Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim canım sağol .Dinlenmeye çalışıyorum tadilat vardı evde dün Allaha şükür 1 günde bitti bende bittim ama
Sen nasılsın , ne var ne yok?

ohh canım bir günde halolduysa iyi dinlenirsin sende güzelce
bende iyiyim işte canım hafta içi okulla uğraşıyorum hafta sonlarıda dinleniyorm

ohh canım bir günde halolduysa iyi dinlenirsin sende güzelce
bende iyiyim işte canım hafta içi okulla uğraşıyorum hafta sonlarıda dinleniyorm

Bitti bitti temizliğinde büyük kısmını hallettim.Kapılar kaldı sadece silinmek için bekliyorlar

​Senin bölüm neydi canım?

hoşgeldn fıstık (

vallaha sormadan edemeyecem hiç gelişme yok mu sizin ilişkide??

hoşbuldum kuzuum :)
sor sor sorun değil ama bi gelişme yok ne yazıkki daha 70 gün beklicem gelişme için bi umut sadece yani yüzyüze konuşmak isterse konuşucam yoksa teline falan cvp vermicem günlerdir ortada yokmuş zaten operasyondadr

anladım canım 70 gün sonramı gelcek izne??

anladım canım 70 gün sonramı gelcek izne??

yok canım izin değil benimki uzm.çavuş ya görevi bıraktı sözleşmesi bitecek aralık bitince . evlenecektikya güya o yüzden sözleşme yapmamıştı eğer hala yapmadıysa

yok canım izin değil benimki uzm.çavuş ya görevi bıraktı sözleşmesi bitecek aralık bitince . evlenecektikya güya o yüzden sözleşme yapmamıştı eğer hala yapmadıysa

hayırlısı olsun cnm diyecek bişey yok başka, ama üzülüyorum böyle durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…