Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç içimde öyle bir heyecan falan kalmadı sanırım gideceğime artık inanmıyorum canım..
Birde üstüne tartıştık,gerçi şimdi iyiyiz ama bilmiyorum ya karmaşık bir haldeyim:44:

inş herşey istediğin gibi olur cnm..

Hiç içimde öyle bir heyecan falan kalmadı sanırım gideceğime artık inanmıyorum canım..
Birde üstüne tartıştık,gerçi şimdi iyiyiz ama bilmiyorum ya karmaşık bir haldeyim:44:

düzelir canım benim herşey bunun sonu 48 gun değilmi sabır işte zor ama sabır

Yolunuz açýk olsun þafak güzelceleri..
Hepiniz teker teker kavuþursunuz inþallah..
Zaman su gibi akip gecsin,
dönem dönem þafak sýkýþtýrabilir
tehlike aninda derin nefes alip geldigi gunleri dusunup kendinizi rahatlatmaya calisin
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Doðan Güneþ deyip bekleyeceðim vee
sonra 15 ay'a veda edip eski gunlerimizdeki gibi hayata devam ediyor olacagiz
Herseyde bi hayir vardir derler cok dogru
15 ay bizi birbirimize daha cok bagladi..
Sabretmeyi ögretti..
Problem cozme yetenegimizi arttirdi..
Kucuk seylerle mutlu olabildik..
Günde sesini bi dk duyup iyi oldugunu ogrenmenin verdigi mutluluk paha bicilemezdi
yada hic duyamadan gunler gecti.
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaslar ve dostlar edindim, destek olduk hep birbirimize..
Zaman zaman avuttuk birbirimizi..
Öyle yada bòyle iyisiyle kötüsüyle 15 ay gecti biz kavusuyoruz artik darisi sizlere...

Son düzenleme:
ayyy çok sevindim cnm..

sağol canımmmmm beniiimmmmmmmmmm

sağol canım benim çok şükür kavuştuk ama yine yolladım memleketine
çok iyi anlıyorum ecem seni ama sınanıyosun şu an da herşey üst üste gelince bakalım dayanabiliyomusun dayanamıyomusun ya sabır demekten başka çaremiz yok 1 ay sonra temelli kavuşcaksınız ben her defasında ayrılıga mahkumum

Geç bunlarıı geççç ayrıntıı verrrr alooo ayrıntııı

ne anlatıyım kanka yaaaaaaaa ay çok özlemişim yaa yanında elini tuttugun sarıldıgın ne bilim ikinizinde birbiriniz için yaratıldıgınızı düşündüüğün kişinin yanında oldugunu bilmek hissetmek sarılmakk öpmekk ahh ahh o kadar güzelki yaa ağlayasım geldi kız

inşallah bi daha ayrılmazsınız canımm gözün aydınnnnn

çok güzel yazmışsın canım.

amin inş bizde o gunleri görürüz

nerelere gittiniz

inş herşey istediğin gibi olur cnm..
İnşallah canımmm
düzelir canım benim herşey bunun sonu 48 gun değilmi sabır işte zor ama sabır
Sabretmekten başka ne yapabiliriz zaten dimi
Canım ağlattın valla çok özendimm.
İnşallah bundan sonra eskisinden daha çok mutlu olucaksınız.
Kavuşma anını gelip anlatırsın bize

Aynen öyle canım sınandığımı düşünüyorum bende.
Sadece uzun bir ahhh ve sabır çekiyorum napalım..
Sizde evlenene kadar kısa süreli ayrılıklara dayanıcaksınız canım sonra herşey çok güzel olucakk inşallah

cnmmmmmmmmmmmm valla senin adına çok sevindim inş darısı başımıza...

al bi depükte benden olsun

Eki Görüntüle 342847

öyle canım elden bişey gelmez

nerelere gittiniz

ne bi yere gitmesi kankaa koktukk evdee valla zaten sabah geldi ogün evdeydikk havada kötüydü çıkmadık bi bugün çıktık işimiz vardı bi yerde oturup çay içtik biraz kavga ettik paralarımı çarptı zaten delü

son günlerin cabası olsun budaa canımm kafana çok takma lütfennn
bizim yıllardır böyle ben alıştım artık ama bigün otobüslerimiz aynı yöne gitsin o kadar istiyorumki

Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim
Kavusma animi cuma aksami anlatiyor olacagim sizlere depük sayfamdan ve burdan takip edebilirsiniz

Olucak canım oda olucak ve bir daha hiiç ayrı yönlere gitmek zorunda kalmıcaksınız

nasıl paralarını çarptı kız

Canım benim bir depükte benden sana...
birdaha hiç ayrılmayın inşaAllah

aynen öylee canım yaa züğürtüz sevgilicek
biz aşkı meşki geçtik yaa karı koca gibi o oturuyo ben hizmet ediyom haspama bide şikayetler falan fenayızz hehhee

Senin gibi hatunu bulmuşta birde ne için şikayet ediyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…