Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selamlar sevgilerr

beni yine uyku tutmuyorr..HESNAMMM kaçırdım cnm seniALLAH KAVUSTURSUN bebeemm çok zor oldu ayrılmak bilirim..ankara evciligimiz gözümün önüne geldi günlüge de yazdım sana kuzum çok öpüyorum seni özledim bide

Amin insallah ebrucum..Evet okudum sizinde aranız bozulmuş bi ara
Aman iyi olun,çok sevin çooooo..k
Evet tatlım öle oldu geçti çok şükür Allahım kimseye ayrılık vermesin zaten uzaktasın birde ayrılık girince daha kötü oluyor be yavrum
Kaşıı kaşıı

Hiç sorma tatlım ya hadi öyle bir süre konuşuyorsun sonra onda da ayrılma vakti geliyor ya insan çok kötü oluyor be tatlım onun gözler dolu dolu benim gözler dolu dolu kapattığı an gözümden yaş gelmesi off offff nasıl geçicek bu 312 günn

Oyy kıyamam ben sana ablacımmm sana bir şarkıı söylemek geldi içimden hatta bütün yarenlere
Bu da gelirr Bu da geçerr ağlamaa..
hayatımızdan neler neler geçmediki be ablam baksana askere gidick askere gidicek diye söyleniyorduk gitti ve kaç gün geçti bile zorda olsa geçyiro günler çok şükür.. Allahım ağız tadıyla ve tez vakitte geçirmesini nasip eylesiiinnn..

Çokk teşekkür ederimm canım benimm ellerinee sağlık çok beğendimmm

şafak 47:)
ILK BASLARDA KAC GUN KALDI YERINE KAC GUN GECTI DIYE SAYARSAN SENIN ICIN DAHA KOLAY OLACAKTIR. GEL TESKERE GEL. GONLUMUZ SENINLE.:)

Ben de tam o saatlerde yattım artık kuzum, şu saat oldu kalktım hazırlandım işe gideceğim...

Teşekkür ederim canım... sen ne yaptın onu anlat, eşinin izin olayı ne oldu? Gitti mi geri?:44:Ben de özleştim canım görüşelim

Teşekkür ederim Ebrucum hepimizinki tez zamanda geçsin inşallah, işte görüyoruz birbirimizin neler yaşadığını.... Allahım sabır versin sağlık versin gerisi kolay...

Sorma Ebruşş yaa valla ayrılmak da ayrı bi dert zaten.Yatsın camın önünde 7/24 ya da askeriye de kameralar olsa biz istediğimiz zaman izleyebilseeekk

Fundaaam napıyosun canıım?Bayağıdır görüşmedik.Maşallahh plakalara bişey kalmamışşş

15 Ay gecirdim bitirdim,Allah bekleyenlere sabır versin,bekletenede kolaylık versin..Cok zor birşey ama bazı seyleri anlamak için cok güzel bi zaman..
kesinlikle mektuplasın onun tadı bambaskaaa... :)

Teşekkür ederim Ebrucum hepimizinki tez zamanda geçsin inşallah, işte görüyoruz birbirimizin neler yaşadığını.... Allahım sabır versin sağlık versin gerisi kolay...
Amin ablacım. Dertlerimiz aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. iyiki üye olmuşum buraya birbirimze destek veriyoruz yeri geliyor beraber gülüyoruz beraber ağlıyoruz iyi ki varsın kadınlar kulubü
Sorma Ebruşş yaa valla ayrılmak da ayrı bi dert zaten.Yatsın camın önünde 7/24 ya da askeriye de kameralar olsa biz istediğimiz zaman izleyebilseeekk

Ayyy nee güzell olurduu yeşimtoşummm yaa bizi kimse pc başından ayıramazdıı bir dahaa

yesimciğim bitanem napıyım sayıyorum işte kuzum ya görüşemiyoruz valla büşle irtibattayız hergünde seni çok özledim sen nasılsın bebeğpim

kolay gelsin inş Hesnoşum

Ben de napayım cnm..o gece msn de senle baya konustuk ya hatırladın dimi,reçel yedigim elime gözüme bulaştırdıgım geceneyse..onun ertesi günü eşim geldi canım...3 ay daha vermişler.ankaraya kontrole de göndermediler..3 ay sonra bakıcaklar tekrardan işte...önceki durumunun dışında başka bişy yok çok şükür.kalbine kadar bakmışlar gatada çok sevindim buna.böyle yani canım.

selam kızlarr
nasıl geçiyor günler, aşkım bayramda gelemiycek hala sınırda offf oooffff 3 ay oldu görmeyeli çok özledim ben

Aynen valla hayatta kalkmazdım gece bile izlerdim kocişimii

yesimciğim bitanem napıyım sayıyorum işte kuzum ya görüşemiyoruz valla büşle irtibattayız hergünde seni çok özledim sen nasılsın bebeğpim
iyiyim valla tatlıımmBende çok özledim bebişim senii
Vay hainlerr bensiz bensiz muhabbetler heeHiç yakıştıramadıım
O Büş gözükmesin zaten gözümee şafak saymıyor diye uğramaz oldu gerçi ben pek giremiyorum topiğe
Selamımı söyle Yeşim seni çok özlemiş de

seviyorummm kzum seniiii

Ben de ben de ben de

Ben müdavimi oldum zaten buranın kaç yıldır her şeyimi burada paylaşıyorum, seviyorum o kadar kaliteli insanlar var ki buradan tanıdım, gerçek hayatta o kadar kalitelisine rastlayamam her halde, yürekleri güzel insanlar...

Hatırlamaz mıyım, bir şeyler içelim dedik, gidip tıkındık Geçmiş olsun canım tekrar, önemli bir şeyi yok yani değil mi anladığım kadarıyla öncelikle buna sevindim, sonra 3 ay daha yanında kalacağına Dediğim gibi ilaçları ihmal etmesin o hastalıkta çok çok önemli sen dikkat et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…