Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öylee canım yaa züğürtüz sevgilicek
biz aşkı meşki geçtik yaa karı koca gibi o oturuyo ben hizmet ediyom haspama bide şikayetler falan fenayızz hehhee

Bu kadar yüz verme canım kalksın kendi yapsın beğenmiyorsa

evlenince ne olur halleri

evlenince fena olcak biliyorum hizmet etmeyi seviyorum ben yaa gerektiğinde yapıyo zaten bide rahat yanımda öyle söyler o

Olsun olsun sen çok alıştırma birde sevdiğini belli etme yoksa hani seviyordun der birşey yaptıramazsın valla

maaşallah canım ya sonunda 200 ler ha

Sen nasıl mutluysan öyle canım

bazen sinir oluyo insan ama düşünüyosunki bunlar evlenince yapcagın seyler sonra isteyerek yapıyosun annem babama hızmet ederken hıc usenmez mesela ne bilim benimki o ilgiyi seviyo ben yaparım elim ayagım var çok şükür diyo ama benden görmek istedigini söylüyo erkek milleti işteee

Olsun olsun sen çok alıştırma birde sevdiğini belli etme yoksa hani seviyordun der birşey yaptıramazsın valla

ay ben yapamıyorumm onu ecoş yaa dikkat ediyim diyorumm bak yüz vermim falan ama dayanamıyorum yanındayken hele sırnaşırım hemen çok pis bi huyum var öylee

Valla hizmet edersin eşini ama umarım bu hizmetle kölelik arasındaki ince çizgiyi kaçırmaz çok alışıpta bazı erkekler bu işin ayarını kaçırıyor.

ay ben yapamıyorumm onu ecoş yaa dikkat ediyim diyorumm bak yüz vermim falan ama dayanamıyorum yanındayken hele sırnaşırım hemen çok pis bi huyum var öylee

Sırnaş tabi kızım sırnaş cilve yap ama başka türlü
sürekli hizmet edersen böyle ileride şu işide sen yap hayatım dedirtmez bu erkek milleti

Valla hizmet edersin eşini ama umarım bu hizmetle kölelik arasındaki ince çizgiyi kaçırmaz çok alışıpta bazı erkekler bu işin ayarını kaçırıyor.

ay yokk kızzzz o kadrda değil anacımm herşeyinn dozu var tabi ben nasıl onun dediklerini yapıyosam oda benimkileri yapıcakkk eşitliği sağlarıkk

Sırnaş tabi kızım sırnaş cilve yap ama başka türlü
sürekli hizmet edersen böyle ileride şu işide sen yap hayatım dedirtmez bu erkek milleti

Aynı ayar gidiyor bebeğim senle.:129:

O ince çizgiyi çok iyi korumak lazım

fazla hizmet şımartma yaramaz

ay yokk kızzzz o kadrda değil anacımm herşeyinn dozu var tabi ben nasıl onun dediklerini yapıyosam oda benimkileri yapıcakkk eşitliği sağlarıkk

Baştann canımm en baştan ben şimdiden işliyorum

Öyle bir yere gidip oturcağız dimi sana en ufak örneğini söyliyeyim peşeteyi veriyorum misal bi banta oturcaz sil diyorum oda paşa paşa siliyor

Ha başka zamanda başka bişeyi ben yapıyorum ama hazır yok

Bazen takılıyor ama uyarıyorum

İnanmıyorum maşallah 200leremi geldin
E ben gideyim artık ya

geldim galiba ya yani sonunda ya
evet sen zeynep gitsin yasemin gitsin buse gitsinnn
hepiniz sırayla giden de bana sıra gelsiiinnnn

maaşallah canım ya sonunda 200 ler ha

he ya sonunda 200'ler ya

daha değil cuma 299 diyeceğiz bakalım işte
buna da şükür işte

.

Aynı ayar gidiyor bebeğim senle.:129:

O ince çizgiyi çok iyi korumak lazım

fazla hizmet şımartma yaramaz

Katılıyorum canım çok çabuk alışıyorlar şımarmaya,rahata.
Ee hayat müşterek,tabiki hizmet ederim bende ama cedydanında dediği gii karşılıklı

ayyyyyyyy hürremden kendimi alamıom napıosunuz bakıyımmmmm

Ne yapalım ceydanınkini çekiştiriyorduk azıcık

Sırayla hepimiz çıakrıcaz şu şafakları hayatımızdan inşallahhhh

ay evet öyleee neyse uzagız nasılsa bi dahaki gelişinde artık

Biz şimdi böyle dedik ya çocuk seni bir dahaki gördüğünde afallıyomuş ne yaptınız ceydama diyip kızmaısn bize

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…