Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özüyom seni ben yaa :) valla ne zaman girsem kıl payı çıkmış oluyon hayal kırıklığı yaşıyom bende :)
Bende seni özlüyoruum tatlıımValla canım eskisi gibi fırsatım olmuyor ki.Birde KAsımın 23ünde Ziraat'in sınavı var ona hazırlanmaya çalışıyorum bi yandan

Bende seni özlüyoruum tatlıımValla canım eskisi gibi fırsatım olmuyor ki.Birde KAsımın 23ünde Ziraat'in sınavı var ona hazırlanmaya çalışıyorum bi yandan

öyle tabi bazen çok yoğun oluyo insan..anaam hayırlısı olsun sınav için kuzum iyi olur inşallah çok zormuş ama ziraatin şartları ablamın arkadaşları varda çalışan bekarlar bide ama genede çok zorlanıyolar. kıız torpil de lazım ya buna varmı senin :)

Ben kursa başladım başlayalı çok yoruluyorum ya.Haftaiçi hergün 9-12 ama mecburen 7de kalkıyorum.Kİm bilir çalışsam nolcak

Evet tatlım ben de para yatırmaya gittiğimde babamın ark.ının oğluda müdür emin misin falan diye sordu

Girdim artık bi yola dedim.Sınavda 60ı geçecğimi düşünüyorum, mülakatta da pozitifliğimi koruyabilirsem sorun çıkmaz.Referansım da hazırTorpil yok canımm aaa olmaz

sen dışardanmı okuyosun canım??

he kuzum açık benimki ama çok memnunum.üniye hazırlandığım sene babamı kaybettik kardeşim merkezde lise kazandı onu yolladık ablamda üni okuydodu zaten bende gidersem annem yalnız kalacaktı pekte iyi değildi bende sadece 1 tercih yazdım açık iktisat oda geldi zaten puanım çok iyidi ama nasip işte.bu sene 3.yılım aslında ama 2.sınıftayım malum şahısın yüzünden sınıfta kaldım bi yıl :)

he yaa pardon referans :) hayırlısı olsun kuzum nasipte varsa olur sen üstesinden gelirsin onundaa :)

Öyle canım hayırlıysa olsunİnşallah gelebilirim

canım oğlunda okula gidiyo zaten büyümüş küçük olsa sorun olurduda kayınvalidende yakın sanırım.bi girersen gerisi gelir senin içinde iyi olur hem olur inşallah yaa ):

canım oğlunda okula gidiyo zaten büyümüş küçük olsa sorun olurduda kayınvalidende yakın sanırım.bi girersen gerisi gelir senin içinde iyi olur hem olur inşallah yaa ):

Oğluşum büyüdü yaaÜst katımdalar canım çok uzağızz
İnşallah olur canım dua et sendee lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…