Şafak İnşallah 312 ... Gelsin artık ıkıyuzlerrrr cok sabırsızlandım...
hadi ben gidiyorum hesnam nilüüm öpüyorum ikinizide ii geceler
Eee eccük kalmış hani az sabır
Hadi iyi geceler kuzum ben senin şafağı hala düşürüyorum yaa hem de teskereci devre tablosunda
kızlarr inşallah llahın izniyle eşiniz kapınızın hanesine girmyide nasip etsin sağlıkla sıhhatle rabbim bu karanlık gecede
onlara askerlerimize aydınlık versin inşallah sizlerede sabır versin canlarım:98::98:
canım ne yapıyosun iyimisin uyku tutmadımı yoksa
Yok canım yaa bu saatlerde uyanık oluyorum hep, hafta sonu da eşimle görüştüm yanına kadar gittim, onun hüznü var işte takılıyorum biraz kendi halimce
Sen neler yapıyorsun?
Yok canım yaa bu saatlerde uyanık oluyorum hep, hafta sonu da eşimle görüştüm yanına kadar gittim, onun hüznü var işte takılıyorum biraz kendi halimce
Sen neler yapıyorsun?
çok sevindim gördüğüne ne yapıyım canım bireaz takılıyım dedimm eşim istanbula gitti bugün işiyle alakalı t-yarışmaya girecekler dua et sende canım inşalah kazansınn
Öyle mi hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım dualarım sizinle...
saaol canım yaa 2gün yokk
Ahhh canım yaa ne kötü benim eşim 290 gün yok, buna şükret, iki gün sonra dönecek sana ve çocuğunuza...
billiyorum inşallah canım allah sana sabır versin ben de yatıyım iyi geceler canımm
:98::98::98::98::98::123::123::123::123:
Hasretle bakan gözler
senin yolunu bekler
ne günler ne aylarr gecer
elbet bugünler gecer
290 neki askerimm
kalbimdesin sen hep dilimde
bugünlerde gecer
teskereli günler bizi bekler
ben beklerim vatanmı bekler
herşeyim vazgeçilmezim
askerdemisin sen
Hasretli Günlerim Sensizken Seninle Gecer
senin ve asker yolu bekleyenlere gelsişn bitanemm
Hesnaaa yerim kızım seniben söylemeden faceten görüp şafağımı düşürmüşsün sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?