- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Hoşbuldukk canımm..nasılsınn?
Şafak ufaktan sıkıştırıyor muuu??
hahah bende bendee :D böyle kitlendim kaldım
bencede gelsin artık cnaımmmmmmmmmm
iyiyim kuzum şuanlık rahatım ama plakalarda sıkıştırcak galiba kocişimin msjını bekliorum bugün konvoyları var aklım onda işte sen nasılsın?
ayy ondan sonra çabuk geçer herhaldee
İyiyim bende canım.Bende aramasını bekliyorum canım herhalde yemekten sonra arar
inş. canım çabucak geçsin gitsin yaf çok sıktı artık bu askerlik özledim aşkumuu çokkkk görmeyeli 7 ay olucak
İnş. canım yaa göz açıp kapayıncaya kadar geçse bitse ...
Ben 4 gün önce gördümm
2-3 hafta sonra da yanına gidicem inşallah.Evci çıkarıcam.
ne güzel canım şanslısınız valla bizdede öyle bir ihtimal olsaydı keşke ama hayırlısı buymuş napalım özlüoruz beklioruz
Evet canım hayırlısı...
Ya özlemek zatenn
Canım senin de çocuğun var mı?
slm kızlar ben geldim.Nişanlım 13 gün sonra gidiyo fakat hala çalışıyo yaaa off((((
a.slm canım hoşgeldin allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inş. nereye gidio canım kısmetse yeri belli oldumu?
slm kızlar ben geldim.Nişanlım 13 gün sonra gidiyo fakat hala çalışıyo yaaa off((((
yok canım bizim henüz evimiz bile yok gelince olucak inş.
inş canım sağ salim gidip gelicek beni alıcak:)))konya hava savunma canım burayla ilgili hiç bi fikrim yok iyi diyende var kötü diyende(
Hoşgeldin canımm..
Mecburdur belki canım.
Hadi yaa.İnşallah canım hepsini halledersiniz gelince.
Ailenin yanında mı kalıyosun sen şimdi?
Hoşgeldin canımm..
Mecburdur belki canım.
ya sözde bu hafta bırakıcaktı asker yemeği verilecekti cumaya ertelendi(
sıkma canını sen canım iyi kötü askerlik işte askerlikte iyi yada kötü yok inan bana hiç umulmadık yerler daha iyi oluo yada kötü sen şu son zamanlarınızın kıymetini bil yeter askerinin aklında hep senin iyi olduğun kalsın aklı sende kalmasın o rahat olur zatn
yanındayken dayanamıyorum onun yanında kendmi güvende hissediyorum gideceğini beni bırakıcağnı düşününce ağlamaya başlıyorum oda ağlıyo(
günaydıııııııın kızlarrrrrrrr
evt canım ailemle yaşıorum ben henüz onların bu durumdan haberi yok biz gizli evlendik gelincede artık düğünmü olur ne olur bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?