hayırlısı olsun cnm diyecek bişey yok başka, ama üzülüyorum böyle durumlara
Valla tatlım bende farkındayım burayı ihmal ettiğimi
Bende seni özlüyoruum tatlıımözüyom seni ben yaa :) valla ne zaman girsem kıl payı çıkmış oluyon hayal kırıklığı yaşıyom bende :)
Bende seni özlüyoruum tatlıımValla canım eskisi gibi fırsatım olmuyor ki.Birde KAsımın 23ünde Ziraat'in sınavı var ona hazırlanmaya çalışıyorum bi yandan
öyle canım hayırlısı.sen neler yapıyosun nasılsın çoktan yoksun ortalarda :)
bn okul ile uğraşıyorum canım o yüzden pek gelemiyorum buralara, askerlik okul çok yorucu
diyarbakırdaayy dışardan okumak gibisi varmı :) kıız hayırdır askerliği nerde yapıyon sen
diyarbakırda
nişanlımdan daha çok ben askerlik yapıyom canım herşeyi kafaya taktığım için ((
tabi okulla askerlik aynı anda çok zor kuzumbide doğudasın yani
öyle tabi bazen çok yoğun oluyo insan..anaam hayırlısı olsun sınav için kuzum iyi olur inşallah çok zormuş ama ziraatin şartları ablamın arkadaşları varda çalışan bekarlar bide ama genede çok zorlanıyolar. kıız torpil de lazım ya buna varmı senin :)
sen dışardanmı okuyosun canım??
Ben kursa başladım başlayalı çok yoruluyorum ya.Haftaiçi hergün 9-12 ama mecburen 7de kalkıyorum.Kİm bilir çalışsam nolcak
Evet tatlım ben de para yatırmaya gittiğimde babamın ark.ının oğluda müdür emin misin falan diye sordu
Girdim artık bi yola dedim.Sınavda 60ı geçecğimi düşünüyorum, mülakatta da pozitifliğimi koruyabilirsem sorun çıkmaz.Referansım da hazırTorpil yok canımm aaa olmaz
öyle vallaha canım ama umutla bekliyoruz allahın izni ile bitecek
he yaa pardon referans :) hayırlısı olsun kuzum nasipte varsa olur sen üstesinden gelirsin onundaa :)
Öyle canım hayırlıysa olsunİnşallah gelebilirim
canım oğlunda okula gidiyo zaten büyümüş küçük olsa sorun olurduda kayınvalidende yakın sanırım.bi girersen gerisi gelir senin içinde iyi olur hem olur inşallah yaa ):
Hoşgeldinn Habibeem tickerına kurban olıyıımm öliyiimMerabayın kızlarr:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?