeee herşey sırayla kuzum..mayısta da sıra size gelicekkk
ooooooooooo acımasız hatun seniiiiiiiiiiiii
zeynooooooooooooo bak görüonmu biz acımasız olamadık alt devrelere dimi
eeee herşey sırayla kuzum..mayısta da sıra size gelicekkk
ooooooooooo acımasız hatun seniiiiiiiiiiiii
zeynooooooooooooo bak görüonmu biz acımasız olamadık alt devrelere dimi
ayyyyyyyyyyyy bak beni hep heyecanlandırıosun böleeeeeeeeeee
ıvır zıvırı kestim canım.tost çok seviyodum artık yasakladım kendimekarnımı doyuruyorum ama ıvır zıvır yemiyorm bide yağlı tatlı şeyler yemedim
canım hassas tartılar var ya yağ su kas kemik ağırlığını ayrı ayrı ölçen.sağlık ocağında var.orada ölçtürdüm.yağdan kilo vermişim.ilk zaman böyle veriyorum sonraki 2 hafta veremiyorum duruyo sonra gene vermeye devam ediyorum
ıvır zıvırı kestim canım.tost çok seviyodum artık yasakladım kendimekarnımı doyuruyorum ama ıvır zıvır yemiyorm bide yağlı tatlı şeyler yemedim
canım hassas tartılar var ya yağ su kas kemik ağırlığını ayrı ayrı ölçen.sağlık ocağında var.orada ölçtürdüm.yağdan kilo vermişim.ilk zaman böyle veriyorum sonraki 2 hafta veremiyorum duruyo sonra gene vermeye devam ediyorum
ahahha yaşasın kötülükkkanamm bunun elinee düşen yandıı
valla ağlıyolar zırlıyolar herşeylerini çekiyozz ama yenilerin vayy haline
ayyyyyyyy bende tosta bayılıorum..bi ben kesemedim adamakıllı..kesiorum çok az sürüo..ama 1 haftada bayahızlı bi kilo veriş olmuşş..
anamm bunun elinee düşen yandıı
valla ağlıyolar zırlıyolar herşeylerini çekiyozz ama yenilerin vayy haline
Yok kızz sen öyle dediğime bakmaa ben dayanamam.
Ay bugün müge anlıda bi çocuk ailesine kavuştu teyzeler,dayılar,anne,kardeşler..
Ben ağla ağla öldüüm yazıkk Yavuz da bakıyorr noldu diyee
ince noktayıı iyi biliyorum kankaaa
o zaman tebrik ediyorum seni kuzum :)
ayyyyyyyy bende tosta bayılıorum..bi ben kesemedim adamakıllı..kesiorum çok az sürüo..ama 1 haftada bayahızlı bi kilo veriş olmuşş..
ahahha yaşasın kötülükkk
yaaa karnımı acıktırdınızz yaa .Bende aşkım gitmeden 54 kiloydum şimdi 50.Ama diyet falan yapmadıımm.
Yaa aşkım olsaydıı şimdiii tost yaptırırdıımm
hiçççççç ben sana alt devrem olarak acımasız oldummmuuuuuuuuu
ayyyyyyyy o müge anlı çok fena ya..bide bağlandınmı bırakamıon..
cok fenasınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?