Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler kızlar.iyiyim şimdilik ama askerim giderken dayanamıycm sanki yarın asker yemeği yedirecekler ben çok ağlarım((((hele giderken dayanamam

Ağlıcann tabiii bizzde çok ağladıık hala ağlıyoozz
Canım şaka bi yana böyle böyle alışıyoruzzz...İçine atma bencee valla ben ulu orta heryerde ağlıyomm herkes alıştıı

benimkinin yapısı öyle ay kilo alamıyo öyle çok.ben aldırcam ona evlenelimde sen nisanda yanına mı gidicen askerin mi gelecek canım

alır canım alır gör bak askerde bende öyle diy0rdum ama aldı ... çok enfes oldu kuzucum ... daş gibi daş
canım o gelcek iznini kullanıcak

kızlar askere giderken nişanlım yanında neler götürebilir?Ona göre alıcam hediyesini.

canım acemi birliğinde pek bişey götürülmüyo.askeriye veriyor herşeyi.benim askerim ufak bi çantayla gitti.askerde olacağı için değişik farklı hediye alma bence.çalınma sıkıntısı oluyo

kızlar askere giderken nişanlım yanında neler götürebilir?Ona göre alıcam hediyesini.

Valla en iyi hediye garanti içlikVeriyorlar ama düştüğü yere göre benimki Tekirdağın en soğuk yerine düştü vermemişlerr.Orda kantinden almıştıı.Ya da çorap canım onu da 5-6 çift veriyorlar ama Siyah kalın çorap almıştım ben baya hem rahat oluyoo hepsini toptan yıkıyo.Herakşam yıkamaktansaa.
Bide benimki gibi koku hassasiyeti varsa oda spreyi alabilirsin canıımm çok ihtiyacı olabilirr

canım acemi birliğinde pek bişey götürülmüyo.askeriye veriyor herşeyi.benim askerim ufak bi çantayla gitti.askerde olacağı için değişik farklı hediye alma bence.çalınma sıkıntısı oluyo

düşüne düşüne aklıma havlu geldi canım aşkım yazılı bi havlu aldım ve ucuna bitanem yazdım.acaba onu götürebilir mi ki??

alır canım alır gör bak askerde bende öyle diy0rdum ama aldı ... çok enfes oldu kuzucum ... daş gibi daş
canım o gelcek iznini kullanıcak

işide yorucu ay benimkinin.kantinde görevli.diğer askerlerden 1.5 saat önce uyanıyo.gece 12de uyuyo.uykusuzluktanda alamıyo kilo sanırım.aman sağlığı iyi olsunda kilo alınır verilir.benim aşkım eylülde izin kullancak canım nişan yapcaz.ben mart yada nisanda yanına gidicem görmeye.ablamda izmirde yaşıyo kalacak yer sıkıntım olmuyo:)

telefon kullanmaya ne zman başlıyolar peki?

Canım siz daha acemi dimi ben usta birliği diye düşündüüm nöbet falan var diye içlik dediimm.
Valla benimki soktu içeriye ama şu an kullanamıyoo .Geçen gün arkadaşı yakalandıı ceza aldıı..
Belki alt devreler gelince tekrar kullanmaya başlar.

Tel. işi değişiyo gittiği yere göre.Bizim orda üst devreler ilk zamanlar biz kullanamadık sizde kullanamazsınız diyorlardı

düşüne düşüne aklıma havlu geldi canım aşkım yazılı bi havlu aldım ve ucuna bitanem yazdım.acaba onu götürebilir mi ki??

götürebilir canım tabi.ben askıma termostatlı içlik almıştım.çok gülmüştüm alırkende ne kadar romantiğim demi ama şuan en çok lazım olan şey o hiç çıkarmıyorum diyo:)

Evet canım askerlerimiz aynı yerde söylemiştin kantinde oldugunu ..tabi saglıgı yerinde olsun yeter kilo alınır dediğin gibi ...
Bizde eylül yada ekim yapıcaz nişanımızı bizim askerlik agustosta bitiyor ya .. oh ne güzel kalcak yer sorun yok

götürebilir canım tabi.ben askıma termostatlı içlik almıştım.çok gülmüştüm alırkende ne kadar romantiğim demi ama şuan en çok lazım olan şey o hiç çıkarmıyorum diyo:)

Tabii götürebilir canıım

ayy ne biliyim süslü diye almazlar diye düşünmüştüm bu iyi hiç değilse yüzünü sileceği zaman iyi şeyler düşünür:)))
başka napıcam traş seti alayım diyodm ama şarjlı almıyolarmış askeriyeye.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız??

hoşgeldin cnm..

oo allah analı babalı buyutsun canım

Vallaa yaa busemm ayy bu şafak bitecek ama kopmayalım

koparmıyız yavrum

benim aşkımda zayıftı canım ama usta birlikte süper oldu etli etli can geldi askıma
yavrumu yakalarsam fena öpcem

heh sende bendensin..böle sıkıcam öpcem ohhh ele gelio benim askımda

ama öp öp öp doyamazsınn öyle tadluyum buseyle senin askerin gelince bi yalnız bırakın bizi valla küserim

zeynooooooooooooo pınara karşı ittifak yaparuk dimi

telefon kullanmaya ne zman başlıyolar peki?

cnm o biraz zor olur..acemilikte biz kullandık ama zordur öle..ustada çömezsin öle hemen izin vermez üst devrelerin..

Canım zaten çoğu ihtiyaçları karşılıyorlar bide acemi kalabalık bi ortam olduğu için güvenilmiyor kimseye çalınma ihtimalleri varr.
Ustaya giderken daha fazla hediye verme ihtimalin olur.

ay ne güzel ağustosta kavuşuyorsunuz bizim 2013 şubatta bitiyo askerlik

Yok kuzu gelcezz burda çan çan çan başınızıı yicezz

gelcen tabi bi gelme ben seni yerim

Canım zaten çoğu ihtiyaçları karşılıyorlar bide acemi kalabalık bi ortam olduğu için güvenilmiyor kimseye çalınma ihtimalleri varr.
Ustaya giderken daha fazla hediye verme ihtimalin olur.

usta damı götürsün o zman havluyu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…