he kuzum açık benimki ama çok memnunum.üniye hazırlandığım sene babamı kaybettik kardeşim merkezde lise kazandı onu yolladık ablamda üni okuydodu zaten bende gidersem annem yalnız kalacaktı pekte iyi değildi bende sadece 1 tercih yazdım açık iktisat oda geldi zaten puanım çok iyidi ama nasip işte.bu sene 3.yılım aslında ama 2.sınıftayım malum şahısın yüzünden sınıfta kaldım bi yıl :)
Hoşgeldinn Habibeem tickerına kurban olıyıımm öliyiim
ayy çok uzakmıış :) tabiki ederim bidenem her namazda hemde sınav gğnğ de kuranlar okurum sana ben sen merak etme :)Oğluşum büyüdü yaaÜst katımdalar canım çok uzağızz
İnşallah olur canım dua et sendee lütfeeen
canım hoşgeldin nerelerdesin kıız :)Merabayın kızlarr:79:
başın sağolsun canım, anladım herşeyin hayırlısı senin hakkındada bu hayırlıymıs zaten memnunsan bi problem yok ta çok zordur herhalde dıştan okumak
ayy çok uzakmıış :) tabiki ederim bidenem her namazda hemde sınav gğnğ de kuranlar okurum sana ben sen merak etme :)
canım hoşgeldin nerelerdesin kıız :)
sağol kuzum..çok memnunum ama tabi zorlukları var tek başına ders çalışmak ölüm ghibi bazen anlatan yok gösteren yok iktisat bide sayısal ağırlıklı ama ablamda iktisat mezunu yardımcı oluyo seneye o gidince ne yaparım bilmiyorum :)
ıyy sayısal hiç sevmem vallaha (gerçi benim bölümde %90 sayısal canım ( iktisat hukukla alakalı bişeymiydi cnm
kızlarrrrrr napıyonuzzz unuttunuzmu benii
kızlar ben kaçtım kayınvalidemler misafirliğe gelcek hizmett şartt (
hadi allaha emanet olun
Napayım bizimki içeri telefon sokmuş mesaj attı dünn aahah baya şaşırdım kuzen napıyon die mesaj geldi oha deidm 2 hafata acemi birliğine nasıl soktun teli diyehoşgeldin canım unutmadıkta uğramıyosun pek :) nasılsın
ayy çok uzakmıış :) tabiki ederim bidenem her namazda hemde sınav gğnğ de kuranlar okurum sana ben sen merak etme :)
Merak etmeyi bıraktım kendimi ziraatın kadrosunda görüyorum artıkıınn
Sağol kuzucuk.
Ben çıkıyorum görüşürüz sonraa
Napayım bizimki içeri telefon sokmuş mesaj attı dünn aahah baya şaşırdım kuzen napıyon die mesaj geldi oha deidm 2 hafata acemi birliğine nasıl soktun teli diye
Vallaha öyle bir ihtimal şuan var. 3ten beri kapalı teli ya jarjı bıttı yada yakalttı en son baya mesaj atamadı bebek naptın dedim, komutanın yanında geldim ebebk dedi sonra aynı mesajı gne attı sonra kapndı:26::) iyi valla şanslıymış aman dikkat etsin yakalanmasın sonra :)
Vallaha öyle bir ihtimal şuan var. 3ten beri kapalı teli ya jarjı bıttı yada yakalttı en son baya mesaj atamadı bebek naptın dedim, komutanın yanında geldim ebebk dedi sonra aynı mesajı gne attı sonra kapndı:26:
ben iyi gibiyim şuan çok çok zor değil. daha doğrusu 130lar öyle bi zor geçti ki bana göre bitmek bilmedi. o dönemden sonra rahatım Allah'a şükür. Şu 100lerden bi düşsek hızlı geçicek gibime geliyo inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?