teşekkürler kızlar.iyiyim şimdilik ama askerim giderken dayanamıycm sanki yarın asker yemeği yedirecekler ben çok ağlarım((((hele giderken dayanamam
benimkinin yapısı öyle ay kilo alamıyo öyle çok.ben aldırcam ona evlenelimdesen nisanda yanına mı gidicen askerin mi gelecek canım
kızlar askere giderken nişanlım yanında neler götürebilir?Ona göre alıcam hediyesini.
telefon kullanmaya ne zman başlıyolar peki?Ağlıcann tabiii bizzde çok ağladıık hala ağlıyoozz
Canım şaka bi yana böyle böyle alışıyoruzzz...İçine atma bencee valla ben ulu orta heryerde ağlıyomm herkes alıştıı
kızlar askere giderken nişanlım yanında neler götürebilir?Ona göre alıcam hediyesini.
canım acemi birliğinde pek bişey götürülmüyo.askeriye veriyor herşeyi.benim askerim ufak bi çantayla gitti.askerde olacağı için değişik farklı hediye alma bence.çalınma sıkıntısı oluyo
alır canım alır gör bak askerde bende öyle diy0rdum ama aldı ... çok enfes oldu kuzucum ... daş gibi daş
canım o gelcek iznini kullanıcak
telefon kullanmaya ne zman başlıyolar peki?
düşüne düşüne aklıma havlu geldi canım aşkım yazılı bi havlu aldım ve ucuna bitanem yazdım.acaba onu götürebilir mi ki??
işide yorucu ay benimkinin.kantinde görevli.diğer askerlerden 1.5 saat önce uyanıyo.gece 12de uyuyo.uykusuzluktanda alamıyo kilo sanırım.aman sağlığı iyi olsunda kilo alınır verilir.benim aşkım eylülde izin kullancak canım nişan yapcaz.ben mart yada nisanda yanına gidicem görmeye.ablamda izmirde yaşıyo kalacak yer sıkıntım olmuyo:)
ama öp öp öp doyamazsınn öyle tadluyumbuseyle senin askerin gelince bi yalnız bırakın bizi valla küserim
düşüne düşüne aklıma havlu geldi canım aşkım yazılı bi havlu aldım ve ucuna bitanem yazdım.acaba onu götürebilir mi ki??
götürebilir canım tabi.ben askıma termostatlı içlik almıştım.çok gülmüştüm alırkende ne kadar romantiğim demiama şuan en çok lazım olan şey o hiç çıkarmıyorum diyo:)
Tabii götürebilir canıım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
oo allah analı babalı buyutsun canım
Vallaa yaa busemm ayy bu şafak bitecek ama kopmayalım
benim aşkımda zayıftı canım ama usta birlikte süper oldu etli etli can geldi askıma
yavrumu yakalarsam fena öpcem
ama öp öp öp doyamazsınn öyle tadluyumbuseyle senin askerin gelince bi yalnız bırakın bizi valla küserim
telefon kullanmaya ne zman başlıyolar peki?
hoşgeldin cnm..
hoşbulduk tatlım:)
cnm o biraz zor olur..acemilikte biz kullandık ama zordur öle..ustada çömezsin öle hemen izin vermez üst devrelerin..
ayy ne biliyim süslü diye almazlar diye düşünmüştüm bu iyi hiç değilse yüzünü sileceği zaman iyi şeyler düşünür:)))
başka napıcam traş seti alayım diyodm ama şarjlı almıyolarmış askeriyeye.
Evet canım askerlerimiz aynı yerde söylemiştin kantinde oldugunu ..tabi saglıgı yerinde olsun yeter kilo alınır dediğin gibi ...
Bizde eylül yada ekim yapıcaz nişanımızı bizim askerlik agustosta bitiyor ya .. oh ne güzel kalcak yer sorun yok
Yok kuzu gelcezz burda çan çan çan başınızıı yicezz
Canım zaten çoğu ihtiyaçları karşılıyorlar bide acemi kalabalık bi ortam olduğu için güvenilmiyor kimseye çalınma ihtimalleri varr.
Ustaya giderken daha fazla hediye verme ihtimalin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?