Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhhhhhh ahhhhhhhhh bi bitse.....

ay ewt noldu acaba sen hiç konuştunmu?

Msj atmak istedim ama sonra rahatsız etmekten vazgeçtim kızcağızın zaten 2 gunu var.

gelince geniş çaplı bi ifade alırız.

vallaa o bana hiç acımıyodu acımıcam

Msj atmak istedim ama sonra rahatsız etmekten vazgeçtim kızcağızın zaten 2 gunu var.

gelince geniş çaplı bi ifade alırız.

vallaa o bana hiç acımıyodu acımıcam

ay acaba ne yaptılarrrrrr??dediği gibi sarılarak film seansları oldumu

aa kaç gündür listede yok acaba kaç oldun kız sen?ben 99 dediğimde sana da dicem şafağını..sonra plakalara kadar yine sayma..

ay acaba ne yaptılarrrrrr??dediği gibi sarılarak film seansları oldumu

aa kaç gündür listede yok acaba kaç oldun kız sen?ben 99 dediğimde sana da dicem şafağını..sonra plakalara kadar yine sayma..

Ben bilmiyorum şafağımı ya sanırım 190 ların sonundayım bitsede 180 lere insek 10 ar 10 ar sayacam ya uğraşamıyorum tek tek bitermi benimkide saymıyo oda bi dunya soruyorum şafağın kaç bilmem diyor

En iyisi kendi haline bırakmak

Ceyda bilmem gelince en ince ayrıntısına kadar soracam

benimkide baştan beri hiç şafağını saymıo..öle de geçicek bölede dio..şafak çizelgesini bile en son çizdi..

benim has torunum büşra yokmu çok güzel şafak çizelgeleri yapmış bize sedayla..

buse hüseyin yapmış bi başladım karalamaya şuan y harfine geldim..valla bu kadar harf gidince moral oldu

iyi akşamlar dede(buse):))) tek ikimiz varız topikte:))

Üzgününm ama bende varım

Sorma bizim kadar kasmıyor adamlar

birden onca günü düşmek zevkli olsa gerek

kızlar benm sorumu niye kimse yanıtlamadı yafff

Sevk başlangıç ve sevk bitiş aralığında askerinin tezlim olması geren tarih aralıkları,yani teslim başlangıç ve teslim bitiş.

Sen şafak saymaya sevk başlangıç tarihinden başlıyorsun

Üzgününm ama bende varım

Kıskandım bende torun istiyorum

amannnnnnnn doğru diolar aslında ölede bölede geçio işte bizde bırakalım böle bari..zaten benimki çok bunaldı ya çarşı yok fln..ama napalım soooooooonn atarsa 101 :118::118::118:

sana torun geldğinde ben gidio olucam Allahın izniyle

süperim tatlım aşkım yanımdaydı şimdi gitti:))Moralim baya yüksek yani size moral vereyim diye geldim:)

ii yapmışsın kuzum..dün biraz moralsizdik ama bi anda göbek atmaya girdik.bugün Allaha şükür iim ben kendi adıma..

Son düzenleme:
Üzgününm ama bende varım

amannnnnnnn doğru diolar aslında ölede bölede geçio işte bizde bırakalım böle bari..zaten benimki çok bunaldı ya çarşı yok fln..ama napalım soooooooonn atarsa 101 :118::118::118:

sana torun geldiğinde ben gidio olucam Allahın izniyle..

süperim tatlım aşkım yanımdaydı şimdi gitti:))Moralim baya yüksek yani size moral vereyim diye geldim:)

ii yapmışsın kuzum..dün biraz moralsizdik ama bi anda göbek atmaya girdik.bugün Allaha şükür iim ben kendi adıma..

Son düzenleme:
Üzgününm ama bende varım

sana torun geldiğinde ben gidio olucam Allahın izniyle..

ii yapmışsın kuzum..dün iraz moralsizdik amabi anda göbek atmaya girdik.bugün Allaha şükür iim ben kendi adıma..

Sevk başlangıç ve sevk bitiş aralığında askerinin tezlim olması geren tarih aralıkları,yani teslim başlangıç ve teslim bitiş.

Sen şafak saymaya sevk başlangıç tarihinden başlıyorsun

nasıl ya silüs tarihinden başlamıyomuydu.Ayın 13 ünde alıcak silüsü ne güzel 9 gün birlikte geçiricez diye sevinip duruyodum yaaa offf((

son 101

101 dalmaçyalı vardı eskiden köpecikler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…