Evet tatlım öle oldu geçti çok şükür Allahım kimseye ayrılık vermesin zaten uzaktasın birde ayrılık girince daha kötü oluyor be yavrumAmin insallah ebrucum..Evet okudum sizinde aranız bozulmuş bi ara
Aman iyi olun,çok sevin çooooo..k
Kaşıı kaşııKaşıyoruumm
Şimdi de özledim diye bi taraflarımı yırtıyorum ama ne faydaaacam.da görüp dokunamamak,yanında olamamak çok zor be yaaa rkadaşlarını bile kıskanıyorum bazen ben görmezken yanındalar onlarr
Öyle canım teşekkür ederim....Evci iznini almak da sorun oldu ama benim eşim azimli allem etti kallem etti cuma saat 6 da çıkışını yaptırdı, benim gitmem gerekiyordu taa birliğe onu almak için, kendisi çıkabilmiş, çok mutlu oldum ama bu seferki ayrılığımız çok kötüydü, hem zamanın azlığı hem her seferinde böyle ayrılıyor olmak çok dokundu...
Ama her şeye rağmen çok mutlu oldum ben, Bitanemle yüz yüze görüştüm, göğsümde uyuttum, şımarttım, birlikte güzel mamalar yedikEl ele dolaştık hep deniz kenarında, bayram için yeni ciciler seçtik, eşime iki güzel hırka aldım kış geliyor diye, parfüm aldık, bana yeni cep telefonu aldık, diğeri kapanıyordu sürekli donup kalıyordu, eşim merak ediyordu ulaşamayınca, eşeğim kestirip kısalttığım saçlarımı çok beğendi, çok yakışmış Bitanem, rahatsa hep böyle kestir ben böyle de oynayabiliyorum dedi öyle işte güzel vaktimiz geçti birlikte, hep yan yanaydık... Ayrılık anı çok kötüydü, salya sümük ayrıldık ama ben o görmesin gözlerimi de üzülmesin diye güneş gözlüğümü taktım, boğazım düğüm düğüm oldu, otobüste çok koydu onu bırakıp gitmek öylece ama ağlamamaya çalıştım, direndim.... :26: Bugün sabah da kötüydüm işte, hiç okula gitmek gelmedi içimden, tekrar hayatın normal akışına dönmek zor oldu Artık bir daha iki ay sonra görüşebileceğiz sanırım İnşallah izin alabilir tekrar eşim, kızlar hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz tüm kalbimle dualar ediyorum hepimiz için... Bu ayrılık çok zor, hele ki bu gelgitler...
Çokk teşekkür ederimm canım benimm ellerinee sağlık çok beğendimmmbilliyorum inşallah canım allah sana sabır versin ben de yatıyım iyi geceler canımm
:98::98::98::98::98::123::123::123::123:
Hasretle bakan gözler
senin yolunu bekler
ne günler ne aylarr gecer
elbet bugünler gecer
290 neki askerimm
kalbimdesin sen hep dilimde
bugünlerde gecer
teskereli günler bizi bekler
ben beklerim vatanmı bekler
herşeyim vazgeçilmezim
askerdemisin sen
Hasretli Günlerim Sensizken Seninle Gecer
senin ve asker yolu bekleyenlere gelsişn bitanemm
görürüz tabi şeker niye görmeyelim
herkese selamlar sevgilerr
beni yine uyku tutmuyorr..HESNAMMM kaçırdım cnm seniALLAH KAVUSTURSUN bebeemm çok zor oldu ayrılmak bilirim..ankara evciligimiz gözümün önüne geldi günlüge de yazdım sana kuzum çok öpüyorum seni özledim bide
Oyy kıyamam ben sana ablacımmm sana bir şarkıı söylemek geldi içimden hatta bütün yarenlere
Bu da gelirr Bu da geçerr ağlamaa..
hayatımızdan neler neler geçmediki be ablam baksana askere gidick askere gidicek diye söyleniyorduk gitti ve kaç gün geçti bile zorda olsa geçyiro günler çok şükür.. Allahım ağız tadıyla ve tez vakitte geçirmesini nasip eylesiiinnn..
Sorma Ebruşş yaa valla ayrılmak da ayrı bi dert zaten.Yatsın camın önünde 7/24 ya da askeriye de kameralar olsa biz istediğimiz zaman izleyebilseeekkKaşıı kaşıı
Hiç sorma tatlım ya hadi öyle bir süre konuşuyorsun sonra onda da ayrılma vakti geliyor ya insan çok kötü oluyor be tatlım onun gözler dolu dolu benim gözler dolu dolu kapattığı an gözümden yaş gelmesi off offff nasıl geçicek bu 312 günn
şafak 91
Heee öyle bir kıyaklık yapayım dedim, gözümden kaçmaz hani
Amin ablacım. Dertlerimiz aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. iyiki üye olmuşum buraya birbirimze destek veriyoruz yeri geliyor beraber gülüyoruz beraber ağlıyoruz iyi ki varsın kadınlar kulubüTeşekkür ederim Ebrucum hepimizinki tez zamanda geçsin inşallah, işte görüyoruz birbirimizin neler yaşadığını.... Allahım sabır versin sağlık versin gerisi kolay...
Sorma Ebruşş yaa valla ayrılmak da ayrı bi dert zaten.Yatsın camın önünde 7/24 ya da askeriye de kameralar olsa biz istediğimiz zaman izleyebilseeekk
Sorma Ebruşş yaa valla ayrılmak da ayrı bi dert zaten.Yatsın camın önünde 7/24 ya da askeriye de kameralar olsa biz istediğimiz zaman izleyebilseeekk
Fundaaam napıyosun canıım?Bayağıdır görüşmedik.Maşallahh plakalara bişey kalmamışşş
Ben de tam o saatlerde yattım artık kuzum, şu saat oldu kalktım hazırlandım işe gideceğim...
Teşekkür ederim canım... sen ne yaptın onu anlat, eşinin izin olayı ne oldu? Gitti mi geri?:44:Ben de özleştim canım görüşelim
Teşekkür ederim Ebrucum hepimizinki tez zamanda geçsin inşallah, işte görüyoruz birbirimizin neler yaşadığını.... Allahım sabır versin sağlık versin gerisi kolay...
Aynen valla hayatta kalkmazdım gece bile izlerdim kocişimiiAmin ablacım. Dertlerimiz aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. iyiki üye olmuşum buraya birbirimze destek veriyoruz yeri geliyor beraber gülüyoruz beraber ağlıyoruz iyi ki varsın kadınlar kulubü
Ayyy nee güzell olurduu yeşimtoşummm yaa bizi kimse pc başından ayıramazdıı bir dahaa
iyiyim valla tatlıımmyesimciğim bitanem napıyım sayıyorum işte kuzum ya görüşemiyoruz valla büşle irtibattayız hergünde seni çok özledim sen nasılsın bebeğpim
seviyorummm kzum seniiii
Amin ablacım. Dertlerimiz aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. iyiki üye olmuşum buraya birbirimze destek veriyoruz yeri geliyor beraber gülüyoruz beraber ağlıyoruz iyi ki varsın kadınlar kulubü
kolay gelsin inş Hesnoşum
Ben de napayım cnm..o gece msn de senle baya konustuk ya hatırladın dimi,reçel yedigim elime gözüme bulaştırdıgım geceneyse..onun ertesi günü eşim geldi canım...3 ay daha vermişler.ankaraya kontrole de göndermediler..3 ay sonra bakıcaklar tekrardan işte... önceki durumunun dışında başka bişy yok çok şükür.kalbine kadar bakmışlar gatada çok sevindim buna.böyle yani canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?