Geç bunlarıı geççç ayrıntıı verrrr alooo ayrıntııı
sende haklısın canım yaa onca umutsuzluktan sonra yine sonucun hüsran olması isteğinide kırmıştır.
Ama canım napalım yine herşeyde bir hayır var diyip bir dahaki hafta konuşmanı umalım
Baktım hava durumuna haftaya daha iyi gözüküyor bakalım artık hiç umudum kalmadı açıkçası
İnşallah öyledir canım perşembeye kadar düzelir umarım
Canım çok sevindim sizin adınıza kavuşabildiniz ne güzel..
Evet 1 ay kaldı artık ama herşey o kadar çok üst üste geldiki sinir minir kalmadı sabrım hiç kalmadı tatlım
Hiç içimde öyle bir heyecan falan kalmadı sanırım gideceğime artık inanmıyorum canım..
Birde üstüne tartıştık,gerçi şimdi iyiyiz ama bilmiyorum ya karmaşık bir haldeyim:44:
ayyy çok sevindim cnm..
Baktım hava durumuna haftaya daha iyi gözüküyor bakalım artık hiç umudum kalmadı açıkçası
İnşallah öyledir canım perşembeye kadar düzelir umarım
Canım çok sevindim sizin adınıza kavuşabildiniz ne güzel..
Evet 1 ay kaldı artık ama herşey o kadar çok üst üste geldiki sinir minir kalmadı sabrım hiç kalmadı tatlım
Geç bunlarıı geççç ayrıntıı verrrr alooo ayrıntııı
Yolunuz açık olsun şafak güzelceleri..
Hepiniz teker teker kavuşursunuz inşallah..
Zaman su gibi akip gecsin,
dönem dönem şafak sıkıştırabilir
tehlike aninda derin nefes alip geldigi gunleri dusunup kendinizi rahatlatmaya calisin
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Doğan Güneş deyip bekleyeceğim vee
sonra 15 ay'a veda edip eski gunlerimizdeki gibi hayata devam ediyor olacagiz
Herseyde bi hayir vardir derler cok dogru
15 ay bizi birbirimize daha cok bagladi..
Sabretmeyi ögretti..
Problem cozme yetenegimizi arttirdi..
Kucuk seylerle mutlu olabildik..
Günde sesini bi dk duyup iyi oldugunu ogrenmenin verdigi mutluluk paha bicilemezdi
yada hic duyamadan gunler gecti.
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaskar edindim, destek olduk hep birbirimize..
Zaman zaman avuttuk birbirimizi..
Öyle yada bòyle iyisiyle kötüsüyle 15 ay gecti biz kavusuyoruz artik darisi sizlere...
Yolunuz açýk olsun þafak güzelceleri..
Hepiniz teker teker kavuþursunuz inþallah..
dönem dönem þafak sýkýþtýrabilir
tehlike aninda derin nefes alip geldigi gunleri dusunup kendinizi rahatlatmaya calisin
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Doðan Güneþ deyip bekleyeceðim vee
Sabretmeyi ögretti..
Günde sesini bi dk duyup iyi oldugunu ogrenmenin verdigi mutluluk paha bicilemezdi
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaslar ve dostlar edindim, destek olduk hep birbirimize..
Öyle yada bòyle iyisiyle kötüsüyle 15 ay gecti biz kavusuyoruz artik darisi sizlere...
sağol canımmmmm beniiimmmmmmmmmm
sağol canım benim çok şükür kavuştuk ama yine yolladım memleketine
çok iyi anlıyorum ecem seni ama sınanıyosun şu an da herşey üst üste gelince bakalım dayanabiliyomusun dayanamıyomusun ya sabır demekten başka çaremiz yok 1 ay sonra temelli kavuşcaksınız ben her defasında ayrılıga mahkumum
ne anlatıyım kanka yaaaaaaaaay çok özlemişim yaa yanında elini tuttugun sarıldıgın ne bilim ikinizinde birbiriniz için yaratıldıgınızı düşündüüğün kişinin yanında oldugunu bilmek hissetmek sarılmakk öpmekk ahh ahh o kadar güzelki yaa ağlayasım geldi kız
İnşallah canımmminş herşey istediğin gibi olur cnm..
Sabretmekten başka ne yapabiliriz zaten dimidüzelir canım benim herşey bunun sonu 48 gun değilmi sabır işte zor ama sabır
Canım ağlattın valla çok özendimm.Yolunuz açık olsun şafak güzelceleri..
Hepiniz teker teker kavuşursunuz inşallah..
dönem dönem şafak sıkıştırabilir
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Doğan Güneş deyip bekleyeceğim vee
Sabretmeyi ögretti..
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaskar edindim, destek olduk hep birbirimize..
Aynen öyle canım sınandığımı düşünüyorum bende.
sağol canımmmmm beniiimmmmmmmmmm
sağol canım benim çok şükür kavuştuk ama yine yolladım memleketine
çok iyi anlıyorum ecem seni ama sınanıyosun şu an da herşey üst üste gelince bakalım dayanabiliyomusun dayanamıyomusun ya sabır demekten başka çaremiz yok 1 ay sonra temelli kavuşcaksınız ben her defasında ayrılıga mahkumum
ne anlatıyım kanka yaaaaaaaaay çok özlemişim yaa yanında elini tuttugun sarıldıgın ne bilim ikinizinde birbiriniz için yaratıldıgınızı düşündüüğün kişinin yanında oldugunu bilmek hissetmek sarılmakk öpmekk ahh ahh o kadar güzelki yaa ağlayasım geldi kız
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Doðan Güneþ deyip bekleyeceðim vee
Sabretmeyi ögretti..
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaslar ve dostlar edindim, destek olduk hep birbirimize..
İnşallah canımmm
Sabretmekten başka ne yapabiliriz zaten dimi
Canım ağlattın valla çok özendimm.
İnşallah bundan sonra eskisinden daha çok mutlu olucaksınız.
Kavuşma anını gelip anlatırsın bize
Sadece uzun bir ahhh ve sabır çekiyorum napalım..
Sizde evlenene kadar kısa süreli ayrılıklara dayanıcaksınız canım sonra herşey çok güzel olucakk inşallah
nerelere gittiniz
İnşallah canımmm
Sabretmekten başka ne yapabiliriz zaten dimi
Canım ağlattın valla çok özendimm.
İnşallah bundan sonra eskisinden daha çok mutlu olucaksınız.
Kavuşma anını gelip anlatırsın bize
Sadece uzun bir ahhh ve sabır çekiyorum napalım..
Sizde evlenene kadar kısa süreli ayrılıklara dayanıcaksınız canım sonra herşey çok güzel olucakk inşallah
ne bi yere gitmesi kankaa koktukk evdeevalla zaten sabah geldi ogün evdeydikk havada kötüydü çıkmadık bi bugün çıktık işimiz vardı bi yerde oturup çay içtik biraz kavga ettik paralarımı çarptı zaten delü
son günlerin cabası olsun budaa canımm kafana çok takma lütfennn
bizim yıllardır böyle ben alıştım artık ama bigün otobüslerimiz aynı yöne gitsin o kadar istiyorumki
ne bi yere gitmesi kankaa koktukk evdeevalla zaten sabah geldi ogün evdeydikk havada kötüydü çıkmadık bi bugün çıktık işimiz vardı bi yerde oturup çay içtik biraz kavga ettik paralarımı çarptı zaten delü
son günlerin cabası olsun budaa canımm kafana çok takma lütfennn
bizim yıllardır böyle ben alıştım artık ama bigün otobüslerimiz aynı yöne gitsin o kadar istiyorumki
Olucak canım oda olucak ve bir daha hiiç ayrı yönlere gitmek zorunda kalmıcaksınız
nasıl paralarını çarptı kız
ahh ahh inşallahh canımm
para harcamadıkk çok
paylaştık olanıda feda olsun yawww
Sabretmeyi ögretti..
Haa anladım yawru oyle olacak asker adamın parası olmaz
aynen öylee canım yaa züğürtüz sevgilicek
biz aşkı meşki geçtik yaa karı koca gibi o oturuyo ben hizmet ediyom haspamabide şikayetler falan fenayızz hehhee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?