Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldukk canımm..nasılsınn?
Şafak ufaktan sıkıştırıyor muuu??

iyiyim kuzum şuanlık rahatım ama plakalarda sıkıştırcak galiba kocişimin msjını bekliorum bugün konvoyları var aklım onda işte sen nasılsın?

iyiyim kuzum şuanlık rahatım ama plakalarda sıkıştırcak galiba kocişimin msjını bekliorum bugün konvoyları var aklım onda işte sen nasılsın?

ayy ondan sonra çabuk geçer herhaldee
İyiyim bende canım.Bende aramasını bekliyorum canım herhalde yemekten sonra arar

ayy ondan sonra çabuk geçer herhaldee
İyiyim bende canım.Bende aramasını bekliyorum canım herhalde yemekten sonra arar

inş. canım çabucak geçsin gitsin yaf çok sıktı artık bu askerlik özledim aşkumuu çokkkk görmeyeli 7 ay olucak

inş. canım çabucak geçsin gitsin yaf çok sıktı artık bu askerlik özledim aşkumuu çokkkk görmeyeli 7 ay olucak

İnş. canım yaa göz açıp kapayıncaya kadar geçse bitse ...
Ben 4 gün önce gördümm

2-3 hafta sonra da yanına gidicem inşallah.Evci çıkarıcam.

İnş. canım yaa göz açıp kapayıncaya kadar geçse bitse ...
Ben 4 gün önce gördümm

2-3 hafta sonra da yanına gidicem inşallah.Evci çıkarıcam.

ne güzel canım şanslısınız valla bizdede öyle bir ihtimal olsaydı keşke ama hayırlısı buymuş napalım özlüoruz beklioruz

slm kızlar ben geldim.Nişanlım 13 gün sonra gidiyo fakat hala çalışıyo yaaa off((((

a.slm canım hoşgeldin allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inş. nereye gidio canım kısmetse yeri belli oldumu?

inş canım sağ salim gidip gelicek beni alıcak:)))konya hava savunma canım burayla ilgili hiç bi fikrim yok iyi diyende var kötü diyende(

Son düzenleme:
inş canım sağ salim gidip gelicek beni alıcak:)))konya hava savunma canım burayla ilgili hiç bi fikrim yok iyi diyende var kötü diyende(

sıkma canını sen canım iyi kötü askerlik işte askerlikte iyi yada kötü yok inan bana hiç umulmadık yerler daha iyi oluo yada kötü sen şu son zamanlarınızın kıymetini bil yeter askerinin aklında hep senin iyi olduğun kalsın aklı sende kalmasın o rahat olur zatn

Hoşgeldin canımm..
Mecburdur belki canım.

Hadi yaa.İnşallah canım hepsini halledersiniz gelince.
Ailenin yanında mı kalıyosun sen şimdi?

evt canım ailemle yaşıorum ben henüz onların bu durumdan haberi yok biz gizli evlendik gelincede artık düğünmü olur ne olur bilemicem

günaydıııııııın kızlarrrrrrrr

günaydınn canıımm...
Nasıl gidiyor özgürlükk???

evt canım ailemle yaşıorum ben henüz onların bu durumdan haberi yok biz gizli evlendik gelincede artık düğünmü olur ne olur bilemicem

Hadi yaa atraksiyonlu hayatlara bayılıyorum yaaa
İnşallah travmasız atlatır ailende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…