cevdet bağca gel - YouTube
kızlar bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağlamak geliyo içimden o ıraktayken hep bunu dinlerdim çok canım yanıyo benim bugün
2 üye oldu yokmu arttıran :)
kuzum eğer üzgünsen bunu dibine kadar yaşa. bence ancak bu şekilde ağır gelen yüklerden kurtulabilirsineğer gerçekten dayanamıyorsan buna, güçlü olmaya çalışma. tamam mı? :26:
ancak bi ay güçlü olabildim canım işte gücüm bu kadardı bittiçok kötüyüm bugn ama onun umurunda bile değil
çok bile dayandın canım. bu bile büyük bir başarı inan; ama azı yapan çoğu da yapabilir. kötü olduğundan haberi var mı peki?
Ben geldim ama şafak attırıp gidicem
yok söylemiyorum kimseye bişey kötü olduğumdan yan odadaki annemin bile haberi yok
canım benim yaa :97: benim annem de pek bilmez; ama ne sevincimi ne üzüntümü. evde hep kendi içimde yaşarım. asker beyle hiç mi görüşmüyorsun?
hoşgeldin canım hayırdır yorgunmusun bugn yoksa uçurumu izlemeye mi gidicen :)
Yok bir arkadaşımla muhabbet ettim ondan burada değildim, şimdi de işler güçleri izleyeceğim
tamam canım :) yaa bu işler güçleri herkes çok beğeniyor izlemek nasip olmadı banaa
Eneeee çok şey kaçırıyorsun ama eski bölümlerinden başla izlemeye internetten
benimde öyle işte evde annemle ablam var sadece zaten onlarlada konuşamıyorum böyle sıkıntılı şeylerimi.. yok kuzum o günden sonra hiç görüşmedik..teyzesine sordum bugn iyimi diye iyi dedi operasyonlara gidiyomuş falan dedi işte o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?