- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hee ona bende takılıorum aradabizde yaptık nolmuş diyenlerede ayrı bir gıcık oluorum banene senden arkadaşım ben kocişimi bekliom sen ne ilgilendiriosun beni demek gelio içimden
ayy bizim zamanımızda 2 seneydi , benim dedem 3 sene yapmış falan anlatıyolarr..
Artık söyledim ama bidaha askerlik mevzusu açmayın benim yanımda bi ağlarım susturamazsınız beni dedim
Artık muhabbet açamıyolarr
ya ben onuda söleyemiorum babam bile takılıo bazen iyiki asker yani ne var bende yaptım faln dio kötü kötü bakıorum
biz yaptık tabi herkes yapcak mantığıylaa acımasızz tavırlar bunlaarrr
aynn öyle valla
neyse canım sonra yine konuşuruz inş. biz genelde akşam toplanıyoruz baya kalabalık oluyo.
Şimdi avmye gitcem aşkıma sevgililer günü hediyesi almam lazım..
Çok öptüm görüşüürzz
bizde aynı durumları yaşadık canım alışırsın derlerdi ben çok kızardım ne alışması derdim bana küfür ediolar gibi geliodu ama şunu bil gerçekten alışıcaksın onu beklemek bile sana gurur vericek sende onla beraber askerlik yapmış olucaksın ama bitmeyen şafak yok buna inan güçlü ol
amin canım inş. hepimiz görücez o günleri benim aşkım sadece 2 gün yanımda oldu düşün bunada şükür
Bak canım 13 gün var koskoca dilediğiniz gibi geçirin..
İnşallah canımm
kızlar desteğniz için çoook teşekkür ederim gerçek hayatta kimse böyle destek olmuyo herkes asker beklenirmi sen salak mısın?askerliği bitirmiş birini bulsaydın ya olmaz sizin iş diyo çok moralim bozuluyo hiç dışarı çıkmak istemiyorum.Ama sizin desteğiniz beni ayakta tutuyo..hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz asker beklemek gurur verici bişiy ama bazıları bunu göremiyo...Ay bide akrabalar geliyoo zaten lafı geçince bile ağlıyorum ben zatenn..
Sanki inadına sayılı gün çabuk geçer demiyolar mıı
Bitiyo bitiyo ama bizi de bitiriyo
Ay ne güzel bir askerlikkk...Ama bitince de zor gelcek dimi canımm..
Aminn
Bugün son kez şafak başıyımm
Sevgili Stillex arkadaşım ellerine sağlık..
Şafak listesinde ki son günüm
Hayat benimle dalgamı geçiyor,sabrımmı deneniyor benim deliricemmmmmmmm
ayfercimmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhh darısı başımızaaaaaaaa
kuzum noldu:26::26::26:
Kimse yok sanırım bu saatlerde.. bende bu zamanlar giriyorum gece giremiyorum yyaa o yzden kmse olmuo
ben burdayımmmmmmmmmm
Kimse yok sanırım bu saatlerde.. bende bu zamanlar giriyorum gece giremiyorum yyaa o yzden kmse olmuo
aaaaaaa..peki cuma günü?
ama ellerineeeeeeeeeeeee sağlıkkkkkkkkkkk çok güzelllllllllllllllllll olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?