Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm mailini aldımmm çokk çokkk teşk ederim emeğine sağlık çok mutlu oldum anlatamam hemen buraya attım kendimi seni bulmak için

bişi deil cnm ben öle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum zevkle yaptm yani :) kendimede yaptım hepsinden en çokta o altta 460 olan hoşuma gtti bnm rakamları silion sanyesine kadr hesaplıo

Selam kızlar Nabeeeer ?

faaaa inanmıorummmmmmm ecm yeni okudum yazını yaaa bir çıkar yolu yokmuuuu oyyyyyyyy

inanmıorummmmmmm peki haftaya fln kaydıramıomusunuz?

beğenmemek eldemi renkten renge boyuorummmmmmmmmm ayyy çok mutlu oldumm..:

hoşgeldin cnm..

Hoşgördüm canım sağol sohbet muhabbet devam edior yine her daim
slm cnm ben pek ii deilim cnm skılıo şimdi bu da kim diceksin ben buranın daha yenisiyim büşra ismim 12 qün sonra şafak saymaya başlıcam bende

yok kuzum yok öyle bir şey dermiyim bir zamanlar bende senin gibi yeniydim bana kimse böyle birşey demedi denmezde zaten, hadi bakalım bence bi an evvel teslim olsun da gün saymaya basla .. biz teslim olduk o gün bitti birbirimize dedik ki oh be 1 günü yedik inanabiliyor musun o 1 gün iyi hissettirmişti ...
memnun oldum canım bi büşra depük yedi gitti sen geldin hosgeldin aramızda :)
bende yasemin

ayy çok saol gerçekten bende severim ama yapabildiğim sürece

hoşgeldin canım

hosgördüm canım

aslında kolay cnm ya önce yazyı yazıosuun istediğin gibi sonra 460 tan geriye doğru yazmaya başlıosun harfin eksik kalırsa ekliosun fazla gelirse eksiltiosun öle yani :)

kolay olabilirde ben ztn yoğun tempo çalışıorum ona kafa patlatıyım derken işlerim aksıo dün uğraşma fırsatı buldum ondada yapamayınca deli oldum yapmasaydın gece evde sabaha kadar cebelleşicektim

21 inde teslim olcak inşallah cnm bakalı gitsinde gelsin bi an önce kavuşalım evlenelim ilk zamanlar zor olcak ama alışcaz napalım bu arada memnun oldum cnm

kolay olabilirde ben ztn yoğun tempo çalışıorum ona kafa patlatıyım derken işlerim aksıo dün uğraşma fırsatı buldum ondada yapamayınca deli oldum yapmasaydın gece evde sabaha kadar cebelleşicektim

haklısın cnm yaa bende iş yok qüç yok boş boş oturuom evde el işi yapıom arada işte arıom ama yok gerçi evde oturarakta iş aranmaz ama neyse

21 inde teslim olcak inşallah cnm bakalı gitsinde gelsin bi an önce kavuşalım evlenelim ilk zamanlar zor olcak ama alışcaz napalım bu arada memnun oldum cnm

hadi bakalım canım allah sag salim gidip gelmesini nasip etsin tüm askerlerimizin..
olmaz mı yalan değil çok zor olcak aglama nöbetleri falan bunlar gercekler ama zamanla daha ii olcaksın :) hele ki o koca rakamlardan düşmeye basladıkca
ben 91/2 yareniyim bizim topiği hiç kurcaladın mı bizim ilk günlerimiz falan okurumda allahım geçti gitti derim çogu gitti azı kaldı derim

haklısın cnm yaa bende iş yok qüç yok boş boş oturuom evde el işi yapıom arada işte arıom ama yok gerçi evde oturarakta iş aranmaz ama neyse

ne güzel valla canım bende çalışmak yerine evde oturmayı tercih ederdim ama çalışıoruz işte el işide güzel uğraş olsun

Noluyo burda kim kime ne yapıyor
Anlatın bakem

yok cnm yaa iç bakmadım ama bakarım eminim aynı duyguları yaşıcam bnde neler getircek bakalım bize gelen günler sağ sağlim gitsin gelsin tüm askerlerimiz amiinn cnmm amiinn

ne güzel valla canım bende çalışmak yerine evde oturmayı tercih ederdim ama çalışıoruz işte el işide güzel uğraş olsun

evet bnde onu dedim evde otur otur aranmıo soğuktada çkıp araması zor gelio çalışp para briktirmem lazm aslında gelnce düğün paramız hazır olsunde hemen evlenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…