İyi akşamlar herkese
selamm kızlarrrr facebookta arkadaş listesi kabarık aslınd çokta kabarık olmasına gerek yokk :)) bana yardım edecek biri var mıı???
İyi akşamlar herkese
Kimler varmis kimlerr
ecem canım sen napan burda yarın yolculuk yokmudur
hoşgeldinizz kızlarrrrrr
ecemcim ya haftaya flnda gidemiomusunuz?
Ooo selam yasemin askerini gönderdin mi canım
Ne facesi:26: ne kabarması :44:
hoşgeldin cnm..
ne listesi kız? askerinin faceinde temizlikmi yapıcan
Feribot seferleri iptal zeynepppp
Hoşbulduk canım gündüz çıkmak zorunda kaldım kusura bakma.
Ailesi konuştu komutanıyla eğer feribot kalkarsa gidebiliriz önemli olan hava
Feribot seferleri iptal zeynepppp
Hoşbulduk canım gündüz çıkmak zorunda kaldım kusura bakma.
Ailesi konuştu komutanıyla eğer feribot kalkarsa gidebiliriz önemli olan hava
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr ya bi yarışmaya katıldımda resmimin beğenlmesi gerekiyo sizde facete arkadaşlarınıza söyleyin beğensnler çikolatya kazanıyım bndee
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr ya bi yarışmaya katıldımda resmimin beğenlmesi gerekiyo sizde facete arkadaşlarınıza söyleyin beğensnler çikolatya kazanıyım bndee
Hoşgeldin canımben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet haftaya perşembe eğer feribot kalkıcaksa gidicez ordanda adaya geçicez işte canımönemli değil cnm da siz şimdi çanakkaleye gidip feribotumu bekliceksiniz?
Aa hadi canım şimdide bumu yani
e peki ne olacak buseye yazmışsın hava düzelirse görüşebilecekmisiniz :26:
Hoşgeldin canım
evet haftaya perşembe eğer feribot kalkıcaksa gidicez ordanda adaya geçicez işte canım
Evet ya bu kadarmı şanssızlık olur deliricem artık.
Haftaya ki hava durumuna bağlı canım rüzgara falan işte
selam depük güzeli
Yeter artik depüğünüde al git diyomuşsunuz bana
Hoşgeldin canım
evet haftaya perşembe eğer feribot kalkıcaksa gidicez ordanda adaya geçicez işte canım
Yeter artik depüğünüde al git diyomuşsunuz bana
ooooooooooo mehtap güzeliiiiiiiiiiiiiii..anlat çabuk naptınız?
ne yarışması kızzz
amaaannnnınnnn kızzz andıydıkk senii bu akşammm düşerrr diyee
Ben beğenim neymiş o yaa
Hoşgeldin canım
hoşbulduk canlarrrrrrrraşkımı yolladımm geldimm çok güzel bi iki gün geçirdikk çok şükür ama aksilikler yakamızı bırakmadı tabi ama geldi geçti çok şükür ankaradan bizim buraya en son akşam 7de otobus var ondan sonrada gece 1de ucak rötar yaptıgı için 7ye yetişemedi aşkımmm rötar yapmayaydıı çok iyi yetişirdii gece 1 e kaldı yani sabah 5te yanımdaydı evet yine otogara gidip onu karşılayamadım hayaller başka kavuşmalara artıkın
ecemm inşallah havalar düzgün olurda gidersiniz canım yaa ama üzülme şurda 1 ay var artık kavuşmanıza moralini bozmaaa
Baktım hava durumuna haftaya daha iyi gözüküyor bakalım artık hiç umudum kalmadı açıkçasıAma açar hava canım baktınmı kalıcı bi hava değil şuan ki soğuk hava
İnşallah öyledir canım perşembeye kadar düzelir umarımay cnm inş haftaya olur..bu cumartesiye kadar die duymuştum soğuğu..
aç yolumuzuuuuuuuuuuuu
hoşbulduk canlarrrrrrrraşkımı yolladımm geldimm çok güzel bi iki gün geçirdikk çok şükür ama aksilikler yakamızı bırakmadı tabi ama geldi geçti çok şükür ankaradan bizim buraya en son akşam 7de otobus var ondan sonrada gece 1de ucak rötar yaptıgı için 7ye yetişemedi aşkımmm rötar yapmayaydıı çok iyi yetişirdii gece 1 e kaldı yani sabah 5te yanımdaydı evet yine otogara gidip onu karşılayamadım hayaller başka kavuşmalara artıkın
ecemm inşallah havalar düzgün olurda gidersiniz canım yaa ama üzülme şurda 1 ay var artık kavuşmanıza moralini bozmaaa
Baktım hava durumuna haftaya daha iyi gözüküyor bakalım artık hiç umudum kalmadı açıkçası
İnşallah öyledir canım perşembeye kadar düzelir umarım
Canım çok sevindim sizin adınıza kavuşabildiniz ne güzel..
Evet 1 ay kaldı artık ama herşey o kadar çok üst üste geldiki sinir minir kalmadı sabrım hiç kalmadı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?