kızlarr konu çeyizden açılmışken bnde birşey sormak istiyorum. şimdi hem misafir için hem günlük yemek takımımız olucak ama bana şu çorba için olan tencereleri günlük için çok gereksiz geliyor. boşuna yer kaplıcak alırsam. diyorumki misafir için öyle tam takım alsamda. günlük için 6 kişilik takımlar var schaferda falan. takımda sadece servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi bide tatlı tabaklar var. acaba ondan 2 tane alsamda onumu kullansam günlüğe. :44::44::44:
geçen kızlardan biri bir şarkı sözü paylaşmıştı; bu kışı geçirsek söz daha güzeliz baharda diye. inşallah hepimiz öyle oluruz
kızlarr konu çeyizden açılmışken bnde birşey sormak istiyorum. şimdi hem misafir için hem günlük yemek takımımız olucak ama bana şu çorba için olan tencereleri günlük için çok gereksiz geliyor. boşuna yer kaplıcak alırsam. diyorumki misafir için öyle tam takım alsamda. günlük için 6 kişilik takımlar var schaferda falan. takımda sadece servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi bide tatlı tabaklar var. acaba ondan 2 tane alsamda onumu kullansam günlüğe. :44::44::44:
kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum hepiniziiii iyi gecelerrr
Olur tabi canım neden olmasın... Ama iki tane alma, ben 12 lik almıştım öyle sonuçta misafir takımını her seferinde kullanamıyorsun şöyle özel misafirler gelecek de öyle çıkaracaksın konsoldan falan ama diğeri rahat oluyor çok yakın tanıdık misafirlere de kullanabiliyorsun
ben ikinci dediğin gibi yapmayı planlıyorum canım :26: günlük için renkli, cıvıl cıvıl eğlenceli bir şeyler alıp, misafir için ağır bir takım almak isterim. gerçi benim fikrim daha çok değişir 3 yıl var
canım tek 6 kişilikte yetmez ama yine 2 tane alıp 12ye tamamlamak lazım onu ya:44::44::44:
Yani evet öyle yapacaksın hem kullanışlı olur gerçekten....
hem salata tabağıydı tuzluğuydu falan kendi zevkime göre alırım onlarıdaa
"... 21 DİYARBAKIR ..."
Dört kapısı kalbine açılan kent Amed’e, Diyarbekir’e selam olsun.
Eki Görüntüle 537727
tertom öyle yap tabi bende ayrı alıcam günlük için bu alacagım süslük
Benim Memleketimdesiniz tatlımm koccaman selam Amed'ime
alya32 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlarr konu çeyizden açılmışken bnde birşey sormak istiyorum. şimdi hem misafir için hem günlük yemek takımımız olucak ama bana şu çorba için olan tencereleri günlük için çok gereksiz geliyor. boşuna yer kaplıcak alırsam. diyorumki misafir için öyle tam takım alsamda. günlük için 6 kişilik takımlar var schaferda falan. takımda sadece servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi bide tatlı tabaklar var. acaba ondan 2 tane alsamda onumu kullansam günlüğe.
TATtlım 12 li almalısın toplam 24 parça olsun misafirlikle.hesnanın dediği gibi çok özele misafir çıkarırsın ,kayınvaliden vs geldimi günlük çıkarırsın.hem kalabalık misafirlerde 12 kslik yetmiyor.enazından 24 parça olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?