Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kafanı herşeye takma canım bu kadar...
Ayrılmak düşüncesi zaten koyuyor adama...Ama kendini şimdiden bu kadar yıpratma son ana kadar birlikte olmanın tadını çıkar.

günaydınn canıımm...
Nasıl gidiyor özgürlükk???

Hadi yaa atraksiyonlu hayatlara bayılıyorum yaaa
İnşallah travmasız atlatır ailende.

hosbulduk canımmmm kötü kötü kötüüü tipik kaynana sorunu var
ya daha cocuk cuma günü askerden geldi ikinci günden baslamıs annesi bos bos gezme ise gir bugun calısmaya basladııı
sinirden ölüyorummm

Kafanı herşeye takma canım bu kadar...
Ayrılmak düşüncesi zaten koyuyor adama...Ama kendini şimdiden bu kadar yıpratma son ana kadar birlikte olmanın tadını çıkar.

olucam ama çalışıyo ki akşam görüşebiliyoruz.yarından sonra bütün gün yanımda olucak başka iş çıkmazsa.13 gün kaldı sadece 13(
İnş şafak 13 dediğim günleri de görürüm bi ben değil bütün yarenler(((

Ayyy kaynana değil mi iştee

Biraz acısını çıkartın canım yaa doyun birbirinize.

Valla ben 1 ay yollamam herhalde işee

olsun kuzum yaa çalışsın işte ne güzel bizimde iş hazır olsada gelir gelmez çalışsa keşke biz şimdiden iş bulma sorunu yaşıoruz boş boş gezmesin tabi bunu kendin için düşün kuzum haftasonu fln görüşürsünüz nasılsa

amin canım inş. hepimiz görücez o günleri benim aşkım sadece 2 gün yanımda oldu düşün bunada şükür

Ayyy kaynana değil mi iştee

Biraz acısını çıkartın canım yaa doyun birbirinize.

Valla ben 1 ay yollamam herhalde işee

benn süreklii evden cıkamıyorum ailemin daha haberi yok bitek cumartesi kurs zamanı cıkabliyorum oda cumartesi calısıyoo pazar tatil sade tabi calısmayıncada olmuyoo parası bitti ama en azından bir haftaa kafasını dinleseydi

Bak canım 13 gün var koskoca dilediğiniz gibi geçirin..
İnşallah canımm

hımm oda doğru haklısın canım

Valla yani duruma göre değişebilirrr
Adama yazık ama yaa bi kafa dinlesin.

Canım illa çalışır da.
Biraz kafa dinlemek,gezmek onun da hakkı.
Sende fırsat yaratmaya çalış canım arkadaşıma gitcem falan bahaneler uydurr..

kız beni dövme şimdide geçio ama yaa yerinde saymıoki bende çok kızdım ilk başlarda şuan bakıorum allah allah diorum daha dün 300küsür sayıyodum gibi gelio

Ya ona kızmıyorum ki geçiyo elbet ama.

Benim için önemini bilmeden atıp tutuyorlar.

dışardaki insana tabi çabuk geçer..Gelincede derler ay ne çabuk gittin geldiin

yeşime gidiorum de mesela

Ya ona kızmıyorum ki geçiyo elbet ama.

Benim için önemini bilmeden atıp tutuyorlar.

dışardaki insana tabi çabuk geçer..Gelincede derler ay ne çabuk gittin geldiin

hee ona bende takılıorum arada bizde yaptık nolmuş diyenlerede ayrı bir gıcık oluorum banene senden arkadaşım ben kocişimi bekliom sen ne ilgilendiriosun beni demek gelio içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…