Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrik ederim cnm..

ay bende severim..inş sendenn gördüğüm gazla yaparım..daha akşam cips yedim

Ümraann ümraaaaaaannnnnnn

ahahahaa yazmasan çıkıyordumm kızzzz kardeşimi kontör almaya gönderdim o arada bakıyım dedimm :) bugün çok yoruldumm yenge oldummm kızlarr osmanda ama olduuu hastaneye gittimm görmeyee çok tatlıı ir görswenizz ağzını burnunu yersinizz ben şimdi çıkıyorum kardeşim geldi

Kızz biz bu ümanı atamadıkyaa halaa yanıyom da ona yanıyom

şuan da kaç kilosun ve kac olmak istiyosun canım ... demek nisan da falan seninde görüşmen var benimde var benimde

tebrik ederim cnm..

ay bende severim..inş sendenn gördüğüm gazla yaparım..daha akşam cips yedim

sağol cicimmm.cips bende çok seviyorum ay.zaten neyin tadı güzelse o kilo yapıyo

şuan da kaç kilosun ve kac olmak istiyosun canım ... demek nisan da falan seninde görüşmen var benimde var benimde

şuan 59 kiloyum canım.2 kilo daha versem yeter.boyum 1.80 çünkü.çok çirkin oluyo zayıf olunca.

ewt herkesin yeri ayrı..ne günlerdi beee

görüşürüz cnm..

Fırsattan istifadee hee
Osmanda ama oldu heeAcele etme bu kadar kızzz.
Allah analı babalı büyütsün canıımm..Görüşürüzz

sağol cicimmm.cips bende çok seviyorum ay.zaten neyin tadı güzelse o kilo yapıyo

şuan 59 kiloyum canım.2 kilo daha versem yeter.boyum 1.80 çünkü.çok çirkin oluyo zayıf olunca.

anam boya bak tü tü masallah
çok zayıflık ii değil zaten canım şöyle ele gelmeli erkekte kızda

oo allah analı babalı buyutsun canım

ewt herkesin yeri ayrı..ne günlerdi beee

görüşürüz cnm..
Vallaa yaa busemm ayy bu şafak bitecek ama kopmayalım

anam boya bak tü tü masallah
çok zayıflık ii değil zaten canım şöyle ele gelmeli erkekte kızda

teşekkür ederim canım evet bende sevmiyorum çok zayıflığı.ay benim aşkım zayıftı askerde iyice zayıfladı.gelince aldırcaz artık kilo:)

teşekkür ederim canım evet bende sevmiyorum çok zayıflığı.ay benim aşkım zayıftı askerde iyice zayıfladı.gelince aldırcaz artık kilo:)

benim aşkımda zayıftı canım ama usta birlikte süper oldu etli etli can geldi askıma
yavrumu yakalarsam fena öpcem

benim aşkımda zayıftı canım ama usta birlikte süper oldu etli etli can geldi askıma
yavrumu yakalarsam fena öpcem

benimkinin yapısı öyle ay kilo alamıyo öyle çok.ben aldırcam ona evlenelimde sen nisanda yanına mı gidicen askerin mi gelecek canım

kızlar askere giderken nişanlım yanında neler götürebilir?Ona göre alıcam hediyesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…