teşekkür ederim canımmm.mart yada nisanda aşkımın yanına gidicem kilo verdim diye hava atıcam
patatese bayılıyorum bide ben.kızartması haşlaması ne olursa olsun çiğ bile yiyecem o derece bayılıyoruminat edince kesiyorum ben aniden canım ama çok canımda çekiyo
Ümraann ümraaaaaaannnnnnn
teşekkür ederim canımmm.mart yada nisanda aşkımın yanına gidicem kilo verdim diye hava atıcam
patatese bayılıyorum bide ben.kızartması haşlaması ne olursa olsun çiğ bile yiyecem o derece bayılıyoruminat edince kesiyorum ben aniden canım ama çok canımda çekiyo
tebrik ederim cnm..
ay bende severim..inş sendenn gördüğüm gazla yaparım..daha akşam cips yedim
şuan da kaç kilosun ve kac olmak istiyosun canım ... demek nisan da falan seninde görüşmen var benimde var benimde
girişee levhaa asmalı dikkat yeşim çarpabilir yeni devreler onemli uyarı
yokk kuzumm ne eacımasızııı salyaa sumuk ağlardım sana hehe dinlerdinsabırlaa
ama benım allahtan devremde hep buralardaydı onlarlada çok kolay olduherkesin yardımı çok ayrı
ahahahaa yazmasan çıkıyordumm kızzzz kardeşimi kontör almaya gönderdim o arada bakıyım dedimm :) bugün çok yoruldumm yenge oldummm kızlarr osmanda ama olduuu hastaneye gittimm görmeyee çok tatlıı ir görswenizz ağzını burnunu yersinizz ben şimdi çıkıyorum kardeşim geldi
ahahahaa yazmasan çıkıyordumm kızzzz kardeşimi kontör almaya gönderdim o arada bakıyım dedimm :) bugün çok yoruldumm yenge oldummm kızlarr osmanda ama olduuu hastaneye gittimm görmeyee çok tatlıı ir görswenizz ağzını burnunu yersinizz ben şimdi çıkıyorum kardeşim geldi
sağol cicimmm.cips bende çok seviyorum ay.zaten neyin tadı güzelse o kilo yapıyo
şuan 59 kiloyum canım.2 kilo daha versem yeter.boyum 1.80 çünkü.çok çirkin oluyo zayıf olunca.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Vallaa yaa busemm ayy bu şafak bitecek ama kopmayalımewt herkesin yeri ayrı..ne günlerdi beee
görüşürüz cnm..
anam boya bak tü tü masallah
çok zayıflık ii değil zaten canım şöyle ele gelmeli erkekte kızda
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Vallaa yaa busemm ayy bu şafak bitecek ama kopmayalım
teşekkür ederim canımevet bende sevmiyorum çok zayıflığı.ay benim aşkım zayıftı askerde iyice zayıfladı.gelince aldırcaz artık kilo:)
iyi akşamlaar..İyiyim sen?
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın bakalım
teşekkürler kızlar.iyiyim şimdilik ama askerim giderken dayanamıycm sanki yarın asker yemeği yedirecekler ben çok ağlarım((((hele giderken dayanamam
benide öp leeeeen
benim aşkımda zayıftı canım ama usta birlikte süper oldu etli etli can geldi askıma
yavrumu yakalarsam fena öpcem
Opemm gell delimm gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?